III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
W sensie cieszysz się, że temat covidowy został wygumjowany i teraz możesz udawać, że nie pisałeś tego co pisales, Kajtek? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co pisałem istoto bez funkcjonalnego mózgowia?
I naucz się w końcu pisać po polsku ruska ściero. 

all the monsters will break your heart
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
^ 7 dni odpoczynku dla autora powyższego posta
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tymczasem w Rosji panuje covidowy zamordyzm. Maski = ruskie onuce.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Coś dla poprawienia humoru.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ozob
Wczoraj zaproponowane zasady przez jednego z użytkowników, widzę, że wjechały z wielkim hukiem. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
za wczoraj było ostrzeżenie, ale jak widać koło chuja koledze latało
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
dobrze tak orkom, ale trochę naginane, by to byli szabrownicy, skoro najbliższy front jest jakieś 750 km od Riazania
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Oto twarde dowody z naszych poprzednich dyskusji, gdzie pisałeś, że RUS wszystko zestrzelili UKRom:
Jeżeli to był Su-27, to ma je na stanie UKR, ale nie ma ich żadne państwo obecne w NATO z dawnego układu warszawskiego, więc nie mogły być przekazane.
- ozob
Jeżeli nie rozumiesz ironii to co ja poradze? W dodatku odnosiło się to do "duchów Kijowa". (:
- Medard
- ozob
Bardzo jestem rad, że przyznałes się do łgarstwa. (:
- Medard
nie, przyjąłem taką interpretację, bo brzmiało to również jak linia kremlowska
- ozob
Tylko w twoich urojeniach. (:
Ekspert wojskowy w rosyjskiej telewizji państwowej przekonywał, że mobilizacja niewiele da, ponieważ przestarzała broń nie jest w stanie konkurować z bronią i sprzętem dostarczanym przez NATO na Ukrainę, a uzupełnianie arsenału wojskowego Rosji nie będzie ani szybkie, ani łatwe. O dziwo, słowa analityka nie spotkały się z krytyką ze strony prowadzących.
-
- weteran forumowych bitew
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- frankmullen
- postuje jak opętany!
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Więcej mam słownictwa przez to, że pisałem tu na forum. Nie miałem w młodości pieniędzy na książki, piórniki czy plecaki. Skończyłem tylko 8 klas. Póżniej nie było jak iść do szkoły bo trzeba było po prostu pracować. Jak szłem w pole wykopywać kartofle to inni mieszkali na stancjach i bawili się penisami pod kołdrami. Ja nie mogłem.Tatuś pisze: ↑06-05-2022, 07:13Piękna kompilacja PRLowskiej propagandy. A naprawdę było całkowicie odwrotnie. W PRL nie było niczego, żywność była na kartki, na nowe mieszkanie się czekało 15 lat, na nowy samochód z 5 a i tak to było gówno. Żarcia nie było bo ruskie kradły.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑06-05-2022, 01:17Stonki były puszczane z samolotów żeby nas zagłodzić i pognębić. Babka własnoręcznie je zbierała z pola i to dowód na barbarzyństwo zachodu. A za jedzenie na początku zachód płacił, póżniej przestał, ale chciał dalej żywność za to, że zniesie wizy, paszporty i będziemy mogli do nich jechać. Ale nikt nie chciał jechać bo po co. Oczywiście nie zgodziliśmy się i pogoniliśmy amerykańsko zachodnie bydło. Chcieli nas osłabić zabierając naszych rolników. Mieliśmy ogromne ilości zboża, mięsa, warzyw i owoców. Nie mogliśmy tego przejeść i niestety gniło. To był plan zachodu. Prosiaki i kurczęta rodziły się u nas i je zjadaliśmy, a czego się nie dało chowaliśmy gdzie się dało. Pamiętam jak u nas w ziemiance kozy na kartoflach spały. Póżniej się jadło, a co zostawało to się wekowało. Na wsiach pędzony był bimber w ogromnych ilościach. Jak te prawicowcy z solidarności podnieśli na to łapska w latach 90-tych to wszystko zniszczyli. Do dziś chłopy z mojej wsi przeklinają Mazowieckiego i to całe towarzystwo. USA ich podstawiło i kazało zniszczyć rolnictwo, a lubelszczyzne już najbardziej. Tak jest do dzisiaj.Tatuś pisze: ↑05-05-2022, 07:24
To płacili czy namawiali żeby nie płacili? Bo ja wiem, że teraz ruskie ukradły samoloty w leasingach i za nie nie płacą. Zawsze okradali wszystkich dookoła. Tak w fabryce mówili:
- Widzisz, pracowałem w przedsiębiorstwie wielobranżowym. Robiliśmy fujarki z gliny, wypalaliśmy je w specjalnych piecach i szły na eksport do Czechosłowacji. Czesi w zamian przysyłali nam kurczęta, które chowaliśmy przez pół roku i jako duże kury wysyłaliśmy do NRD. Niemcy przysyłali nam za nie małe prosiaki, które intensywnie tuczyliśmy przez rok i jako duże świniaki eksportowaliśmy do Związku Radzieckiego. Rosjanie przysyłali nam za nie glinę na fujarki...
https://dzieje.pl/content/reglamentacja ... %B3w-w-prl
Prowadzę tą dyskusję w sumie dla zabicia czasu bo jak na chłopa na którego się kreujesz robisz za mało błędów ortograficznych, składniowych i to jest jednak za bardzo przeintelektualizowane. To jest zwykłe trollowanie za które powinieneś dostać kopa ale jak innym to nie przeszkadza![]()
Za komuny było najlepiej. Każdy miał jedzenie, picie i wszystko było. Nie tak jak teraz.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
"Życzę ukraińskim weteranom Wielkiej Wojny Ojczyźnianej siły ich serc, dobrego zdrowia i długiego życia, a wszystkim ludziom Ukrainy spokojnej i sprawiedliwej przyszłości" - dodaje Putin.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... ign=chrome
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... ign=chrome
Raz się zje, raz się nie zje.