Ojczyzna

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: Ojczyzna

12-11-2018, 07:39

535 pisze:Obrazek
Mi to oni raczej wyglądają na blackmetalowców. Obok tej głowy na transparencie chyba jakiś kozi łeb jest namalowany.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

12-11-2018, 08:05

Sybir pisze:Przecież stoi w hymnie "Z ziemi włoskiej do Polski" ;)
W którym miejscu?
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

12-11-2018, 08:15

Tych faszystów z Włoch to musiał TVN we współpracy z nieistniejącym WSI podstawić. Niektórzy mają mocno północnoafrykański typ urody, na szczęście nasze chłopaki z NOP i ONR nie złapały przynęty.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

12-11-2018, 08:28

wolff pisze:A więc jednak. Słyszałem od znajomego o ich przyjeździe ale byłem pewien , że to kit. Może chłopy z Lazio :)
Pewnie wpadli świętować podobnie jak Węgrzy których wczoraj wielu widziałem. Nie przeszkadzają mi w przeciwieństwie do panoszących się Ukrów, wybitnie irytująca trzoda. Biorąc pod uwagę co się dzieje w Europie trzeba będzie dość mocno skręcić w prawo, przynajmniej ja już to czynię.
Najlepiej bedzie jak wszyscy na kontynencie skreca w prawo, a pozniej sie pozabijaja.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Hatefire

12-11-2018, 09:20

Daleko nie trzeba szukać. Nie tak dawno temu w wymiarze lokalnym ten scenariusz rozegrał się w byłej Jugosławii.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

12-11-2018, 10:00

ozob pisze:
wolff pisze:A więc jednak. Słyszałem od znajomego o ich przyjeździe ale byłem pewien , że to kit. Może chłopy z Lazio :)
Pewnie wpadli świętować podobnie jak Węgrzy których wczoraj wielu widziałem. Nie przeszkadzają mi w przeciwieństwie do panoszących się Ukrów, wybitnie irytująca trzoda. Biorąc pod uwagę co się dzieje w Europie trzeba będzie dość mocno skręcić w prawo, przynajmniej ja już to czynię.
Najlepiej bedzie jak wszyscy na kontynencie skreca w prawo, a pozniej sie pozabijaja.
Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-11-2018, 10:30

uglak pisze:
ozob pisze:
Obrazek
Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

12-11-2018, 10:42

83koper83 pisze:Tych faszystów z Włoch to musiał TVN we współpracy z nieistniejącym WSI podstawić. Niektórzy mają mocno północnoafrykański typ urody, na szczęście nasze chłopaki z NOP i ONR nie złapały przynęty.
Przecież w Polskim Hymnie stoi jak byk....
"Z ziemi Włoskiej do Polski..."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

12-11-2018, 15:57

Obrazek
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

12-11-2018, 16:07

trup pisze:
83koper83 pisze:Tych faszystów z Włoch to musiał TVN we współpracy z nieistniejącym WSI podstawić. Niektórzy mają mocno północnoafrykański typ urody, na szczęście nasze chłopaki z NOP i ONR nie złapały przynęty.
Przecież w Polskim Hymnie stoi jak byk....
"Z ziemi Włoskiej do Polski..."
To akurat wyborcza, a nie tvn - ale w sumie jeden pies:

https://dorzeczy.pl/kraj/83645/Poslanka ... cznej.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

12-11-2018, 16:28

Biorąc pod uwagę tak liczne zgromadzenie można stwierdzić, że było wręcz wzorcowo.

https://fakty.interia.pl/polska/news-br ... Id,2659487" onclick="window.open(this.href);return false;

Choć wiadomo, jeśli nawet jest idealnie to zawsze się znajdzie jakaś menda z bólami w tyle, żal.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
uglak

12-11-2018, 17:24

Niklot i Szturmowcy tym razem nie probowali zrobic zadnej prowokacji?
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

12-11-2018, 18:16

wolff pisze: Nie przeszkadzają mi w przeciwieństwie do panoszących się Ukrów, wybitnie irytująca trzoda.
a co z nimi nie tak? pobierają zasiłki i nie chcą pracować? nie asymiliują się? wszczynają burdy? w czym są irytujący? że w ogóle są?

Pytam, bo w klasie mojej młodszej córki jest trzech Ukraińców i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że są z nimi najmniejsze problemy (zarówno z dziećmi jak i z rodzicami). Rodzice - bardzo otwarci, ZAWSZE pierwsi ze wszystkimi składkami i z wychowaniem radzą sobie lepiej niż niejedna polska rodzina. Znajomość polskiego wśród dzieci jest różna - jedni mówią świetnie (nie do odróżnienia od innego polskiego dziecka, inni gorzej, zwłaszcza z czytaniem). Ale ogólnie chłopaki w tej klasie są bardzo przejebani (wiem, bo jako jeden z trójki rodzicielskiej uczestniczyłem w kilku wyjazdach i zajęciach w szkole), a właśnie ci mali Ukraińcy, jako jedyni nie zachowują się jak rozwydrzone bydło, które rozpierdala wszystko na swojej drodze - jeden z nich mógłby naprawdę służyć za wzór do naśladowania, a przy tym jest jednym z najbardziej lubianych chłopaków w klasie. No i nie chodzą na religię, dzięki czemu moja córka nie jest jedyna. Krótko mówiąc - raczej same plusy.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Pacjent

12-11-2018, 18:33

devastator77 pisze:Obrazek
Powiedział bandyta, pierwowzór Nikodema Dyzmy, który kopnął w kalendarz na kiłę trzeciorzędową :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

12-11-2018, 18:48

Olo pisze:
wolff pisze: Nie przeszkadzają mi w przeciwieństwie do panoszących się Ukrów, wybitnie irytująca trzoda.
a co z nimi nie tak? pobierają zasiłki i nie chcą pracować? nie asymiliują się? wszczynają burdy? w czym są irytujący? że w ogóle są?

Pytam, bo w klasie mojej młodszej córki jest trzech Ukraińców i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że są z nimi najmniejsze problemy (zarówno z dziećmi jak i z rodzicami). Rodzice - bardzo otwarci, ZAWSZE pierwsi ze wszystkimi składkami i z wychowaniem radzą sobie lepiej niż niejedna polska rodzina. Znajomość polskiego wśród dzieci jest różna - jedni mówią świetnie (nie do odróżnienia od innego polskiego dziecka, inni gorzej, zwłaszcza z czytaniem). Ale ogólnie chłopaki w tej klasie są bardzo przejebani (wiem, bo jako jeden z trójki rodzicielskiej uczestniczyłem w kilku wyjazdach i zajęciach w szkole), a właśnie ci mali Ukraińcy, jako jedyni nie zachowują się jak rozwydrzone bydło, które rozpierdala wszystko na swojej drodze - jeden z nich mógłby naprawdę służyć za wzór do naśladowania, a przy tym jest jednym z najbardziej lubianych chłopaków w klasie. No i nie chodzą na religię, dzięki czemu moja córka nie jest jedyna. Krótko mówiąc - raczej same plusy.
bo tam jest jeszcze stare wychowanie i szacunek do rodzica, a jak trzeba klaps po dupie. To co czasami widuje na zakupach, sprawia, ze mam ochote dac w ryj nie tym gowniakom ale ich rodzicom.
KVLT lizania CZASZKI
Pacjent

12-11-2018, 19:12

Pan_Kimono pisze:bo tam jest jeszcze stare wychowanie i szacunek do rodzica, a jak trzeba klaps po dupie. To co czasami widuje na zakupach, sprawia, ze mam ochote dac w ryj nie tym gowniakom ale ich rodzicom.
To się zgadza. Jest posłuch u rodziców jak u nas ze 20 lat temu. Wkurza mnie jednak u Ukraińców co innego. W komunikacji miejskiej zachowują się jak nasz margines społeczny. Głośne rozmowy, w tym darcie ryja przez telefon. Działa mi to na nerwy, a oni chyba nie nic rozumieją jak im się zwraca na to uwagę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
uglak

12-11-2018, 19:16

chyba nie widziales hiszpanow, wlochow czy innych poludniowcow w komunikacji miejskiej ;-)
Guilty of being right
Pacjent

12-11-2018, 19:19

uglak pisze:chyba nie widziales hiszpanow, wlochow czy innych poludniowcow w komunikacji miejskiej ;-)
Hiszpanów widziałem i było ok. Włosi faktycznie rozklekotani.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

12-11-2018, 19:24

Olo pisze:

Wczorajszy przykład. Siedzę w knajpie, nagle wchodzi trzech Ukrów, zamawiają wódę i piwo. Po jakimś czasie już lekko zrobieni zaczynają pierdolenie "wolna ukraina" i tak co 30 sekund. Ktoś zwrócił uwagę nie zareagowali, podszedłem, a że byłem lekko wstawion i aż mnie korciło by wyjebać to sprzedałem kilka wiązanek, opisując co o nich myślę. Obrazili się i wyszli. Z tego co pamiętam podobna sytuacja skończyła się pobiciem grupy Polaków, chyba na Kazimierzu w Krakowie.
Bardzo dziwne, bo już niejednokrotnie słyszałem te ich buńczuczne zawodzenia ale jakoś nie spieszy im się by walczyć za kraj, ba, spierdalają w popłochu bo przecież lepiej lansować się w modnych słuchawkach przechadzając po galeriach niż walczyć za ojczyznę.
Miałem też wątpliwą przyjemność współpracować z nimi, totalne nieogary. Lenie którym wydaje się, że wszystko im się należy bo przecież przyjechali z łaski pracować.
O ich działaniach można można bardzo łatwo znaleźć informację.
Znam jednego, bardzo spoko gość,być może dlatego, że babcia Polka. Sam mi opowiadał jaką trzodę robią w Przemyślu, Jarosławiu, Sanoku. Nie mam dla nich współczucia a Putina wręcz polubiłem. Już dawno powinniśmy wbić do Lwowa i zająć co nasze.
Ukry=bandyci.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

12-11-2018, 20:14

wolff pisze: Miałem też wątpliwą przyjemność współpracować z nimi, totalne nieogary. Lenie którym wydaje się, że wszystko im się należy bo przecież przyjechali z łaski pracować.
No popatrz, a ja znam typa, małorolnego takiego, co mi właśnie dla odmiany opowiadał, że u niego we wiosce i okolicach zatrudniający się sezonowo u obszarników okoliczny element małorolny i bezrolny ma pretensje do Ukrainców o to, że za porządnie pracują i niezdrowe tempo narzucają, przez co oni sami się muszą nazapierdalać, a niezwyczajni. Z pewnym uznaniem też mówił o tym, że wreszcie zaczęli się cenic i już za półdarmo robić wśród nich nie ma głupich.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
ODPOWIEDZ