Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- w mackach Zła
- Headcrab
- Kontakt:
Co takiego jest jasne?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wczoraj przyjąłem pierwszą dawkę czipów od Pfeizera. Oprócz bólu ręki (rozpierania w miejscu wstrzyknięcia) efektów ubocznych brak.
all the monsters will break your heart
To tobie się wydaje, że brak : ) Już po tobie chłopie...
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- nicram
Ja niestety nie, ale parę osobom przede mną oczy świeciły się na zielono i niektórzy przyciągali karty do bankomatów. Zwłaszcza kobiety.

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
idealne wzorce dla "wolnościowców" z konfy. jednym słowem kolejny mokry sen faszoli.nicram pisze: ↑23-01-2021, 13:21Szury mają swojego nowego bohatera i swoją nową szurską krainę. Łukaszenkę i Białoruś. Nie wiem jak trzeba być odklejonym od rzeczywistości, aby podawać takie "przykłady".Wódka i Piwo pisze: ↑23-01-2021, 12:50Byłeś, widziałeś? Czy po prostu kolega ci tak powiedział podczas spożywania Harnasia na osiedlowej ławce? Ja mam tam rodzinę smyku, i wierz mi że nie chciał byś tam teraz żyć i mieszkać. A zwłaszcza leżeć w szpitalu chory na COVID. Odłącz internet bo co szkodzi.
tak z 14.30 z rosjiiii. z dziś.
- nicram
polski "wolnościowiec" to specyficzny stan umysłowy, a raczej bezumysłowy.Wacław pisze: ↑23-01-2021, 15:58idealne wzorce dla "wolnościowców" z konfy. jednym słowem kolejny mokry sen faszoli.nicram pisze: ↑23-01-2021, 13:21Szury mają swojego nowego bohatera i swoją nową szurską krainę. Łukaszenkę i Białoruś. Nie wiem jak trzeba być odklejonym od rzeczywistości, aby podawać takie "przykłady".Wódka i Piwo pisze: ↑23-01-2021, 12:50
Byłeś, widziałeś? Czy po prostu kolega ci tak powiedział podczas spożywania Harnasia na osiedlowej ławce? Ja mam tam rodzinę smyku, i wierz mi że nie chciał byś tam teraz żyć i mieszkać. A zwłaszcza leżeć w szpitalu chory na COVID. Odłącz internet bo co szkodzi.
tak z 14.30 z rosjiiii. z dziś.
- ozob
- zahartowany metalizator
Bohaterem jest Szwecja i różnica w wysokości 800 osób na 1 mln w zgonach między 2020 a 2019.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Headcrab
- Kontakt:
Gdyby kolega Morbid był Szwedem lub Białorusinem przeszedłby covid łatwo, lekko i przyjemnie.
- nicram
To oczywiste. Właściwie pewnie bezobjawowo. 

Ja słyszałem gdzieś ostatnio, że to właściwie przyjemna choroba jest.
-
Może to mówił koleś, który stracił węch, ale ma niedomytą babę?
PS. Kumpel stracił smak i przesolił zupę. Jednak nie pochwalił się jakie były w domu konsekwencje akcji "bo zupa była za słona".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ho ho ho wyborne
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja się wszędzie staram doszukać przyjemnych aspektów w czymś co jest chujowe: przy Covidzie bardzo fajnie można schudnąc.Ja przez miesiać byłem na zupie rosole i wodzionce i do wszystkie wjebywałem z 6 ząbków czosnku żeby coś poczuć. Lubie pojejśc ale pierwszy raz miałem tak ,że przez miesiąc grymasiłem i nic mi nie smakowała toteż nie jadłem:) Parę kilo smalcu poszło mimochodem:)) Niestety po dłuższym czasie wróciło wszystko do normy i teraz kebs od turasów smakuje mi wybornie.. kurwa.

Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.