III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: III Wojna Światowa

24-02-2022, 12:04

ozob pisze:
24-02-2022, 12:03

Spakowani? Jest blisko.
Wyjebcie ruskiego trolla.

Nie czytam. Będzie kopiuj wklej.
Poro
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

24-02-2022, 12:07

Apeluje do moderacji. Forum bez 535, Acetica i jego kont oraz Nikosia byłoby naprawdę fajnym miejsce do dyskusji na tematy wszelkie. Tolerowanie tych osobników, którym co post ulewa się hejt jest wręcz niedopuszczalne. Wieczne inwektyw, wieczne zaczepki, wieczne szukania dziury w całym.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
535

24-02-2022, 12:08

ozob pisze:
24-02-2022, 12:02
535 pisze:
24-02-2022, 11:55
ozob pisze:
24-02-2022, 11:45

W punkt.
Tak bardzo w punkt, że kilkanaście lat temu opuściłeś to suwerenne miejsce . Czyli przyznajesz tym samym że Polska to kraj zajebisty w którym spokojnie można się dorobić i wygodnie żyć tylko ty geniuszu nie dałeś po prostu rady? To pytanie, a nie stwierdzenie. Odpowiedz bez nerwów. Swoją drogą to bardzo interesująca deklaracja ozob. W strzelaniu sobie po kolanach jesteś niezrównanym mistrzem. Tak było zajebiście, że wsiadłeś do samolotu i siup! Teraz cię wziął sentyment, bo ktoś miał czelność napisać dwa zdania prawdy. Teraz jestes wielkim kurwa obrońcą ojczyzny. W przeciwieństwie do tych, którzy tutaj cały czas są i żyją, pchając ten twój idealizowany, z pakistańskiego pomieszczenia na warzywa, gnój do przodu. To jakaś choroba? Masz przecież swoje miejsce na ziemi. Może nim się zajmij.
Przecież ty rady nie dajesz. Stąd ten hejt i stąd ten batustan. Egzystencjalny żal aż się wylewa kolaborancie. (:
O! To znaczy w jakim sensie ? Że niby finansowym? Mówisz, że człowiek, który jest w czarnej finansowej dupie pozwala sobie w bantustanie na olewanie pracy, kupowanie winyli i planowanie wakacji? Ozob weźże się zwolnij z tej smażalni, bo frytura cię zabije. Masz dla kogo żyć. Nie sram złotem, ale weź mię śmieciu nie rozśmieszaj.
Awatar użytkownika
Ascetic

24-02-2022, 12:08

ozob pisze:
Apeluje do moderacji. Forum bez 535, Acetica i jego kont oraz Nikosia byłoby naprawdę fajnym miejsce do dyskusji na tematy wszelkie. Tolerowanie tych osobników, którym co post ulewa się hejt jest wręcz niedopuszczalne. Wieczne inwektyw, wieczne zaczepki, wieczne szukania dziury w całym.

Poro
Slyd

24-02-2022, 12:09

ozob pisze:
No i Slyd też powinien dostać bana....
Kto jeszcze?
Pacjent

24-02-2022, 12:10

535 pisze:
24-02-2022, 11:46
Pacjent pisze:
24-02-2022, 11:43
535 pisze:
24-02-2022, 11:35

Robcio już ma zapewne na oku kawalerkę w Poznaniu, Wrocławiu, albo....Legnicy.
To z pewnością będzie bardziej bezpieczne niż kolekcja męskich podwiązek i cieszące oko fotki wesołych chłoptasiów.
Jakie masz przygotowanie bojowe? Byłeś w armii, czy tylko tak sobie popierdujesz ruski kocmołuchu?
Misiek, kulą w płot bym nie trafił. Jak łączysz tę progejowską retorykę z rozsiewaną tu przez Ciebie propagandą o mało wartościowym narodzie polskim, który potrzebuje nowego zarządcy? Czy to nie jest jednocześnie defetyzm i demoralizacja, jaką trudnią się agenci wpływu? Gdy media ostatnio nagłośniły wystąpienie Putina na temat Ukrainy to jakby słyszał Ciebie i te forumowe pionki, gadające o Polsce.
Poza tym Ławrow też ostatnio palnął o Polsce jako państwie osieroconym, które potrzebuje starszego brata. Jacy wy jesteście prości w obsłudze. :D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

24-02-2022, 12:11

Skośnoocy dali głos, a raczej dupy:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... k,79cfc278
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
535

24-02-2022, 12:12

ozob pisze:
Może załóż ankietę? Niech ludzie zdecydują czyjego pierdolenia sobie nie życzą. Ja się dostosuję do głosu ludu.
Slyd

24-02-2022, 12:12

Sgt. Barnes pisze:
24-02-2022, 12:11
Skośnoocy dali głos, a raczej dupy:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... k,79cfc278
Takie same suczesyny jak putinsrutin
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

24-02-2022, 12:15

Nie moga Chiny nazwać tego inwazja, bo sami w trosce mają ochotę na Tajwan. Tu i tu wspólne korzenie będą pretektem. Wielkie Chiny.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
535

24-02-2022, 12:17

Pacjent pisze:
535 pisze:
Pacjent pisze:
24-02-2022, 11:43

To z pewnością będzie bardziej bezpieczne niż kolekcja męskich podwiązek i cieszące oko fotki wesołych chłoptasiów.
Jakie masz przygotowanie bojowe? Byłeś w armii, czy tylko tak sobie popierdujesz ruski kocmołuchu?
Misiek, kulą w płot bym nie trafił. Jak łączysz tę progejowską retorykę z rozsiewaną tu przez Ciebie propagandą o mało wartościowym narodzie polskim, który potrzebuje nowego zarządcy? Czy to nie jest jednocześnie defetyzm i demoralizacja, jaką trudnią się agenci wpływu? Gdy media ostatnio nagłośniły wystąpienie Putina na temat Ukrainy to jakby słyszał Ciebie i te forumowe pionki, gadające o Polsce.
Poza tym Ławrow też ostatnio palnął o Polsce jako państwie osieroconym, które potrzebuje starszego brata. Jacy wy jesteście prości w obsłudze. :D
Robert. Pokaż mi wartościowego polityka, który obecnie ma realny POZYTYWNY wpływ na sprawy kraju. Przypomnij mi kto tych ludzi DWUKROTNIE wybrał na te stanowiska? Czy WARTOŚCIOWY naród daje się kupić za pięć stów w zamian za totalne rozjebanie kraju we WSZYSTKICH aspektach życia? To są Robert TWARDE FAKTY i te fakty oceniam jako obywatel tego miejsca. Prośba. Nie pisz do mnie w ten sposób. Nie dasz rady. Za cienki jesteś.
Slyd

24-02-2022, 12:18

Do Spatifu wtoczyli się pijani Himilsbach z Maklakiewiczem. Himilsbach stojąc jeszcze w drzwiach wrzasnął na całą salę: inteligencja wypierdalać! Na to dostojnie wstał Gustaw Holoubek i przemówił: "Nie wiem jak państwo, ale ja wypierdalam." I wyszedł.

Ascetic i 535 - już wypierdalacie? :sarcasm1:
Awatar użytkownika
Ascetic

24-02-2022, 12:20

Slyd pisze:
Do Spatifu wtoczyli się pijani Himilsbach z Maklakiewiczem. Himilsbach stojąc jeszcze w drzwiach wrzasnął na całą salę: inteligencja wypierdalać! Na to dostojnie wstał Gustaw Holoubek i przemówił: "Nie wiem jak państwo, ale ja wypierdalam." I wyszedł.

Mam spakowaną "walizkę ewakuacyjną".
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

24-02-2022, 12:21

ozob pisze:
24-02-2022, 12:15
Nie moga Chiny nazwać tego inwazja, bo sami w trosce mają ochotę na Tajwan. Tu i tu wspólne korzenie będą pretektem. Wielkie Chiny.

Poro
535

24-02-2022, 12:22

Ascetic pisze:
Slyd pisze:

A ja mam to w piździe.
Slyd

24-02-2022, 12:23

535 pisze:
Ascetic pisze:
Slyd pisze:

A ja mam to w piździe.
Chyba w chuju :mrgreen:
535

24-02-2022, 12:25

Slyd pisze:
24-02-2022, 12:23
535 pisze:
Ascetic pisze:

A ja mam to w piździe.
Chyba w chuju :mrgreen:
W dowolnej akurat wolnej.
Pacjent

24-02-2022, 12:27

535 pisze:
Pacjent pisze:
535 pisze:

Robert. Pokaż mi wartościowego polityka, który obecnie ma realny POZYTYWNY wpływ na sprawy kraju. Przypomnij mi kto tych ludzi DWUKROTNIE wybrał na te stanowiska? Czy WARTOŚCIOWY naród daje się kupić za pięć stów w zamian za totalne rozjebanie kraju we WSZYSTKICH aspektach życia? To są Robert TWARDE FAKTY i te fakty oceniam jako obywatel tego miejsca. Prośba. Nie pisz do mnie w ten sposób. Nie dasz rady. Za cienki jesteś.
Misiek, twarde fakty są takie, że od lat wmawiacie tu wszystkim, że Polacy to gówniany naród, który sam nie potrafi się rządzić, a na tle innych wypadamy jak materiał, który nadaje się tylko na widły i do pieca. Najlepiej jakby zaopiekował się nami ktoś mądrzejszy. Oznacza to jednocześnie, że sami macie kompleksy i jesteście sparaliżowani własnym pochodzeniem. Gdyby Putin tu
wszedł to nie stać byłoby was nawet na bierny opór, a szybciej na jakąś formę szmalcownictwa, zwłaszcza gdyby nowy władca wziął tu wszystko za mordę.
Co do miejscowych polityków to jest to wypadkowa demokracji, a jak pokazał lockdown na Zachodzie są jeszcze gorsi od naszych.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

24-02-2022, 12:30

IKSDE
Slyd

24-02-2022, 12:30

Pacjent pisze:
24-02-2022, 12:27
535 pisze:
Pacjent pisze:

Misiek, twarde fakty są takie, że od lat wmawiacie tu wszystkim, że Polacy to gówniany naród, który sam nie potrafi się rządzić, a na tle innych wypadamy jak materiał, który nadaje się tylko na widły i do pieca. Najlepiej jakby zaopiekował się nami ktoś mądrzejszy. Oznacza to jednocześnie, że sami macie kompleksy i jesteście sparaliżowani własnym pochodzeniem. Gdyby Putin tu
wszedł to nie stać byłoby was nawet na bierny opór, a szybciej na jakąś formę szmalcownictwa, zwłaszcza gdyby nowy władca wziął tu wszystko za mordę.
Co do miejscowych polityków to jest to wypadkowa demokracji, a jak pokazał lockdown na Zachodzie są jeszcze gorsi od naszych.
Jak będzie taka potrzeba to będę bronił swojego kraju. Przy wszystkich niedoskonałościach naszego bantustanu to jednak moja ojczyzna.
ODPOWIEDZ