W sumie też tego nie znoszę. Trochę odwraca to, czym sztuka powinna być.booshee pisze:Najbardziej lubię jak artysta musi się nagadać żeby "opchnąć" rzeźbę czy obrazek :P.Kurt pisze: Sztóka motzno.
Mam takich znajomych twórców, przy każdym dziele najpierw musi być intro, przypowieść, wzmianka o przeciwnościach losu i wykaz roboczogodzin :]
Sunn O)))
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: Sunn O)))
The madness and the damage done.
- Godplayer
- w mackach Zła
http://melissa69.pl/produkt/kannon,sunn_o_,31317" onclick="window.open(this.href);return false;
http://melissa69.pl/produkt/kannon,sunn_o_,31318" onclick="window.open(this.href);return false;
http://melissa69.pl/produkt/kannon,sunn_o_,31318" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
dzieki za cynk zamowione
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Audycja z BBC Radio 6 z O'Malleyem: http://www.bbc.co.uk/programmes/b06q652x
Ok. 59 minuty do odsłuchu "Kannon 2" z nowego krążka. Jest co najmniej nieźle.
Ok. 59 minuty do odsłuchu "Kannon 2" z nowego krążka. Jest co najmniej nieźle.
-
- weteran forumowych bitew
I co, jakie wrażenia? Bo mnie się wstępnie zdaje, że jest ok. Zwięźle (33 minuty raptem) i treściwie, a w ogóle to też dość przystępnie jak na nich. Chyba najprzystępniej w ogóle ze wszystkich dotychczasowych płyt; nie napiszę że "przebojowo", bo to chyba przegięcie :D, ale materiał wchodzi co najmniej bardzo dobrze, chce się tego słuchać.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
Dobry materiał, choć stanowczo za krótki. Rzeczywiście przystępny, a momentami wręcz piosenkowy. Miałem nieodparte skojarzenia z EARTH ze środkowego okresu (po "Pentastar"), a także z klimatem LOTUS EATERS i 6°F SKYQUAKE.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
kenediusze pisze: materiał wchodzi co najmniej bardzo dobrze, chce się tego słuchać.
- rafalt.sobczak
- rozkręca się
No na tyle przystepnie, że mi się spodobało, a jakoś ich poprzednie płyty były dla mnie cieżkim stolcem.
Jak mawiał Horacy "Gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się z dala"
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
- maciek z klanu
a braliscie z melissy? czy gdzie? bo kurwa jeszcze nie dostalem ;/
- maciek z klanu
kenediusze pisze:I co, jakie wrażenia? Bo mnie się wstępnie zdaje, że jest ok. Zwięźle (33 minuty raptem) i treściwie, a w ogóle to też dość przystępnie jak na nich. Chyba najprzystępniej w ogóle ze wszystkich dotychczasowych płyt; nie napiszę że "przebojowo", bo to chyba przegięcie :D, ale materiał wchodzi co najmniej bardzo dobrze, chce się tego słuchać.
ja bym wlasnie powiedzial, ze najbardziej stonowany material. raczej jednofalowe utowry, bez zmian piszczalek i innych hujstw. do tego atilla tez dosc jednostajnie sobie spiewa.
- maciek z klanu
Cześć chce zamówić ubrania i płyty od O'Malleya prosto z USA. Przesyłka wychodzi dość duża, chciałby ktoś się podpiąć i coś zamówić?
- Yohn_Edward_Yancey
- rozkręca się
Z jakiego sklepu?
- maciek z klanu
Sunn.southernlord.com dziś wieczorem będę zamawiał. Z tego co piszą lepiej brać tylko w ubrania taniej pocztą wychodzi. Ja biorę bluzę domkirke
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
SR ma ubrania dobrej jakosci, czesto na koncertach nabywam ich t-shirty. A Domkirke mogliby w koncu wydac na CD (wiem, wspominam o tym co roku...).
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- rozkręca się
maciek z klanu pisze:Sunn.southernlord.com dziś wieczorem będę zamawiał. Z tego co piszą lepiej brać tylko w ubrania taniej pocztą wychodzi. Ja biorę bluzę domkirke
zrobiłeś już to zamówienie ?
- maciek z klanu
Chyba jeszcze żona nie płacila. Sprawdź sobie czy ci się opłaca brać ze mną. Ja biorę bluzę domkirke i jak kolega orzech chciał wziąć razem ze mną koszulkę to cena przesyłki wspólnej się nie opłaca. Sprawdź i daj znać. Mnie każda przesyłka taniej niż 26dolców satysfakcjonujeŚmierć pisze:maciek z klanu pisze:Sunn.southernlord.com dziś wieczorem będę zamawiał. Z tego co piszą lepiej brać tylko w ubrania taniej pocztą wychodzi. Ja biorę bluzę domkirke
-
- rozkręca się
maciek z klanu pisze:Chyba jeszcze żona nie płacila. Sprawdź sobie czy ci się opłaca brać ze mną. Ja biorę bluzę domkirke i jak kolega orzech chciał wziąć razem ze mną koszulkę to cena przesyłki wspólnej się nie opłaca. Sprawdź i daj znać. Mnie każda przesyłka taniej niż 26dolców satysfakcjonujeŚmierć pisze:maciek z klanu pisze:Sunn.southernlord.com dziś wieczorem będę zamawiał. Z tego co piszą lepiej brać tylko w ubrania taniej pocztą wychodzi. Ja biorę bluzę domkirke
wiesz co, mnie by interesowała bluza Black One roz. L - jest sens brać to razem ?
- maciek z klanu
Właśnie sprawdziłem i ni huja się nie opłaca. Dwie bluzy wychodzi pocztą 59 dolców
-
- rozkręca się
no to masakra :/maciek z klanu pisze:Właśnie sprawdziłem i ni huja się nie opłaca. Dwie bluzy wychodzi pocztą 59 dolców
w takim wypadku miałbym prośbę - jak dostaniesz bluzę daj znać, jak z jakością ok ?