O to mi chodziło! Dlaczego nie kandyduje? Może dlatego że wolnościowcy to zapchajdziura w Konfederacji a liczą się tylko łysole?
Może dlatego, że nie zapowiada przybijanie piąteczki z Orbanem i jasno opowiada się przeciwko takim formom rządzenia?
Może dlatego że wbrew nastrojom łysoli mam jaja żeby powiedzieć że w drugiej turze z zacisniętymi zębami zagłosuje na Trzaskowskiego?
W drugiej turze zaraz okaże się że dla PiS i TVP nagle Konfederacja to przyjaciele, ideologiczni bracia a 'wolnościowcy' bez mrugnięcia okiem porzucą idee libaralne pod pretekstem walki o instytucję rodziny albo dla walki z seksualizacją budek telefonicznych i sklepów spożywczych za obietnicę koalicyjki.
Czy kolega Krzysztof, może mnie pamięć myli, nie tworzył czasem socjalistycznej koalicji na ww warunkach w latach 2006-2007?
Chyba sobie jaja robisz. Oczywiste, że chodziło o to, że sama inteligencja nie wystarczy jeżeli posłuży do złych celów.Triceratops pisze: ↑20-06-2020, 08:08Poza tym dlaczego uwazasz, ze intelignetni nie powinni rzadzic, chcesz powiedziec, ze jestesmy na wieki skazani na idiotow z popisu?