Daj spokój to taka bitwa gdzie połowa ma gaz reszta pałki. Zdecydowanie remis. Ale na moje oko na punkty lewaki, których było mniej.
a jednak.
w tym wszystkim ja bym zwrócił uwagę na reglamentowanie informacji o tym wiekopomnym wydarzeniu*. onet 6 min transmisji. gw jakiś strim ale nie z uliczek. i tyle. pewnie nie ma problemu. choć chyba jednak jest.
* dobrze, że mamy informacje z tzw. pierwszej ręki. bo z interneta wynikałoby, że było najs i cacy.
Ostatnio zmieniony 18-07-2020, 19:20 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
było się ewakuować z dzieciakiem w inne miejsce skoro już wcześniej widziałeś, że patologia się kręci i mogą w każdym momencie trafić na wzburzonych obserwatorów:)
było się ewakuować z dzieciakiem w inne miejsce skoro już wcześniej widziałeś, że patologia się kręci i mogą w każdym momencie trafić na wzburzonych obserwatorów:)
myślę, że maciuś wypatrywał idelogie zwaną pacjentem. tak z ciekawości kukał. tyle, że się nie chce nam tutaj przyznać. tak to widze.
Ostatnio zmieniony 18-07-2020, 19:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Daj spokój to taka bitwa gdzie połowa ma gaz reszta pałki. Zdecydowanie remis. Ale na moje oko na punkty lewaki, których było mniej.
a jednak.
w tym wszystkim ja bym zwrócił uwagę na reglamentowanie informacji o tym wiekopomnym wydarzeniu. onet 6 min transmisji. gw jakiś strim ale nie z uliczek. i tyle. pewnie nie ma problemu. choć chyba jednak jest.
maćku. jako mieszkaniec g.śląska. uważasz, że wlodarze miasta powinni pozwolić na przemarsz tej przemiłej manifestacji? bo ta druga to kontr. tylko.
ta intencja rzeczywiście dziwna. w sensie, że w tym miejscu takie harce. nawet na lekką prowokację to wygląda. a o tym towarzystwie chyba też nic nie wiadomo. w sensie co to za brunatna młodzież. obstawiałby jakieś występy na wyjeździe. tak se głośno kombinuję.
W polskich mediach piszą i gadają że bez incydentow. Ja i 100 innych ludzi widzieliśmy co innego.
Był też smutny widok. Pan czarnoskóry siedział skulony wystraszony we wnęce na szafki szerokości 2m. Patrzał na mnie, ale widziałem w jego oczach strach
Co do tego murzyna to mówię całkowicie poważnie. Smutek.
W polskich mediach piszą i gadają że bez incydentow. Ja i 100 innych ludzi widzieliśmy co innego.
Był też smutny widok. Pan czarnoskóry siedział skulony wystraszony we wnęce na szafki szerokości 2m. Patrzał na mnie, ale widziałem w jego oczach strach
Co do tego murzyna to mówię całkowicie poważnie. Smutek.
odpowiem tak. my jak my. pewnie jesteśmy sporo w stanie zrozumieć. np. pobudki, emocje kierujące tymi ludźmi. tak bez względu o której stronie mówimy. szkoda, że Twoje dziecko było świadkiem takich scen. szkoda, że ja z młodą muszę rozmawiać, że jakiś politykier zbudował swoją kampanię wyborczą na takich słabych emocjach. że musiał akcentować inność a nie poszedł w kierunku szukania wspólnoty. pewnie taki czas. i sporo roboty przed nami jako rodzicami.
jeżeli to nie fejk, to właśnie orban nadał nam kierunek. zaprosił nas do wypierdalania z ue. żółtek i brunatne gówno powinni być szczęśliwi und zadowoleni. a z czego sfinansujemy jedyne inwestycje, które mogą jeszcze mieć miejsce, czyli publiczne, bo przecież nie prywatne? <bo prywatni to w słoik i do ogródka z łopatką> to już jakby inna sprawa
generalnie xD LOL
tak przy okazji chciałbym przypomnieć że pinkio już w trakcie wyborów odtrąbił sukces w postaci przyznaniu środków na nowy plan marshalla. a teraz takie kurwa schody... no nie fart i spiseg w jednym.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Hey Dyplomatołki! A od czego musimy odwrócić teraz uwagę gawiedzi? No od czego???
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Każdy w życiu ma jakieś marzenie, czegoś pragnie, o czym myśli, cos co lubi. Pani Walentyna Wnuk jest salową od wielu lat. Co najbardziej by pani chciała zobaczyć?
- Repolonizację Gazety Wyborczej i Polityki najbardziej bym chciała zobaczyć.
Według "Rz", PiS rozważa zmianę ordynację wyborczej i powrót do koncepcji utworzenia 100 okręgów wyborczych do Sejmu. Dodatkowo ma zostać wzięty pod uwagę pomysł podziału administracyjnego kraju, tak by ponownie powstało 49 województw.
"Polski mam paszport na sercu....(...), a węgiel to koks! To antracyt"
Polacy korzystają z zasady swobodnego przepływu osób i tłumnie wyjeżdżają do krajów europejskich, głównie w poszukiwaniu pracy. Czy jednak z przywilejów członkostwa skorzystają posiadacze misiów w paszportach? Czy podejmujący nielegalnie pracę powinni się obawiać wydalenia?
Osoby, które trafiły na tzw. czarną listę przed akcesją, mogą już spokojnie przekraczać granicę „zakazanego” kraju wyjaśnił Janusz Skolimowski, dyrektor Departamentu Konsularnego i Polonii w MSZ. Dane większości obywateli polskich, umieszczone przed 1 maja br. w Systemie Informacyjnym Schengen, największej komputerowej bazie danych UE, zostały już wykreślone. Oznacza to, że jeżeli np. przed 30 kwietnia policja, w którymś z krajów UE złapała kogoś na nielegalnej pracy i wbiła pieczątkę z okresowym zakazem wjazdu, to od 1 maja nie może już egzekwować zakazu....
Dodatkowo ma zostać wzięty pod uwagę pomysł podziału administracyjnego kraju, tak by ponownie powstało 49 województw
Akurat reforma administracyjna w mojej opinii nie była zbyt udana. Akurat ten podział na 49 województw nie był wzięty kompletnie z dupy. Wzorowany był na francuskim systemie departamentów, Nie bez znaczenia było, że Gierek z racji życiorysu był frankofilem. Największym rakiem są zupełnie niewydolne i w sumie niepotrzebne powiaty. Osobiście bym widział, to tak gminy ---> 49 województw ---> regiony (przy czym nie 16 tylko np 12, np opolskie czy lubuskie, są totalnie bez sensu).
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy