Moją ładą bym pojechał, albo innym klasykiem:
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
też taką generalnie miałem taką taktykę. wypisywałem tutaj, że trzask nie ma szans. że dudeł niedoszacowany. itd. itp. ale się małpy nie dały uśpić. kurna. zwarte i karne to towarzystwo jest. za to szacun. jarkacz w trvam nakreśli i ruszyli. armia katopatusów jest ciągle mocna. trzeba im przyznać.
a warszawka? rybka. browiec. morze. parawany. bajabongo. huje parchate.
Ostatnio zmieniony 12-07-2020, 21:57 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mad, triceps, bloodcult są innego zdania. a i moje najwieksze forumowe rozczarowanie plastek-rumburak. a taki fajny chłopak....Stoigniew pisze: ↑12-07-2020, 21:54niestety też tak myślę
poza tym poszło w świat że "Duda wygrał" i nikogo już nie będzie interesować że to tylko szacunki, więc psychologicznie już wygrali i zwycięstwa nie oddadzą, bo nawet jakby zdarzył się cud to uruchomi się propagandę że to fałszerstwa, że jakieś błędy w systemie i tym podobne brednie... zasypie się sąd stekami tysięcy protestów wyborczych, przeliczy ponownie glosy, a w ostateczności to może nawet i unieważni wybory...
tak więc co by się nie działo to już jest po wyborach i jesteśmy w dupie (nomen omen) przez następne kilka lat...
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dobra jebać.
dudeł jeszcze chwilę poczyści żyrandol jarka.
teraz niech się mój kochany prezydęt zabierze za katofaszoli.
Duda! Duda!
dudeł jeszcze chwilę poczyści żyrandol jarka.
teraz niech się mój kochany prezydęt zabierze za katofaszoli.
Duda! Duda!
- uglak
Guilty of being right
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ale będzie jechane.

czas start.

czas start.

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Lukass
- zahartowany metalizator
Kurwa. Przełączyłem się na chwilę na TVP Info. Co mówi pasek? ANDRZEJ DUDA WYGRYWA WYBORY.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz

przezorny zawsze zapontonowany. jprdl'e. dobrze, że przewidziałem taki rozwój wydarzeń. nara chłopaki. spadam w szuwary.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
i słusznie. już sobie przecież zaklepali.
jutro oczekuję paska: "faszyści z konfederacji wspierali niemieckich narkomanów z warszawy". może nawet coś się pojawi skąd konfa ma kasę. w każdym bądź razie będzie jebane. na sucho. na stojaka. duda! duda!
- uglak
Urbanem serdecznie gardzę, więc klikam tylko co drugiego like na ich fanpagu

Guilty of being right
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ja też. świniak jakich mało.
ale ekipę ma tam mocno śmiechową.
ps.ja też kilkam ale zawsze się brzydze

- uglak
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Drone
Nie, miałeś rację, to nie chodziło o exit polle, tylko o tę chwilową przewagę Kaczyńskiego po podliczeniu części głosów.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
Fakt faktem, że exit polle podobno są robione do godz. 18. Biorąc pod uwagę, że w większości przypadków elektorat Dudy głosował rano, do tego jeszcze została późno głosująca zagranica i kurorty, zostawiam sobie uchyloną furtkę, przez którą być może w nocy zostanie wyprowadzony ob. Budyń.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
znów trzeba wszystko wyjaśniać. po aferze z getinem pojawił się zarzadca w plusbanku/ albo równolegle te procesy szły. tak to pis chciał w sektorze bankowym rozegrać. na żaku się skończyło póki co. teraz mu dali kupić interie. tylko po to, aby udawali, miękki tvpis. i po to aby nauczyli tvpis jak się organizuje gale muzyki chodnikowej. jarzysz?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ci od rybek nadmorskich dalej podobno stoją. ale bym się jednak nie łudził.Drone pisze: ↑12-07-2020, 22:38Fakt faktem, że exit polle podobno są robione do godz. 18. Biorąc pod uwagę, że w większości przypadków elektorat Dudy głosował rano, do tego jeszcze została późno głosująca zagranica i kurorty, zostawiam sobie uchyloną furtkę, przez którą być może w nocy zostanie wyprowadzony ob. Budyń.
- uglak
Do 20:40

Zagranica nie jest brana pod uwagę jako exit poll tylko doliczana do exit poll z sondaży.
Tak czy tak lepsza alternatywa niż TVP czy TVN.Wacław pisze: ↑12-07-2020, 22:39znów trzeba wszystko wyjaśniać. po aferze z getinem pojawił się zarzadca w plusbanku/ albo równolegle te procesy szły. tak to pis chciał w sektorze bankowym rozegrać. na żaku się skończyło póki co. teraz mu dali kupić interie. tylko po to, aby udawali, miękki tvpis. i po to aby nauczyli tvpis jak się organizuje gale muzyki chodnikowej. jarzysz?
Guilty of being right