Taka prosta informacja z mojej strony (wcześniej inni też o tym tu informowali) a tak dwie skrajne interpretacje.535 pisze: ↑23-07-2021, 18:01Ty dalej nic nie rozumiesz. Dobra. Nie chce mi się już tego tłumaczyć. Popatrzę jak się tarmosicie za łby. Ku uciesze rządzących nami przestępców.nicram pisze: ↑23-07-2021, 17:47Nic takiego nie ma miejsca, jeżeli chodzi o bycie lepszym. Raczej to manifestacja śmiechu z tych idiotów kwestionujących zasadność szczepionek, ich skuteczności czy bezpieczeństwo. Tyle osób się zaszczepiło i jakoś nikt stąd nie miał problemów z tego tytułu. To takie koleżeńskie - "widzicie? nie ma się czego bać".535 pisze: ↑23-07-2021, 17:41
Smutne , bo dał się wkręcić w rozgrywkę w stylu jestem zaszczepiony- jestem lepszy. Wyczuwa się w tej wypowiedzi pierwiastek wyższości. Tymczasem kogo obchodzą czyjeś prywatne zabiegi lekarskie? Dopóki szczepienie jest dobrowolne, to powinna być prywatna sprawa. Tymczasem przez różnych spryciarzy, wciągana jest na sztandary. I nie potrzeba już niczego więcej. Chciałoby się zacytować klasyka, że "daliście się podzielić jak wielogatunkowe bydło". Bo tak jest w istocie. Czego ten temat jest koronnym dowodem. I to jest trochę smutne, ale wcale mnie nie dziwi.
Szczepienia to prywatna sprawa? Tak samo jak i muzyka.
Kolega Nicram ma rację. Nie ma żadnego poczucia wyższości. W końcu to tylko szczepionka (czy tam zastrzyk śmierci wg niektórych).
Raczej beka z tych co sieją tu ferment. I żeby była jasność. Ciebie do tej grupy nie zaliczam