SONDA PREZYDENCKA

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Zablokowany

W PIERWSZEJ TURZE GŁOSUJ SERCEM

DE EKONOMIZD
1
1%
NEKO-MAGDALENA
6
5%
GAŚNICOWY
14
13%
KOTŁOWNIA
4
4%
PIWĄSWAR
0
Brak głosów
MACIAKOV
2
2%
MEMCEN
10
9%
UŁAN BATYR
4
4%
IMPERATOROWA
8
7%
STANOSKY
3
3%
CZASKOWSKI
32
29%
BEZPARTYJNY SAMODZIERŻAWCA
0
Brak głosów
POTĘŻNY DUŃCZYK
28
25%

Liczba głosów: 112
tabaluga
w mackach Zła

Re: SONDA PREZYDENCKA

01-05-2025, 11:26

akurat w fanatyźmie lewica zostawia katoli daleko w tyle,szczególnie ta zachodnia.
ostatni hit z usa to lewacy rzucający się w amoku na każdą teslę w celu dewastacji/ podpalenia , danie się nagrać na kilkanaście kamer w które taka tesla jest wyposażona a następnie aresztowanko i 40 lat więzienia za terroryzm. Serio znajdźcie mi katoli którzy są tak spierdoleni.
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

01-05-2025, 11:28

Braun ? Czarnek ? Buda? Przydacz? Gosek? Matecki? PIS? Konta? Bojownicy Maryi?

To katoliccy dresiarze tylko pod krawatem. Boje się ludzi którzy wierzą że prawo boże stoi nad prawem świeckim ;) Talibowie chyba tak mają ;)
olgims
weteran forumowych bitew

01-05-2025, 11:37

tabaluga pisze:
akurat w fanatyźmie lewica zostawia katoli daleko w tyle,szczególnie ta zachodnia.
ostatni hit z usa to lewacy rzucający się w amoku na każdą teslę w celu dewastacji/ podpalenia , danie się nagrać na kilkanaście kamer w które taka tesla jest wyposażona a następnie aresztowanko i 40 lat więzienia za terroryzm. Serio znajdźcie mi katoli którzy są tak spierdoleni.
nie wiem ile masz lat, ale jeśli dałeś się wkręcić w sfabrykowana pseudo-wojne kulturowa (która skutecznie odwróciła uwagę od faktu, że najbogatsi bogacą się jeszcze bardziej kosztem całej reszty czyli nas, ludzi pracujących), to sam sobie jesteś winien, że jedyny wybór jaki ci pozostaje to fanatycy katole kontra fanatycy lewaki. poza tym na chuj się oglądać i podniecać tymi hamerykanskimi przygłupami - przecież to jest groteska, którą każdy rozumny człowiek powinien łaskawie pominąć milczeniem. Mnie martwi jedna rzecz - te nieudolne próby przeszczepienia tej ideologicznej batalii na grunt europejski i ludzie, którzy to łykają, jakby nie znali swoich korzeni i historii naszej europejskiej cywilizacji.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
bartwa

01-05-2025, 11:39

olgims pisze:
najbogatsi bogacą się jeszcze bardziej kosztem całej reszty
i tu jest pies pogrzebany
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-05-2025, 11:53

olgims pisze:
tabaluga pisze:
nie wiem ile masz lat, ale jeśli dałeś się wkręcić w sfabrykowana pseudo-wojne kulturowa (która skutecznie odwróciła uwagę od faktu, że najbogatsi bogacą się jeszcze bardziej kosztem całej reszty czyli nas, ludzi pracujących), to sam sobie jesteś winien, że jedyny wybór jaki ci pozostaje to fanatycy katole kontra fanatycy lewaki. poza tym na chuj się oglądać i podniecać tymi hamerykanskimi przygłupami - przecież to jest groteska, którą każdy rozumny człowiek powinien łaskawie pominąć milczeniem. Mnie martwi jedna rzecz - te nieudolne próby przeszczepienia tej ideologicznej batalii na grunt europejski i ludzie, którzy to łykają, jakby nie znali swoich korzeni i historii naszej europejskiej cywilizacji.
Plus milion, gdyby nie algorytmy social mediow, to o takich akcjach nikt by nie słyszał nawet po tej stronie Atlantyku. Ludzie spędzają za dużo czasu na Twitterze i YouTube a za mało na zewnątrz rozmawiając z prawdziwymi ludźmi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
tabaluga
w mackach Zła

01-05-2025, 12:01

to współczesna lewica wystawiła setki tysięcy fanatycznych żołnierzy na tą sfabrykowaną wojnę kulturową , wspierana finansowo przez milionerów typu soros .
tabaluga
w mackach Zła

01-05-2025, 12:02

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
olgims pisze:
tabaluga pisze:
Plus milion, gdyby nie algorytmy social mediow, to o takich akcjach nikt by nie słyszał nawet po tej stronie Atlantyku. Ludzie spędzają za dużo czasu na Twitterze i YouTube a za mało na zewnątrz rozmawiając z prawdziwymi ludźmi.
na tej samej zasadzie idź do kościoła i pogadaj z tymi strasznymi katolami , może się okaże , że to zwykli normalni ludzie a nie żadni fanatycy.
Awatar użytkownika
Ascetic

01-05-2025, 12:04

Brnie dalej. Twardziel, jak na prawdziwego żołnierz maryji przystało.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

01-05-2025, 12:18

tabaluga pisze:
01-05-2025, 12:02
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
olgims pisze:

na tej samej zasadzie idź do kościoła i pogadaj z tymi strasznymi katolami , może się okaże , że to zwykli normalni ludzie a nie żadni fanatycy.
Ależ żyje wśród nich całe życie. Moja rodzina była kiedyś religijna i siła mnie ciągali do kosciola, walczyli z muzyką jakiej słucham, bronili wychodzić na koncerty. Potem rodzice mocno się zlaicyzowali, bo zobaczyli więcej jak świat wygląda, np na podstawie lokalnegonksiedza Konika, który prowadził okoliczny burdel, a po usunięciu go wybudował sobie wille w której mieszka z była kochanka. Potem przyszedł czas mojego ślubu i tym razem miałem mocno odpalona religijnie teściowa która po rozpoczęciu emerytury wstąpiła na uniwersytet trzeciego wieku Jana Pawła II studiować teologię. Gdy usłyszała, że kościelnego nie będzie, podchodziła moich rodziców, wydzwaniała do nich, przekonywała by nas przymusić do kościelnego, bo taka jest tradycja. Od lewaków w Polsce to w sumie nie wiem co mnie spotkało, chyba jakieś dwi wolne od pracy, opieka zdrowotna? Nic innego mi nie przychodzi do głowy:-)
tabaluga
w mackach Zła

01-05-2025, 12:33

No a mnie nigdy nic nie spotkało od katoli ... bo nawiedzone gadanie zawsze zlewałem ciepłym moczem i nic nie mogli z tym zrobić. A lewaki ? tylko by zabraniali słuchać fajnego black metalu , wielu fajnych płyt nie kupie na discogs bo lewacy zbanowali :) do centrum wawy starym autem nie wjade bo planeta płonie :)
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

01-05-2025, 12:36

Kol. tabaluga, czy to jakieś prawackie bingo organizujecie w tym wątku?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

01-05-2025, 12:41

tabaluga pisze:
No a mnie nigdy nic nie spotkało od katoli ... bo nawiedzone gadanie zawsze zlewałem ciepłym moczem i nic nie mogli z tym zrobić. A lewaki ? tylko by zabraniali słuchać fajnego black metalu , wielu fajnych płyt nie kupie na discogs bo lewacy zbanowali :) do centrum wawy starym autem nie wjade bo planeta płonie :)
W Polsce tez jest zakaz promowania nazizmu, bo prawdoodobnie takie ,,fajne plyty" masz na myśli, chyba że chodzi o coś innego co mi uciekło? Bo sam black metal generalnie wśród lewaków jest jednak dużo bardziej popularny niż wśród katolików.

Co do wjazdu samochodem, to są zmiany globalne, każde duże miasto powoli je wprowadza, praktycznie niezależnie od wladz. Lista jest tak dluga, ze mozna śmiało powiedzieć, że jest to praktycznie każde większe miasto w EuropieZachodniej.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

01-05-2025, 12:45

[quote="ŚWIAT BEZ KOŃCA" post_id=1937569 time=1746096061

Co do wjazdu samochodem, to są zmiany globalne, każde duże miasto powoli je wprowadza, praktycznie niezależnie od wladz. Lista jest tak dluga, ze mozna śmiało powiedzieć, że jest to praktycznie każde większe miasto w EuropieZachodniej.
[/quote]

nie pisz glupot, zachodnie miast powoli odchodzą od tego absurdu. pozatym powietrze z centrum miasta się nie miesza z innym powietrzem? :]
Mnie akurat to obojętne bo stać mnie co parę lat na nowy samochód, dużo bardziej wkurwiaja mnie buspasy po których może jechać pakistanczyc bez prawa jazdy i jego policja nie zatrzyma. a ja jak jadę do swojej firmy to mnie zatrzyma.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
tabaluga
w mackach Zła

01-05-2025, 12:49

lewactwo unijne zadecydowało wiec nie ma zmiłuj, trzeba wprowadzać eko głupoty.
Ciekawe czy Braun też by wprowadził SCT.
Awatar użytkownika
Ascetic

01-05-2025, 12:53

Bolączki współczesnego świata i ucisk przez lewakuf. Koronne argumenty za zniewoleniem przez „eurokołchoźniczą zarazę”. To, że przesiądą sie, jeden z drugim, na autobus, albo, że nie kupią faszolskiego gówna w jeden sposób a muszą kupić w inny. No fakt. Nie ma jak żyć, trzeba optować za podejrzanym w proweniencji antysemitą, choć kto on tak po prawdzie to wiedzą tylko służby i na ile te antysemityzm jest nim, antysemityzmem, i czemu ma służyć.

Te X-t to nieźle ryją banie. Do tego stopnia, że wychowują dumnych ze swojej głupoty, którzy bezrefleksyjnie powtarzają* co im tam napiszą. I się jeszcze z tym obnoszą xD

* albo milkną jak narracja idzie po innej lidze lini, jak z tymi spalinowymi co już jutro miały zniknąć z garaży Polakówbiedakówrobaków.
lys på slutten av lys
tabaluga
w mackach Zła

01-05-2025, 13:08

ostatnio prym w antysemityźmie wiedzie ... nikt inny jak amerykańska lewica :)
jest masa poważniejszych argumentów przeciwko lewicy , naprzykład imigracja z poza europy i jej związek ze wzrostem przestępczości ale z pewnością dobrze je znasz i nie robią na tobie żadnego wrażenia.
tabaluga
w mackach Zła

01-05-2025, 13:11

Sybir pisze:
01-05-2025, 12:36
Kol. tabaluga, czy to jakieś prawackie bingo organizujecie w tym wątku?
w sumie racja ... gdyby jakieś logiczne i sensowne czyt.prawackie argumenty docierały do spranych lewackich głów to już dawno przestali by być lewakami wiec dyskusja nie ma sensu.
Awatar użytkownika
Ascetic

01-05-2025, 13:14

Pod wrażeniem jestem, że są ludzie tak podatni na propagandę*. To fakt. Też to, że uglak i ten drugi rudy od niego z miasta, ma brata, starego, sąsiada, który się odpalił nawet tutaj - tak, to też na mnie robi na wrażeniu.

W temacie agresji. Ten pewnie też z twoich migranckich urojeń, i statystyk od instytutu z dupy:

https://wpolityce.pl/kraj/728245-brutal ... pruszkowie

A i ten też jest dobry, z jak lubicie wyśledzać umiarkowanie polskim nazwiskiem:

https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybor ... ge/hyse6ll

Ile byś temu dał za ten wybryk?

* Niczym nie różniąc się od tych po lewej stronie flanki. Takie same dzbany z łbem w dupie internetu, tak samo się im wydającym, że się różnią od tych drugich. Jedni z jonem dodatnim, drudzy ujemnym, w jednym atomie spierdolenia umysłowego. Nie potrafiący żyć bez przeciwstawnych ideologii , bez życia nieswoim życiem, na które mają znikomy wpływ, bo i tak losują dla nich, co ma wejść do łba, ci co są zupełnie poza ich zasięgiem.
Ostatnio zmieniony 01-05-2025, 13:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
olgims
weteran forumowych bitew

01-05-2025, 13:24

tabaluga pisze:
ano to napisz otwarcie,a nie się bawisz w jakieś owijanie bawełny, że jestes neo-nazista i ci na komercyjnym mainstreamowym portalu zabraniają swastyki i wujka himmlera kupować. tylko ten bol dupy też jest udawany, bo mogę sobie nsbm kupować w milionie miejsc w sieci (asrar nie wiem czy się orientujesz ale jest na terenie eu :) ach ta zła unia ). Vide jesteś panie Tabaluga w ostatecznym rozrachunku właśnie takim produktem tej sfabrykowanej wojny kulturowej, śmiejesz się z lewaków i sorosa, ale sam rzucasz się ratować najbogatszego typa na świecie przed lewakami :) chłopie nie wiem czy dostrzegasz absurd (hehe) tej sytuacji :)
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Ascetic

01-05-2025, 13:26

olgims pisze:
01-05-2025, 13:24
tabaluga pisze:
ano to napisz otwarcie,a nie się bawisz w jakieś owijanie bawełny, że jestes neo-nazista i ci na komercyjnym mainstreamowym portalu zabraniają swastyki i wujka himmlera kupować. tylko ten bol dupy też jest udawany, bo mogę sobie nsbm kupować w milionie miejsc w sieci (asrar nie wiem czy się orientujesz ale jest na terenie eu :) ach ta zła unia ). Vide jesteś panie Tabaluga w ostatecznym rozrachunku właśnie takim produktem tej sfabrykowanej wojny kulturowej, śmiejesz się z lewaków i sorosa, ale sam rzucasz się ratować najbogatszego typa na świecie przed lewakami :) chłopie nie wiem czy dostrzegasz absurd (hehe) tej sytuacji :)
Najzabawniejsze jest to, że te bagno w głowie i tę zupę w której mieszają, podsuwając mu te twitty, mogli spreparować, ugotować ci sami macherzy od głów xD
lys på slutten av lys
Zablokowany