Ja zaczynam o 19:00. Jak Słońce, mój wróg Słońce nieco zelżeje
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No ba. Moja nastoletnia platoniczna miłość, to agentka specjalna Dana Scully

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- SODOMOUSE
moja też, nawet wycinki z prasy zbierałe:)

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- uglak
Szukasz pułapek tam gdzie ich nie ma. Napisałem tylko, że różne liczby są w użyciu. Wszystkie muszą być prawilne, bo Wikiprojekt:LGBT nie przepuściłby niczego sprzecznego z ich punktem widzeniaWacław pisze: ↑05-07-2020, 14:27czyli z pierwszego zdania wrzuty która zamieściłeś wyglądałoby, że mogą być nawet większe niż te podane w Polsce a nie te amerykańskie co są poniżej. czy to tak trudno doczytać?uglak pisze: ↑05-07-2020, 13:38Różnie to w badaniach wychodzi:Wacław pisze: ↑05-07-2020, 11:17dodam jeszcze, że to coś stosuje też kolejne przemycanko, które chcialem przemilczeć ale chyba jednak nalezy pokazywać co to za podczłowiek jest. tłumaczę.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sytuacja_ ... T_w_Polsce
kolejny specjalny zabieg. jak nie zohydzić to zmarginalizować. typowo faszystowskie metody. oczywiście napisze, że w jednej grupie jest 1% tak jak u nich elektorat na krzsztofa i przemilczy pozostałe grupy wiekowe. bo tak to coś stara się działać. ale tutaj to nie przejdzie.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm#Demografia
to jest właściwie dość ciekawe zjawisko. liczenie na to, że ludzie czytają bez zrozumienia. albo są ciagle najebani.
niestety jestem tutaj ciagle zmuszany do czytania z uwaga. a człowiek by się tak zluzował po całym tygodniu czytania z uwaga. kwestie picia pomijam bo jestem sober bober jak łza.
apeluje aby się mocniej wysilać tym samym. za mało wymagające te próby są. słabo oj słabo.

Guilty of being right
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
napisałem, że dałeś dane z dupy -)uglak pisze: ↑05-07-2020, 16:40Szukasz pułapek tam gdzie ich nie ma. Napisałem tylko, że różne liczby są w użyciu. Wszystkie muszą być prawilne, bo Wikiprojekt:LGBT nie przepuściłby niczego sprzecznego z ich punktem widzeniaWacław pisze: ↑05-07-2020, 14:27czyli z pierwszego zdania wrzuty która zamieściłeś wyglądałoby, że mogą być nawet większe niż te podane w Polsce a nie te amerykańskie co są poniżej. czy to tak trudno doczytać?uglak pisze: ↑05-07-2020, 13:38
Różnie to w badaniach wychodzi:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm#Demografia
to jest właściwie dość ciekawe zjawisko. liczenie na to, że ludzie czytają bez zrozumienia. albo są ciagle najebani.
niestety jestem tutaj ciagle zmuszany do czytania z uwaga. a człowiek by się tak zluzował po całym tygodniu czytania z uwaga. kwestie picia pomijam bo jestem sober bober jak łza.
apeluje aby się mocniej wysilać tym samym. za mało wymagające te próby są. słabo oj słabo.![]()
fakty:
po pierwsza w pierwszych dwóch zdań wynika, że może być więcej bo są niedoszacowane bo ludzie boja się określać. tak jasno wynika z tego co wkleiłeś
po drugie, bo podałeś dane z USA do moich z polski. Zaskoczę ciebie ale jakbyś podał z Malediwów to pewnie tez będzie różnica
podaj dane z polski, najlepiej wcześniejsze to uznam że się zwykle nie dopierdalasz -:)
czy Wikipedia jest lpg to js nie wiem bo nie interesuje mnie co jakie jest. widzę, że zaczynasz lecieć pacjentem. dane nieadekwatne byle by były inne. jakieś sugerowanie czego nie ma i jeszcze wiedza jakie miejsce w internecie jest jakie.
podaj może jakieś prawilne prawackie tez będę zadowolony
jestem zaskoczony i zdziwiony Twoimi reakcjami. no nic. bywa
ps. daj zjeść
ps. napisz może jeszxZe po co podajesz dane kompletnie nieadekwatne. coś na temat intencji. bo te dane to jakbyś podał cenę mietusa nad morzem polskim w zestawie z frytkami. są to jakieś dane. Owszem ale z dupy.
brzydko kolego
- uglak
Po prostu przyczepiłeś się do jednej liczby jakbyś posiadał jakąś wiedzę objawioną, a nawet sami aktywiści lpg nie mają jednej wersji.

Smacznego! Mam nadzieję, że nie czytasz forume podczas jedzenia, bo od tego można dostać niestrawności.
Nie wierzysz Pacjentowipodaj może jakieś prawilne prawackie tez będę zadowolony

Smacznego! Mam nadzieję, że nie czytasz forume podczas jedzenia, bo od tego można dostać niestrawności.
Guilty of being right
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dziękuje. bardziej się zadławić ostroościo bo rybkę konsumowałem. jakby co mogę pod Brokiem miejscówkę rybną polecić.uglak pisze: ↑05-07-2020, 17:20Po prostu przyczepiłeś się do jednej liczby jakbyś posiadał jakąś wiedzę objawioną, a nawet sami aktywiści lpg nie mają jednej wersji.
Nie wierzysz Pacjentowipodaj może jakieś prawilne prawackie tez będę zadowolony
- uglak
Podobno rewelacje Otoki-Frąckiewicza popsuły partię Razem. Oficjalne profile na FB i TT zamilkły, konta liderów też.

Obudzili się za to byli członkowie.

Zobaczymy kto pierwszy rozpadnie partię: Korwin Konfederację czy faktury Razem. Sezon ogórkowy w polityce zapowiada się... mało ogórkowo.

Zobaczymy kto pierwszy rozpadnie partię: Korwin Konfederację czy faktury Razem. Sezon ogórkowy w polityce zapowiada się... mało ogórkowo.
Guilty of being right
-
JKM od lat stara się tak rozwalać wszystko, że ludzie zaczęli to olewać. Dobrze, że to już schyłkowy dziad.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- bartwa
Stary, dobry urbi et orbi : )
Ostatnio zmieniony 06-07-2020, 11:35 przez bartwa, łącznie zmieniany 1 raz.
PLASTIK NIE JEST METALEM
Jakie zaskoczenie. Pobili się o pieniądze...a tacy byli ideowi, ładni, amerykańscy. Jaka szkoda.uglak pisze: ↑06-07-2020, 10:45Podobno rewelacje Otoki-Frąckiewicza popsuły partię Razem. Oficjalne profile na FB i TT zamilkły, konta liderów też.
- Ascetic
Poro
- Bloodcult
Gdybym miał amerykańskie obywatelstwo głosowałbym na Donalda Trumpa 

- bartwa
A raczej smutniejszy, smutny to on już jest. Do tego jeszcze widzę, że mucha z kancelarii prezydenta przyleciała obsrywać : )
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Bloodcult
Ty pewnie najpierw byś głosował na Sandersa a potem płakał że podatki rosną i straszył że wyjedziesz do Kanady xD
Nie znam człowieka i nigdy nie narzekałem z powodu wysokich podatków. W ogóle nie pamiętam, bym kiedykolwiek narzekał na finanse. Przy okazji, młody człowieku, taka moja grzeczna rada. Najpierw weź się za siebie, wyjdź z bezdomności, a potem wróć pouczać dorosłych chłopów. W innym przypadku jedynie się ośmieszasz.
- mad
- weteran forumowych bitew
Sanders to dziadek, rocznik 1941. Jak w ogóle można o nim mówić w kategoriach prezydentury? Czy demokratom już całkowicie odpierdoliło?
Sądziłem, że wystawią jakiegoś młodego urodziwego jankesa-czaska i na sloganach oraz ogólnej prezencji gogusia obalą w końcu Trumpa. Sanders prędzej zejdzie na zawał niż pokona Donalda.
Sądziłem, że wystawią jakiegoś młodego urodziwego jankesa-czaska i na sloganach oraz ogólnej prezencji gogusia obalą w końcu Trumpa. Sanders prędzej zejdzie na zawał niż pokona Donalda.
- bartwa