Jest mały kłopot bezpaństwowcu. Od dłuższego czasu w ogóle nie piję, a niemieckimi szczynami zawsze gardziłem. Czeszce mógłbym się oddać za dwie beczki Dobruśki, a półkę matce w łazience mam powiesić. Wiesz kto to matka ozob? Matka to ktoś kogo się nie zostawia w potrzebie. Jesteś śmieciem więc tego nie rozumiesz, ale prawda boli i nigdy nie przestanie. Przykro mi czopku handlarza przetworzonym kartoflem.ozob pisze: ↑24-02-2022, 19:43Chyba matuszce rassiji, a niemcom to być się za piwo oddał.535 pisze: ↑24-02-2022, 19:35O przepraszam. Ja od siódmej zrobiłem kupę, wziąłem prysznic,wypilem kawę potem poszedłem na plac kupić jaj, kiełbasy oraz kiszonej kapusty, facet od kiszonej powiedział do handlarza pietruchą, że on by wyprzedzająco jebnął atomówką, o trzynastej zjadłem śniadanie.potem znowu wypiłem kawę, zrobiłem 35 na bicyklu, teraz wypiłem sok z kiszonej kapusty i coś zjem. Urobiłem się jak ozob przy płukaniu frytkownicy. Zaraz się położę. Jutro pewnie będzie podobnie. No chyba, że mnie weźmie na odkurzanie w aucie, bo jest tak jakbym pakiemu luzem kartofle prosto z pola woził. Matce miałem półkę powiesić. Może jutro? Zobacz ile roboty.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: III Wojna Światowa
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pisze od wczoraj. Z diabłem się zwachają, żeby tylko walczyć. Od lat 40 tych ruskie nie są w stanie ich zrusyfikować. Teraz będą w stanie kacapy to zrobić, brutalnie ich atakując?
Poro
- Ascetic
-
Zgadza się. Postawa godna uznania. Tak trochę poza programem, a może jednak nie, mam nadzieję, że ta sytuacja spowoduje, iż Ukraińcy trochę ogarną się w temacie Polski (wiadomo co o chodzi), bo wspólny wróg, a jednocześnie sfera pewnych wartości, powinny być podstawą do pewnej refleksji nad przeszłością.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Stul kurwa ryj kacapski śmieciu.Pacjent pisze: ↑24-02-2022, 20:07Zgadza się. Postawa godna uznania. Tak trochę poza programem, a może jednak nie, mam nadzieję, że ta sytuacja spowoduje, iż Ukraińcy trochę ogarną się w temacie Polski (wiadomo co o chodzi), bo wspólny wróg, a jednocześnie sfera pewnych wartości, powinny być podstawą do pewnej refleksji nad przeszłością.
ps. Nie ma nic śmieszniejszego jak konfiarskie obsrane pały zaczynaja robić fikołki. Kurwin, rola teraz ta pała
Poro
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Aaa... chodzi tylko o Twoje urojenia? A ja już z poczuciem winy sprawdzałem czy nie wrzuciłem jakiegoś nieświeżego newsa z rana...Ascetic pisze: ↑24-02-2022, 19:47Tu jest kwestia, co, kto notorycznie pompuje.

Guilty of being right
- Ascetic
Doskonale wiesz o co chodzi. Nie musisz udawać głupiego
Jak inni nie wiedzą - rozświetlę. Skoncentruj się na ruskich
Ostatnio zmieniony 24-02-2022, 20:13 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
Niemcy jak zwykle w cichym sojuszu z Rosją.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Uglak ma rację Niemcy dołem Brytyjczycy góra.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Odciąganie od sedna problemu
Przypominam że onuc pacjent wypisywał, że ta wojnę wywołały niemce
Wołyń już nie. Na dziś przesuwanie akcentów na próby didaskali w postaci rozbijania
Jutro jak prawy sektor wywali cis w Moskwie będzie odbędzie że terroryści itd.
Będzie jeszcze wiele kacapskich dezinformacji i odciągania od sedna sprawy. Ruskiej inwazji!
Poro
Czy Brytole zawzięli się na ruskich od czasów zamordowania Litwinienki czy to zaczęło się wcześniej?
Tymczasem ktoś w tej Rosji protestuje i nie jest to pikietka 5 osób. Petersburg:
Tymczasem ktoś w tej Rosji protestuje i nie jest to pikietka 5 osób. Petersburg:
- Ascetic
Za Brexit? Skręcony przez ruską konfiturę?
Tez się tego nie spodziewałem
Poro
-
Wspaniała jest ta obrona RFN przez folksdojcza, który chce by Polska była podległa Niemcom tak jak Ukraina Rosji. Bezczelna szwabska szmata.
- Ascetic
Skoncentruj się na swoich mocodawcach z kacapii a nie rozmywaj tematu jak kurwin rola i inne agentury z internetu. Bądź kurwo konsekwentna i miej jaja. Każdy wie co tu od lat wypisujesz
Ale tak. Siła w NATO. + USA+ UK
Niemcy tez niestety ważni choć sie teraz nie spisują
Dodam onuco ze bajden potwierdził że jesteśmy w kolejce wiec agencie sklej ryja póki jeszcze masz szanse
Ostatnio zmieniony 24-02-2022, 20:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Sybir
Tymczasem kilka źródeł podało info, że 4. Brygada odbiła hostomelskie lotnisko. Na chwilę obecną Rosjanie przegrupowują się na chyba większości odcinków. Sumy zajęte, ale Charków (przynajmniej na razie) okazał się zbyt dużym wyzwaniem. Najgorzej sytuacja wygląda obecnie na południu, siły nacierające z Krymu przełamały front chersoński.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Doktorze. Wysłali was na front, czy przemianowali cały oddział na centrum informacyjne?Sybir pisze: ↑24-02-2022, 20:26Tymczasem kilka źródeł podało info, że 4. Brygada odbiła hostomelskie lotnisko. Na chwilę obecną Rosjanie przegrupowują się na chyba większości odcinków. Sumy zajęte, ale Charków (przynajmniej na razie) okazał się zbyt dużym wyzwaniem. Najgorzej sytuacja wygląda obecnie na południu, siły nacierające z Krymu przełamały front chersoński.
- Sybir
Na razie tylko więcej wolnego czasu, bo mam staż, ale wszystko jest możliwe - z otrzymaniem karty mobilizacyjnej włącznie.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Właśnie, doktorze... Sybir.535 pisze: ↑24-02-2022, 20:28Doktorze. Wysłali was na front (...)?Sybir pisze: ↑24-02-2022, 20:26Tymczasem kilka źródeł podało info, że 4. Brygada odbiła hostomelskie lotnisko. Na chwilę obecną Rosjanie przegrupowują się na chyba większości odcinków. Sumy zajęte, ale Charków (przynajmniej na razie) okazał się zbyt dużym wyzwaniem. Najgorzej sytuacja wygląda obecnie na południu, siły nacierające z Krymu przełamały front chersoński.
Kerosene keeps me warm.
-
W jakim celu pytasz? Szykuje się jakiś grubszy numer?