[/quote]

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Odczep się ode mnie. A skąd ja nową muszlę miałem wziaść? jak pieniędzy nie było. Przymocowało się jedną gumową rurę do tej przy ścianie, przystawiało ją do dupy i się człowiek wypróżniał. Tę kanalizację to też sam zrbiłem, bo nie było. Przez ścianę główną rurę przerowadziłem na dwór. Póżniej z dworu ta rura szła w inne miejsce.Rumburak pisze: ↑21-05-2022, 08:19Czyli masz podłączoną kanalizę do chałupy a jedynie kibla ci się nie chce zamontować nierobie jebany, pijaku śmierdzący?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑20-05-2022, 20:24Cywilów szkoda, bo jestem dobry, a ty niedobry. Nie wiesz jak to jest bez łazienki z wystającym kikutem-rurą ze ściany żyć. Wielu rzeczy nie wiesz.
Sprzedałbyś aby trochę jagód czy grzybów przy drodze i na kibel by było. Jebany nierobie.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑21-05-2022, 17:17Odczep się ode mnie. A skąd ja nową muszlę miałem wziaść? jak pieniędzy nie było. Przymocowało się jedną gumową rurę do tej przy ścianie, przystawiało ją do dupy i się człowiek wypróżniał. Tę kanalizację to też sam zrbiłem, bo nie było. Przez ścianę główną rurę przerowadziłem na dwór. Póżniej z dworu ta rura szła w inne miejsce.Rumburak pisze: ↑21-05-2022, 08:19Czyli masz podłączoną kanalizę do chałupy a jedynie kibla ci się nie chce zamontować nierobie jebany, pijaku śmierdzący?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑20-05-2022, 20:24
Cywilów szkoda, bo jestem dobry, a ty niedobry. Nie wiesz jak to jest bez łazienki z wystającym kikutem-rurą ze ściany żyć. Wielu rzeczy nie wiesz.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
To nie kraje starej Unii mają tutaj najwięcej do powiedzenia i najbardziej pomagają Ukrainie, ale USA i Wielka Brytania + nowi członkowie, a USA i GB mają wywalone, że we Włoszech i Niemczech będzie się żyło gorzej, bo paliwo i gaz droższe, a ceny wyższe, zresztą USA świetnie wchodzi ze sprzedażą swojego sprzętu wojskowego, tam gdzie sowiecki sprzęt poszedł na UKR, jeszcze sobie dozbroją Finlandię i Szwecję ze sporym zarobkiem. Kto wie, a może jeszcze Turcja zostawi dużo kasy w USA, tylko na razie USA nie chce im sprzedawać.
Uwierz, że Brytyjczycy wcale nie mają wywalone w rosnące koszty życia. Paliwem to są wkurwieni już niemal wszyscy.Medard pisze: ↑22-05-2022, 14:37To nie kraje starej Unii mają tutaj najwięcej do powiedzenia i najbardziej pomagają Ukrainie, ale USA i Wielka Brytania + nowi członkowie, a USA i GB mają wywalone, że we Włoszech i Niemczech będzie się żyło gorzej, bo paliwo i gaz droższe, a ceny wyższe, zresztą USA świetnie wchodzi ze sprzedażą swojego sprzętu wojskowego, tam gdzie sowiecki sprzęt poszedł na UKR, jeszcze dozbroją Finlandię i Szwecję ze sporym zarobkiem.
USA i GB nie zaakceptują warunków pokojowych bez wyraźnego osłabienia Rosji, za dużo kasy już poszło w tę specjalną operację, a Włochy, Francja czy Niemcy mogą im podskoczyć i Macron może sobie wydzwaniać do Putina.
zgadza się, tym razem Duda dobrze powiedział, są takie prawie puste wsie na Lubelszczyźnie, gdzie rosną porzeczki i maliny i łatwo je zbierać,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 14:42Duda zapewnił Ukraińców, że ich krewni, zmuszeni do wyjazdu do Polski, nie są tam uchodźcami, lecz gośćmi - napisał na Twitterze deputowany ukraińskiej Rady Najwyższej Roman Hryszczuk. Podziękowania od wszystkich Ukraińców - dodał. "Duda: Drodzy Ukraińcy, wasi krewni – żony, rodzice, dzieci – którzy zostali zmuszeni do wyjazdu do Polski, nie są w naszym kraju uchodźcami. Są naszymi gośćmi!” - zacytował polskiego prezydenta Hryszczuk.
Tylko niewiele mogą z tym zrobić poza wkurwem.ozob pisze: ↑22-05-2022, 14:44Uwierz, że Brytyjczycy wcale nie mają wywalone w rosnące koszty życia. Paliwem to są wkurwieni już niemal wszyscy.Medard pisze: ↑22-05-2022, 14:37To nie kraje starej Unii mają tutaj najwięcej do powiedzenia i najbardziej pomagają Ukrainie, ale USA i Wielka Brytania + nowi członkowie, a USA i GB mają wywalone, że we Włoszech i Niemczech będzie się żyło gorzej, bo paliwo i gaz droższe, a ceny wyższe, zresztą USA świetnie wchodzi ze sprzedażą swojego sprzętu wojskowego, tam gdzie sowiecki sprzęt poszedł na UKR, jeszcze dozbroją Finlandię i Szwecję ze sporym zarobkiem.
USA i GB nie zaakceptują warunków pokojowych bez wyraźnego osłabienia Rosji, za dużo kasy już poszło w tę specjalną operację, a Włochy, Francja czy Niemcy mogą im podskoczyć i Macron może sobie wydzwaniać do Putina.
Wcześniej przez wiele lat Ukraińcy co roku przyjeżdżali pracować przy zrywie malin na lubelskie wsie... W ostatnich latach zaczęli wybrzydzać. A to, że mało płacone mają, a to, że warunki pobytu są złe. U jednego z sąsiadów nawet z jedzenia w tamtym roku zaczęli odkraiwać z boczku tłuste i jeść samo chudsze. W dupach się poprzewracało. Kilka lat temu ktoś im sprzedał sadzonki malin na Ukrainę z rządu i zaczęli uprawiać u siebie. To było głośne. Ten kto tak zrobił jest zdrajcą i powinien być sądzony przez nas na pokazowych wiejskich sądach.Medard pisze: ↑22-05-2022, 14:45zgadza się, tym razem Duda dobrze powiedział, są takie prawie puste wsie na Lubelszczyźnie, gdzie rosną porzeczki i maliny i łatwo je zbierać,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 14:42Duda zapewnił Ukraińców, że ich krewni, zmuszeni do wyjazdu do Polski, nie są tam uchodźcami, lecz gośćmi - napisał na Twitterze deputowany ukraińskiej Rady Najwyższej Roman Hryszczuk. Podziękowania od wszystkich Ukraińców - dodał. "Duda: Drodzy Ukraińcy, wasi krewni – żony, rodzice, dzieci – którzy zostali zmuszeni do wyjazdu do Polski, nie są w naszym kraju uchodźcami. Są naszymi gośćmi!” - zacytował polskiego prezydenta Hryszczuk.
można tych Ukraińców tam osiedlić na stałe, cerkwie pobudować
na lubelskie wsie powinno przyjechać dużo tłustych Ukrainek z wielkimi tyłkami i silnymi nogami, byście mogli baby znaleźćMariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 14:55Wcześniej przez wiele lat Ukraińcy co roku przyjeżdżali pracować przy zrywie malin na lubelskie wsie... W ostatnich latach zaczęli wybrzydzać. A to, że mało płacone mają, a to, że warunki pobytu są złe. U jednego z sąsiadów nawet z jedzenia w tamtym roku zaczęli odkraiwać z boczku tłuste i jeść samo chudsze. W dupach się poprzewracało. Kilka lat temu ktoś im sprzedał sadzonki malin na Ukrainę z rządu i zaczęli uprawiać u siebie. To było głośne. Ten kto tak zrobił jest zdrajcą i powinien być sądzony przez nas na pokazowych wiejskich sądach.Medard pisze: ↑22-05-2022, 14:45zgadza się, tym razem Duda dobrze powiedział, są takie prawie puste wsie na Lubelszczyźnie, gdzie rosną porzeczki i maliny i łatwo je zbierać,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 14:42Duda zapewnił Ukraińców, że ich krewni, zmuszeni do wyjazdu do Polski, nie są tam uchodźcami, lecz gośćmi - napisał na Twitterze deputowany ukraińskiej Rady Najwyższej Roman Hryszczuk. Podziękowania od wszystkich Ukraińców - dodał. "Duda: Drodzy Ukraińcy, wasi krewni – żony, rodzice, dzieci – którzy zostali zmuszeni do wyjazdu do Polski, nie są w naszym kraju uchodźcami. Są naszymi gośćmi!” - zacytował polskiego prezydenta Hryszczuk.
można tych Ukraińców tam osiedlić na stałe, cerkwie pobudować
Ja tu nie chce żadnych Ukraińskich bab. Odkąd zaczęli odkraiwać w boczku tłuste od chudego (a to właśnie baby były) niech spierdalają.Medard pisze: ↑22-05-2022, 15:04na lubelskie wsie powinno przyjechać dużo tłustych Ukrainek z wielkimi tyłkami i silnymi nogami, byście mogli baby znaleźćMariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 14:55Wcześniej przez wiele lat Ukraińcy co roku przyjeżdżali pracować przy zrywie malin na lubelskie wsie... W ostatnich latach zaczęli wybrzydzać. A to, że mało płacone mają, a to, że warunki pobytu są złe. U jednego z sąsiadów nawet z jedzenia w tamtym roku zaczęli odkraiwać z boczku tłuste i jeść samo chudsze. W dupach się poprzewracało. Kilka lat temu ktoś im sprzedał sadzonki malin na Ukrainę z rządu i zaczęli uprawiać u siebie. To było głośne. Ten kto tak zrobił jest zdrajcą i powinien być sądzony przez nas na pokazowych wiejskich sądach.
i nauczyłyby was roboty, wy tam nawet drewnianego wychodka nie możecie postawić
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 15:08Ja tu nie chce żadnych Ukraińskich bab. Odkąd zaczęli odkraiwać w boczku tłuste od chudego (a to właśnie baby były) niech spierdalają.Medard pisze: ↑22-05-2022, 15:04na lubelskie wsie powinno przyjechać dużo tłustych Ukrainek z wielkimi tyłkami i silnymi nogami, byście mogli baby znaleźćMariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 14:55
Wcześniej przez wiele lat Ukraińcy co roku przyjeżdżali pracować przy zrywie malin na lubelskie wsie... W ostatnich latach zaczęli wybrzydzać. A to, że mało płacone mają, a to, że warunki pobytu są złe. U jednego z sąsiadów nawet z jedzenia w tamtym roku zaczęli odkraiwać z boczku tłuste i jeść samo chudsze. W dupach się poprzewracało. Kilka lat temu ktoś im sprzedał sadzonki malin na Ukrainę z rządu i zaczęli uprawiać u siebie. To było głośne. Ten kto tak zrobił jest zdrajcą i powinien być sądzony przez nas na pokazowych wiejskich sądach.
i nauczyłyby was roboty, wy tam nawet drewnianego wychodka nie możecie postawić
Mamy okopy, piwnice, wszystko. Weki, wodę, kartofle, kiełbase w słoikach, ciepłe pierzyny i ubrania. Broń białą. Drągi, rury, grabie i widły. U księdza Marcina jest głęboka i ciepła piwnica. Powiedział, że w każdej chwili możemy do niej wejść jak zajdzie potrzeba.Medard pisze: ↑22-05-2022, 15:10Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-05-2022, 15:08Ja tu nie chce żadnych Ukraińskich bab. Odkąd zaczęli odkraiwać w boczku tłuste od chudego (a to właśnie baby były) niech spierdalają.
ciekawe czy byśta tak samo bronili swojej ziemi, jak to robią chłopy na Ukrainie, pewnie byście księży wysłali z procesją, żeby was obronili, tego ładnego księdza Marcina wam nawet nie szkoda, bo ruskie by mogli do niego strzelać, a jakby go zgwałcili, to kto by go ratował?