Kurwa, Death in another way powinien się od Ciebie uczyć ;]Bloodcult pisze:dobra, wróciłem właśnie z Pragi - z 3 koncertu Neurosis jaki zaliczyłem na tej trasie i czwartego w ciągu ostatniego pół roku :)
koncert w Pradze to zdecydowanie najlepszy Neurosis jaki w tym roku widziałem. Mały klub, szeroka scena, świetne nagłośnienie. Czeska publiczność szałowa nie jest, więc mogłem spokojnie dopchać się pod samą scenę :)
Setlista niestety podobnie jak w Warszawie okrojona z "Eye" i "Given To The Rising". Scott Kelly nieco łyknięty, ale dał radę :)
Warto było tyle jechać i czekać kilka godzin na powrotny PKS.
generalnie to:
Neurosis Praga 2013 = Neurosis Londyn 2012 >>>>>>>> Neurosis Warszawa 2013 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Neurosis Berlin 2013
a co do klubów:
HMV Forum = Lucerna Music Bar >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SO36 >>>>>>>>>>>>>> Proxima
NEUROSIS europejska trasa - m.in. 30.06 Warszawa, 1.07 Praga
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- Bloodcult
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: NEUROSIS europejska trasa - m.in. 30.06 Warszawa, 1.07 P
Bardzo dobra relacja Bloodcult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
this is a land of wolves now
- Bloodcult
no to były bardzo dobre koncerty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
-
- weteran forumowych bitew
Re:
Skaut pisze:Niekoniecznie, aż takim maniakiem NEUROSIS nie jestem!!!:-)))Bloodcult pisze:dobra, wróciłem właśnie z Pragi - z 3 koncertu Neurosis jaki zaliczyłem na tej trasie i czwartego w ciągu ostatniego pół roku :)
koncert w Pradze to zdecydowanie najlepszy Neurosis jaki w tym roku widziałem. Mały klub, szeroka scena, świetne nagłośnienie. Czeska publiczność szałowa nie jest, więc mogłem spokojnie dopchać się pod samą scenę :)
Setlista niestety podobnie jak w Warszawie okrojona z "Eye" i "Given To The Rising". Scott Kelly nieco łyknięty, ale dał radę :)
Warto było tyle jechać i czekać kilka godzin na powrotny PKS.
generalnie to:
Neurosis Praga 2013 = Neurosis Londyn 2012 >>>>>>>> Neurosis Warszawa 2013 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Neurosis Berlin 2013
a co do klubów:
HMV Forum = Lucerna Music Bar >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SO36 >>>>>>>>>>>>>> Proxima
Kurwa, Death in another way powinien się od Ciebie uczyć ;]
-
- postuje jak opętany!
Dziwi mnie, że ktoś podnieca się koncertem Neurosis w Proximie.
Było tylko poprawnie. Byłem rozczarowany, bo spodziewałem się zdecydowanie lepszego gigu.
Jedna z osób stwierdziła, że Neurosis odwaliło pańszczyznę. Aż tak krytyczny nie jestem, ale
jedynie "Locust Star" wypadł znakomicie. Poza tym nie było kolan, ciar itp.
Niestety.
Było tylko poprawnie. Byłem rozczarowany, bo spodziewałem się zdecydowanie lepszego gigu.
Jedna z osób stwierdziła, że Neurosis odwaliło pańszczyznę. Aż tak krytyczny nie jestem, ale
jedynie "Locust Star" wypadł znakomicie. Poza tym nie było kolan, ciar itp.
Niestety.