Nie wiem, czy prócz Jędrka z Krakowa i Grześka z Torunia znajdziesz obecnie żałośniejsze persony. Kawiorowa lewica. Wpadła dotacyjka, skończył się bunt. Typowa droga polskiej arystokracji.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Spoko. Tylko nie wiem od kiedy lewicowość=bunt? Jestem jak najbardziej lewicowcem, a zarazem człowiekiem o typowo drobnomieszczańskim stylu życia i nawykach. Rewolucję Francuską nie wywołała biedota, tylko aspirująca klasa średnia. Nieprzypadkowo Robespierre i Danton, to byli wykształceni ludzie, prawnicy, którym się sumie nieźle powodziło.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Ten jak się cofnie. Do mieszka pierwszego się cofnij! Skóre se cofnij. Tobie przynajmniej religia nie zabrania, a spowiednik cofnięć nie księguje. W bantustanie. Klasa średnia...budowana na socjalu.Hatefire pisze: ↑27-06-2020, 01:05Spoko. Tylko nie wiem od kiedy lewicowość=bunt? Jestem jak najbardziej lewicowcem, a zarazem człowiekiem o typowo drobnomieszczańskim stylu życia i nawykach. Rewolucję Francuską nie wywołała biedota, tylko aspirująca klasa średnia. Nieprzypadkowo Robespierre i Danton, to byli wykształceni ludzie, prawnicy, którym się sumie nieźle powodziło.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Poro
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja to patrzę na to jak na bójki kiboli - a niech się wyrżną ci skrajni ideowcy w pizdu 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Ascetic
ja to patrzę na to trochę jednak inaczej
nazwałbym to szukaniem tego co jest w przyrodzie względnie naturalne. szukaniem równowagi. poza tym jak na moje oko nie ma w tym niczego niezwykłego. ten proces i narastanie takich a nie innych napięć ma miejsce nie tylko w polsce. wczoraj nawet o tym miałem okazję rozmawiać z osobą, która trochę lepiej zna politykę np. niemiecką. wzrost poparcia afd, niesie ze sobą wzrost poparcia dla np. dieLinke, czy dieGrünen. tak to działa. jak w polsce może być miejsce dla reaktywnych kryptofaszystów, to i znajdzie się przestrzeń dla drugiej strony. a kto komu kibicuje, albo nie kibicuje nikomu to jakby inna sprawa
a co do tej konretnej sytuacji i tym podobnym. stoje przed pocztą, żeby załatwić sobie podpis zaufany. tak ze 3 miesiące temu. z córką. gadamy. a tu takie kurwa kutasiarze z megafonem sobie stają koło nas i cisną. jakimś dziwnym trafem analogiczne sytuacje się nie zdarzają. analogiczne dotyczące tego czy innego ideolo. resumując specjalnie się nie dziwię reakcjom. ps. koło mnie stała starsza pani. tak z 60-70 lat. pyta mnie. proszę pana "co to za głupki są?". taka reakcja. większość normalnych ludzi po prostu nie rozumie tych prowokacji.
i jeszcze jedno. właściwie rozumiem postawę. "środek i wyważenie". może się mylę, ale te czasy chwilowo mogą jakby stać się doraźną przeszłością. kryzysy wspomagają skrajności. a, że brunatne gówno się rozlewa nawet tutaj to i przyjdzie czas na inny szlam. chyba chwilowo spokojnie nie będzie. i tutaj wartościować tego już nie będę. czy to dobrze, czy źle.

nazwałbym to szukaniem tego co jest w przyrodzie względnie naturalne. szukaniem równowagi. poza tym jak na moje oko nie ma w tym niczego niezwykłego. ten proces i narastanie takich a nie innych napięć ma miejsce nie tylko w polsce. wczoraj nawet o tym miałem okazję rozmawiać z osobą, która trochę lepiej zna politykę np. niemiecką. wzrost poparcia afd, niesie ze sobą wzrost poparcia dla np. dieLinke, czy dieGrünen. tak to działa. jak w polsce może być miejsce dla reaktywnych kryptofaszystów, to i znajdzie się przestrzeń dla drugiej strony. a kto komu kibicuje, albo nie kibicuje nikomu to jakby inna sprawa

a co do tej konretnej sytuacji i tym podobnym. stoje przed pocztą, żeby załatwić sobie podpis zaufany. tak ze 3 miesiące temu. z córką. gadamy. a tu takie kurwa kutasiarze z megafonem sobie stają koło nas i cisną. jakimś dziwnym trafem analogiczne sytuacje się nie zdarzają. analogiczne dotyczące tego czy innego ideolo. resumując specjalnie się nie dziwię reakcjom. ps. koło mnie stała starsza pani. tak z 60-70 lat. pyta mnie. proszę pana "co to za głupki są?". taka reakcja. większość normalnych ludzi po prostu nie rozumie tych prowokacji.
i jeszcze jedno. właściwie rozumiem postawę. "środek i wyważenie". może się mylę, ale te czasy chwilowo mogą jakby stać się doraźną przeszłością. kryzysy wspomagają skrajności. a, że brunatne gówno się rozlewa nawet tutaj to i przyjdzie czas na inny szlam. chyba chwilowo spokojnie nie będzie. i tutaj wartościować tego już nie będę. czy to dobrze, czy źle.
Poro
- Ascetic
- Ascetic
- Ascetic
tak się robi polityke. po niemiecku.

a nie po polaczkowemu. u nas pedalstwo, żydostwo i inne tematy zastępcze. jakoś nasi tfu tfu "wolnościowcy" forumowi nie podejmują tych kwestii tylko te swoje pierdololo ideolo non stop.
https://dorzeczy.pl/kraj/143167/sadowsk ... aniej.html

a nie po polaczkowemu. u nas pedalstwo, żydostwo i inne tematy zastępcze. jakoś nasi tfu tfu "wolnościowcy" forumowi nie podejmują tych kwestii tylko te swoje pierdololo ideolo non stop.
https://dorzeczy.pl/kraj/143167/sadowsk ... aniej.html
Poro
- Bloodcult
VAT podniósł Tusk w wczoraj na drugim miejscu w wyborach na prezydenta był przydupas Tuska. Wiesz o tym ?
Coś mi mówi że za dwa tygodnie zagłosujesz na tego przydupasa, mam rację ?
Coś mi mówi że za dwa tygodnie zagłosujesz na tego przydupasa, mam rację ?
- nicram
Ale twoje pisie szumowiny miały obniżać. A jak obniżyli? Przez utrzymanie.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Moje ? Nie bądź bajdziej żałosny niż jesteś, ok ?
Konfederacja, mówi Ci to coś ?
Konfederacja, mówi Ci to coś ?
Ostatnio zmieniony 29-06-2020, 20:21 przez Bloodcult, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
Bardziej żałosnym od ciebie się nie da, zwłaszcza jak pisałeś o moim dziecku, że jest idiotą. Śmieciu.
- Bloodcult
Nie ma nic bardziej żałosnego niż ojciec który publicznie mówi że jest rozczarowany ojcostwem. To już jest szczyt upadku.
Jeśli natomiast się pomyliłem i twój syn nie wrodził się do ciebie i wasza trudna relacja wynika po prostu z tego że on jest normalny a ty jesteś idiotą to go przepraszam (jego, nie ciebie) a zarazem bardzo mu współczuję bo życie z tak głupim ojcem będzie bardzo ciężkie...
Jeśli natomiast się pomyliłem i twój syn nie wrodził się do ciebie i wasza trudna relacja wynika po prostu z tego że on jest normalny a ty jesteś idiotą to go przepraszam (jego, nie ciebie) a zarazem bardzo mu współczuję bo życie z tak głupim ojcem będzie bardzo ciężkie...
- nicram
Rodzicielstwo to wzloty i upadki i czasami człowiek jest zmęczony ciągłą walką o to, żeby nie wychować kolejnego debila w twoim typie lub D-witaminy prosto ze słońca. Nie sądzę, żebyś to kiedykolwiek pojął. Raz, że masz za mały mózg, dwa, masz zerowe zdolności do prokreacji.
- Bloodcult
Debilizm jest wrodzony czy nabyty ?
- nicram
Obydwa przypadki są możliwe. Ty na przykład go nabyłeś.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
to fakt. jak napisze, że mu się urodzi dziecko to uznam, że jest dostał od zaprzyjaźnionej siostry zzakonnej z okienka życia.nicram pisze: ↑29-06-2020, 20:39Rodzicielstwo to wzloty i upadki i czasami człowiek jest zmęczony ciągłą walką o to, żeby nie wychować kolejnego debila w twoim typie lub D-witaminy prosto ze słońca. Nie sądzę, żebyś to kiedykolwiek pojął. Raz, że masz za mały mózg, dwa, masz zerowe zdolności do prokreacji.
zreszta lepiej aby został incelem do końca swoich marnych dni. katoli u nas pod dostatkiem i aż nadto.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- nicram
Jak zwykle, pełen katolskiej miłości do bliźniego.