LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LEWACTWO
Wystawili by Paulinę Matysiak to była by szansa na drugą turę. Inaczej srane bedzie nie tylko do Wisły lecz w całym kraju.
- Hatefire
Druga tura? Wina mszalnego się opiłeś? Musiałaby by wyrwać po dwie cyfry zarówno PO jak i PiS. Problem jest jeden i zasadniczy. Twardy elektorat lewicowy, w Polsce, to jakieś nie wiem 3%. PiS i PO mają ten komfort, że czasem wzrośnie, czasem spadnie, ale dwucyfrowy procent wyborców, i to raczej bliżej 3 niż 2 z lewej strony na nich zagłosuje, choćby wystawili złodzieja i pedofila w jednym. Dodaj do tego, że zarówno PiS jak i PO mają duże wsparcie medialnie, czasem jak w przypadku PiS media, których właścicielami są po prostu działacze PiS. W wyborach parlamentarnych udaje się czasem coś urwać, na przykład na obyczajówkę, dajmy no to z libków. Biorąc pod uwagę, że akurat Trzaskowski zagospodarowuje ten elektorat, to nierealne. Zarówno Pola jak i Magda, to jakieś 3% do max 6% procent. Nie ma wielkiego znaczenia, w sumie. To trochę jakby zebrało się kilku gości, stwierdziło, że zakłada zespół i dyskutowali zażarcie, czy będą grać bardziej pod Morbid Angel z okresu "Formulas...", czy jednak pod debiut Autopsy. Problem w tym, że mają jedną starą gitarę z połamanym gryfem. Ja oczywiście będę głosować na lewicę jakby się nie nazywała, do samego końca mojego lub jej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest w tym jakiś smutny pierwiastek. To, że jesteś twardym elektoratem.

all the monsters will break your heart
- Bloodcult
PiS ją powinien wystawić - mogę to uzasadnić. Wystawiają randoma co nie ugra nawet 20%. ruski będzie miał poniżej 10%. Reszta resztę ochłapów i tym samym Trzaskowski wykręci wynik 70%.Hatefire pisze: ↑18-12-2024, 09:45Druga tura? Wina mszalnego się opiłeś? Musiałaby by wyrwać po dwie cyfry zarówno PO jak i PiS. Problem jest jeden i zasadniczy. Twardy elektorat lewicowy, w Polsce, to jakieś nie wiem 3%. PiS i PO mają ten komfort, że czasem wzrośnie, czasem spadnie, ale dwucyfrowy procent wyborców, i to raczej bliżej 3 niż 2 z lewej strony na nich zagłosuje, choćby wystawili złodzieja i pedofila w jednym. Dodaj do tego, że zarówno PiS jak i PO mają duże wsparcie medialnie, czasem jak w przypadku PiS media, których właścicielami są po prostu działacze PiS. W wyborach parlamentarnych udaje się czasem coś urwać, na przykład na obyczajówkę, dajmy no to z libków. Biorąc pod uwagę, że akurat Trzaskowski zagospodarowuje ten elektorat, to nierealne. Zarówno Pola jak i Magda, to jakieś 3% do max 6% procent. Nie ma wielkiego znaczenia, w sumie. To trochę jakby zebrało się kilku gości, stwierdziło, że zakłada zespół i dyskutowali zażarcie, czy będą grać bardziej pod Morbid Angel z okresu "Formulas...", czy jednak pod debiut Autopsy. Problem w tym, że mają jedną starą gitarę z połamanym gryfem. Ja oczywiście będę głosować na lewicę jakby się nie nazywała, do samego końca mojego lub jej.
- Triceratops
- hcpig
No komu jak komu ale woborcom Pissu_ov_Shitu jeden chuj kogo wystawią, Matysiak, boksera, Pinokia, Eskperta_od_Gosporadności, mogą wystawić i budkę telefoniczną i 25% to mają ale na starcie i będzie tylko rosło.
Wyborcy tego ugrupowania to najbardziej bezrefleksyjna, sterowalna biomasa jaką udało się ulepić po '89 roku. Lewica, Konfa, nawet to beznadziejne PO nie ma za sobą takiej armii dronów.
Ostatnio zmieniony 18-12-2024, 18:34 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Jester, ale ten milf z Kutna to chociaz cyca ma jak mozzarella a ta ni ma nic cyca
woodpecker from space
- hcpig
Dobra nie podniecaj się za bardzo, nikt przytomny nie zagłosuje na Matysiak jeżeli tak nie wystartuje z list PovS, już bym prędzej zagłosował na Annę Bryłkę.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Triceratops
I co wtedy zrobisz jester?
https://dorzeczy.pl/kraj/674161/zandber ... otowy.html
https://dorzeczy.pl/kraj/674161/zandber ... otowy.html
woodpecker from space
- hcpig
Zgłosuję na reprezentanta tej partii, która miałą jaja żeby usunąć Pisówkę ze swoich szeregów. Oh wait...
Yare Yare Daze
- Triceratops
Co tam dzis sie jester odjebalo, towarzyszka Biejat znalazla stare notatki Korwina z protokolem 1.O?
woodpecker from space
- hcpig
Widzę znowu próby ataku na bdb kandydatkę Lewicy ale jakieś takie nieudolne, bez argumentów tylko już drugi pod rząd czerstwy mem.
Yare Yare Daze
- Hatefire
Ale konkretnie co?Triceratops pisze: ↑08-01-2025, 16:54Co tam dzis sie jester odjebalo, towarzyszka Biejat znalazla stare notatki Korwina z protokolem 1.O?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Cos odjebala bo w Polsacie u Jankowskiego gadali cos o "ministerstwie prawdy" i Orwellu. Chyba chce twittera zamknac.
woodpecker from space
- hcpig
Dzisiaj powiedziała że Fejbook i Ćwierkacz to siedlisko manipulacji i troli co może być w okresie wyborów niebezpieczne i to ma ją niby kompromitować.
Yare Yare Daze
- Triceratops
To nie mem.
A jak Zandberg oglosi start to pewnie porzucisz ja bez zalu jak stara, spalona karte graficzna.
woodpecker from space
- Triceratops
Nie klam, na pytanie czy zamknelaby twittera odpowiedziala tak. Przeciez fb na tzw fact-checking od 10 lat, wiec jedyne manipulacje od 10 lat ida w jedna strone
woodpecker from space
- Hatefire
Aha czyli powiedziała oczywistą oczywistość.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
No przecież jasno deklarowałem, że głosowałem, głosuję i będę głosował na Partię Razem i ich kandydatów. Nie jestem jak niektórzy, co zachwycą się raz Ogórek, a potem Kukizem. Nie wytykając nikogo palcami.Triceratops pisze: ↑08-01-2025, 17:45To nie mem.
A jak Zandberg oglosi start to pewnie porzucisz ja bez zalu jak stara, spalona karte graficzna.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy