SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Kiedyś ekspert z ozobowa toczył dysputę ze mną odnośnie reinfekcji. Jak zwykle nie miał racji:
"Through analysis of Danish population-level surveillance data with more than 10 million person-identifiable PCR test results in 2020, we estimated protective immunity to be approximately 80–83% in people younger than 65 years. We found no difference in immunity over the study period. Among those aged 65 years and older, immunity was estimated to be approximately 47%."
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... S3BJ6BczMQ
"Through analysis of Danish population-level surveillance data with more than 10 million person-identifiable PCR test results in 2020, we estimated protective immunity to be approximately 80–83% in people younger than 65 years. We found no difference in immunity over the study period. Among those aged 65 years and older, immunity was estimated to be approximately 47%."
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... S3BJ6BczMQ
all the monsters will break your heart
- ozob
- zahartowany metalizator
Ty w ogóle rozumiesz co czytasz? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Najbardziej mnie boli że śmiałeś się z Kajtka. Z PiSem nigdy nie miałem nic wspólnego, ani nie będe miał. Ale zwierzyna nie jest niczemu winna.Triceratops pisze: ↑21-03-2021, 19:54Wystarczy poczytac Mariusza ze „wsi”, widac napuszczaja skutecznie
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
- pr0metheus
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-03-2021, 02:19Najbardziej mnie boli że śmiałeś się z Kajtka. Z PiSem nigdy nie miałem nic wspólnego, ani nie będe miał. Ale zwierzyna nie jest niczemu winna.Triceratops pisze: ↑21-03-2021, 19:54Wystarczy poczytac Mariusza ze „wsi”, widac napuszczaja skutecznie
Mariusz opowiedz coś więcej o Kajtku. Dlaczego był taki mądry? Bo na razie wiemy tylko ze spał Ci w nogach zimą, czyli pewnie kładł się na komendę „leżeć”. Powiedz czy umiał siadać albo czy jak gwizdnales to przybiegał a Ty wskakiwałes na niego z dachu swojej chaty i klusowales nim po popkowicach. Widziałem takie coś w filmie „Zorro”. Zorro miał wlasnie takiego mądrego Kajtka.
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kajtek czy Obajtek bo już mi się jebie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- uglak
To proste: Kajtek śpi w stajni, a Obajtek dostał stajnie od rodziny.
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Kajtek był bardzo silny i pracowity. Mądry był bo rozumiał wszystko. A i cwany był do tego. Jak się go puściło żeby pochodził po podwórzu to sobie po prostu spacerował, a to skubnął coś z ziemi, a to nogą zatuptał, zarżał. Jak kope zrobił to się brało łopate, nagarniało i wyrzucało za ogrodzenie. Wiedział, że za podwórzem po drugiej stronie domu jest kuchnia i tam często okno babka zostawiała otwarte jak było ciepło. Kiedyś jak rosół gotowała na piecu to chyba zapach go przyciągnął. Przy oknie na stole leżała miska z nagotowanymi kluskami. Kajtek wyżarł wszystkie kluski i aby miska pusta leżała na podłodze. Jakby garnek z rosołem był bliżej to i by pewnie rosół wypił. Babka była wtedy bardzo zła. Kajtek uciekł do stodoły.pr0metheus pisze: ↑22-03-2021, 11:05Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-03-2021, 02:19Najbardziej mnie boli że śmiałeś się z Kajtka. Z PiSem nigdy nie miałem nic wspólnego, ani nie będe miał. Ale zwierzyna nie jest niczemu winna.Triceratops pisze: ↑21-03-2021, 19:54Wystarczy poczytac Mariusza ze „wsi”, widac napuszczaja skutecznie
Mariusz opowiedz coś więcej o Kajtku. Dlaczego był taki mądry? Bo na razie wiemy tylko ze spał Ci w nogach zimą, czyli pewnie kładł się na komendę „leżeć”. Powiedz czy umiał siadać albo czy jak gwizdnales to przybiegał a Ty wskakiwałes na niego z dachu swojej chaty i klusowales nim po popkowicach. Widziałem takie coś w filmie „Zorro”. Zorro miał wlasnie takiego mądrego Kajtka.
- pr0metheus
dzieki mario. kluski zezarl, kope zrobil , wszystko zrozumial . rzeczywiscie super konik
-
- rasowy masterfulowicz
Stopień wyjebania ludzi na maski sięgnął zenitu.75% na oko młodych dzisiaj w gdyni bez masekWróciłem godzine temu ze spaceru z psem i w parku, na skateparku imprezki pełną parą.W lidlu kolejka, jeden przy drugim, w kauflandzie to samo.Zaś w wejherowie w szpitalu znajomy wspominał z wczoraj ludzie włażą dosłownie na siebie.Jechał na zabieg, wrócił z kwitkiem - zabieg odwołany.
- Triceratops
Taki madry a taki glupi.pr0metheus pisze: ↑22-03-2021, 22:19dzieki mario. kluski zezarl, kope zrobil , wszystko zrozumial . rzeczywiscie super konik
woodpecker from space
Ja z kolei znowu byłem we Wieliczce w liroju i to co się tam działo przerosło sobotę. Przy kasach tłok, parking dobity, trąbienie, nerwy, naród szykuje się na start sezonu remontowego. Od piątku podobno wiosna. Krótko mówiąc lokDałn na pełnej kurwie. Z tym, że gdy poseł perukarz oficjalnie potwierdza, że nie słyszał, by ktokolwiek zaraził się w kościele to nawet najbardziej tępy obywatel tego kraju zrozumie, że tę całą walkę z pandemią można o kant dupy potłuc.mocny2_3 pisze: ↑22-03-2021, 22:37Stopień wyjebania ludzi na maski sięgnął zenitu.75% na oko młodych dzisiaj w gdyni bez masekWróciłem godzine temu ze spaceru z psem i w parku, na skateparku imprezki pełną parą.W lidlu kolejka, jeden przy drugim, w kauflandzie to samo.Zaś w wejherowie w szpitalu znajomy wspominał z wczoraj ludzie włażą dosłownie na siebie.Jechał na zabieg, wrócił z kwitkiem - zabieg odwołany.
Nie słyszałem o wydarzeniach, które byłyby związane z kościołem i zakażeniami. Raczej to te strajki, na których pluje się na siebie, roznosząc zarazę. W kościele nikt na nikogo nie pluje.
Marek Suski
- trup
Pytanie do tutejszych specjalistów: jest coś na rzeczy, czy to bzdury?
Bezobjawowy COVID-19 też uszkadza płuca?"Zaskakujące jest też to, że czasem osoby, które są bardzo chore i krytycznie niedotlenione, mogą nie zdawać sobie z tego sprawy, ponieważ nie mają trudności z oddychaniem."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
@535
Wybitni intelektualiści. Kurwa niszczą małym przedsiębiorcom życie ale w kościele nie ma transmisji wirusa gdzie stare omy kaszlą na siebie. Zygac się chce na to wszystko.
Wybitni intelektualiści. Kurwa niszczą małym przedsiębiorcom życie ale w kościele nie ma transmisji wirusa gdzie stare omy kaszlą na siebie. Zygac się chce na to wszystko.
-
- rasowy masterfulowicz
u mnie kościółki w dobie pandemi mają sie nadzwyczaj dobrze.W dodatku technicznie sie rozwijają i chcą jak najlepiej dla swoich wiernych

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
To było by bardzo dobre poidło dla Kajtka. Nie musiał by się schylać.
Mariusz. Przy tym poidełku to nawet wróbel nie pociągnie, a co dopiero koń.
- pr0metheus
zapomniales ze mario konia widzial ostatnio w podreczniku do przyrody
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Kajtek był prawdziwym koniem i nigdy go nie zapomnę. Tak jak i mój pies - Tasy. Przez jakiś czas się nawet przyjaźnili ze sobą. Póżniej Tasy zaginął niestety.
Kajtek pracował ciężko w polu i był żywy w porównaniu do traktora tricepsa, którym to się często chwalił. Nie czyni cię rolnikiem traktor czy inna maszyna rolnicza od święta. Ciekawe czy Triceps chociaż kiedyś głaskał konia.
Kajtek pracował ciężko w polu i był żywy w porównaniu do traktora tricepsa, którym to się często chwalił. Nie czyni cię rolnikiem traktor czy inna maszyna rolnicza od święta. Ciekawe czy Triceps chociaż kiedyś głaskał konia.