Tam jeszcze uzupełniłem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-07-2024, 13:46Nawet zepsuty zegar raz na dobe pokazuje dobra godzine.Ascetic pisze: ↑18-07-2024, 13:32Nie w tym rzecz. Oczywiście noszenie tego typu szmat obrzydliwe, gdziekolwiek by nosił i kim by był. (To nie wybrzmiało z mojego pierwszego posta? Kurde, dziwne, bo nie mogę doczytać się gdzie tę osobę ze zdjęcia pochwalam, czy Ukraińca, czy Polaka. Dobrze trzeba mieć, wiadomoco, pod wiadomoczym. )ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-07-2024, 13:21No to faktycznie czepiaja sie biednego Ukrainca w koszulce nazistowskiego zespolu z dwiema osemkami, wsrod innych projektow tworcow: Adolfkvlt, o wokaliscie: "As of 2023 he is a mortar unit commander of the Russian Volunteer Corps." Faktycznie biedny grzeczny Ukrainiec, on tylko ubral ladna koszulke do Auschwitz, dostal ja w prezencie od mamy na swieta i nie wiedzial co na niej sie znajduje, ze to cytat z Hitlera, a zle Kresy sie go czepilykomedia asceticowa w najlepszym wykonaniu.
Chciałem zwrócić uwagę jakiego pochodzenia jest ten twitt. Z jakiego trollkonta wrzuca się tu treści. W wolnej chwili spójrz i wyrób sobie sam opinie na temat tego profilu. ((Dla nie rozumiejących tego co można wyczytać z mojego wcześniejszego wpisu, albo nie mającej woli zrozumieć, ten profil zawiera sporo treści mówiąc delikatnie antyukraińskich. Czy prawdziwych? Do rozstrzygnięcia indywidualnie).
Co do samego rzekomego Ukraińca w koszulce NSowej kacapskiego zespołu. Jak to nie manipulacja to czysty Obłęd. Stad była moja mowa o tym
Mam nadzieje, że kulturalnie wyjaśniłem. Kulturalnie też sugeruje wziąć wolne od forum. Nie wyglada to za dobrze. No i oczywiście obok wolnego, polecam więcej konsekwencji. To dobrze wygląda dla czytających, można zmienić opinię jaka np. wczoraj tutaj padała. Nie to żeby była błędna czy coś, każdy ma swoją, ale się ona utrwala.
ps. Teraz doczytałem „biedne Kresy”. No tak. Tutaj też polecam lekturę aby sobie wyrobić opinie a nie wyrabiać sobie ją przez pryzmat animozji osobistych. Albo wziąć wolne.
Czyli nie doczytałeś, nie zrozumiałeś bo nie chciałeś, nałożyłeś te swoje wiadomoco. I (A) teraz o zegarze będzie? Przeproś ładnie lepiej. (To też dobrze wygląda i zmienia percepcję wiadomokogo).