New Model Army, 9.10.2013, Kraków, Kwadrat
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
New Model Army, 9.10.2013, Kraków, Kwadrat
Me serce się raduje. Bilety już od dawna dostępne.
http://www.go-ahead.pl/pl/koncerty,konc ... adrat.html
Edit
Do tego 6 w Gdańsku, a 8 w Warszawie, gdyby ktoś nie zauważył.
http://www.go-ahead.pl/pl/koncerty,konc ... adrat.html
Edit
Do tego 6 w Gdańsku, a 8 w Warszawie, gdyby ktoś nie zauważył.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Re: New Model Army, 9.10.2013, Kraków, Kwadrat
Jak grali na Big Star Festiwal w stodole to nie zagrali the hunt - i z tego powodu jestem na kurwiów zły.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
we wrocławiu też jest.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no co kurwa zasrancy, zbieracie na koncert jakiegos gownianiego sodom czy innego zasranego onslaught? martwi mnie ta pizdowata cisza
woodpecker from space
- MinT
- Kontakt:
New Model Army
10.10 20:00 Alibi/Wrocław
bilety: 45pln do 15 lipca
od 16 lipca 55pln
w dniu koncertu 65pln
miejsca sprzedaży: Ticketpro.pl, Ebilet.pl, kolekcjonerskie: Pwevents.pl (http://www.pwevents.pl/pl/bilety,1,102.html), Rocky Shop (Wrocław), Alibi
https://www.ebilet.pl/bilety.php?id=76422
Trasa promująca kolejny studyjny album New Model Army zatytułowany "Between Dog and Wolf", którego premiera planowana jest na wrzesień.
New Model Army to kultowy zespół, powstały w 1980 roku w brytyjskim Bradford i choć dla wielu subkultur pozostaje kultowym – nie daje się łatwo sklasyfikować. Brytyjczycy sprzedali ponad1,5 miliona egzemplarzy płyt, choć ich single nie trafiały na listy przebojów. Przez wiele lat kapela była głosem brytyjskiej klasy robotniczej, prezentowała lewicowe poglądy, negowała rządy Margaret Thatcher, amerykanizację Europy i konsumpcjonizm, zgromadziła też wokół siebie potężną rzeszę fanów. Za najlepsze albumy w dyskografii NMA uznaje się "No Rest For The Wicked" czy "Thunder and Consolation".
W 2010 roku zespół świętował trzydziestą rocznicę istnienia. Kolejna trasa koncertowa w roku 2013 jest okazją do promocji najnowszego – dwunastego już – albumu. Zespół wyprodukował płytę własnym sumptem, a mixami zajął się Joe Barresi, znany przede wszystkim ze współpracy z Tool, Queens Of The Stone Age, Bad Religion i Soundgarden. Do wydawnictwa dołączony jest film dokumentalny dotyczący historii tego kultowego zespołu.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no i pięknieMinT pisze:
New Model Army
10.10 20:00 Alibi/Wrocław
bilety: 45pln do 15 lipca
od 16 lipca 55pln
w dniu koncertu 65pln
miejsca sprzedaży: Ticketpro.pl, Ebilet.pl, kolekcjonerskie: Pwevents.pl (http://www.pwevents.pl/pl/bilety,1,102.html), Rocky Shop (Wrocław), Alibi
https://www.ebilet.pl/bilety.php?id=76422
Trasa promująca kolejny studyjny album New Model Army zatytułowany "Between Dog and Wolf", którego premiera planowana jest na wrzesień.
New Model Army to kultowy zespół, powstały w 1980 roku w brytyjskim Bradford i choć dla wielu subkultur pozostaje kultowym – nie daje się łatwo sklasyfikować. Brytyjczycy sprzedali ponad1,5 miliona egzemplarzy płyt, choć ich single nie trafiały na listy przebojów. Przez wiele lat kapela była głosem brytyjskiej klasy robotniczej, prezentowała lewicowe poglądy, negowała rządy Margaret Thatcher, amerykanizację Europy i konsumpcjonizm, zgromadziła też wokół siebie potężną rzeszę fanów. Za najlepsze albumy w dyskografii NMA uznaje się "No Rest For The Wicked" czy "Thunder and Consolation".
W 2010 roku zespół świętował trzydziestą rocznicę istnienia. Kolejna trasa koncertowa w roku 2013 jest okazją do promocji najnowszego – dwunastego już – albumu. Zespół wyprodukował płytę własnym sumptem, a mixami zajął się Joe Barresi, znany przede wszystkim ze współpracy z Tool, Queens Of The Stone Age, Bad Religion i Soundgarden. Do wydawnictwa dołączony jest film dokumentalny dotyczący historii tego kultowego zespołu.
Coś tam było! Człowiek!
- [S.]
- zaczyna szaleć
Jak oni sobie w ogóle radzą na żywo?
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Rejwan
Zajebiście! Widziałem ich jak kiedyś grali w Stodole przy okazji promowania ostatniej płyty
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- [S.]
- zaczyna szaleć
No ja nie wątpię, że niszczyli dwadzieścia lat temu.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
Grali w Gdańsku i Warszawie, czy odwołali? Promują ostro nowy materiał, bo zaraz wychodzę i nie wiem, czy brać śpiwór i szlafmyce, czy jednak jest szansa usłyszeć, trochę starsze numery?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Grali. Super koncert w Warszawie był. Materiał z nowej płyty świetnie się spisuje na żywo.
- z w i e r z e
- zaczyna szaleć
w 1988 bardziej ;-P535 pisze:Potwierdzam. W 1993 zniszczyli.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie mówiąc już o Armii z 39-ego...
To ciekawe. Zdaj relację.Którym numerem uderzyli i ile było ludzi?z w i e r z e pisze:w 1988 bardziej ;-P535 pisze:Potwierdzam. W 1993 zniszczyli.
Poważnie zaś. Sprawa jest taka, że czym starzej, tym lepiej i poleciało kilka numerów z przeszłości. Na szanty, starałem się wychodzić do kibla i nie rozumiem jak można ogłaszać triumf, gdy właśnie stwierdzono zgon. Krótko mówiąc i konkretnie. Między starymi numerami, a nowymi jest PRZEPAŚĆ i sami muzycy to czują. Dziękuję za uznanie...
- z w i e r z e
- zaczyna szaleć
535 pisze:To ciekawe. Zdaj relację.Którym numerem uderzyli i ile było ludzi?z w i e r z e pisze:w 1988 bardziej ;-P535 pisze:Potwierdzam. W 1993 zniszczyli.Poważnie zaś. Sprawa jest taka, że czym starzej, tym lepiej i poleciało kilka numerów z przeszłości. Na szanty, starałem się wychodzić do kibla i nie rozumiem jak można ogłaszać triumf, gdy właśnie stwierdzono zgon. Krótko mówiąc i konkretnie. Między starymi numerami, a nowymi jest PRZEPAŚĆ i sami muzycy to czują. Dziękuję za uznanie...Zbyt wiele ode mnie oczekujesz pamiętam już jedynie ogólne wrażenie i że się zajebiści bawiłem. Zaznacza, że nie dla nich wybrałem się na Marchewkę, ale dla pewnej kobiety z którą byłem!
Wrocław albo nie dotarł jeszcze do domu, albo się obraził i nie będzie pisał, jak było, bo pewnie po Krakowie, to tylko "szanty" zagrali i nie ma o czym pisać. Nie ma się czym przejmować. I tak spotkamy się w piekle.