Wybiera sie ktos?
www.phantomsofpilsen.cz
Aura Noir,Nargaroth......Pilzno Phantoms of Pilsen fest
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
- Insane
- starszy świeżak
Re: Aura Noir,Nargaroth......Pilzno Phantoms of Pilsen fest
Raczej nie, planuję inny fest w tym czasie, ale byłam tam w 2010 roku - naprawdę warto. Mega kapele, genialny klimat sali gimnastycznej w tym klubie, super atmosfera. Z chęcią bym tam wróciła, ale ten październik co roku mi zajebiście nie po drodze.
Poza tym dojazd też spoko - nawet bez samochodu daje radę ;)
Poza tym dojazd też spoko - nawet bez samochodu daje radę ;)
-
- świeżak
@Insane: Bez samochodu, masz na myśli pociągiem? Pewnie sporo przesiadek więc nie byłabym taka pewna czy dojazd spoko. Jak było wtedy?
-
ta ale to nie jes POLSKA KOLEJ :)))
- shagwest
- zaczyna szaleć
Wystarczy dostać się do Pragi, a stamtąd pociągiem do Pilzna. Dojazd naprawdę bezproblemowy.
So say we all.
- Insane
- starszy świeżak
Przesiadki praktycznie dwie. Nie wiem skąd miałabyś wyjeżdżać, ale dokładnie tak jak pisze kolega wyżej. Byle do Pragi. Podróż naprawdę bardzo przyjemna, fajne widoczki po drodze, a jeszcze w doborowym towarzystwie to już w ogóle leci ;)
A w 2010 było naprawdę mega. W sumie to pojechałam tam dla Taake oraz Helheim i wtedy właśnie pierwszy raz ich widziałam. Nie zawiedli. Ale ja trochę jestem zwariowana (?) na tym punkcie. Jak lubię jakąś kapelę to jestem w stanie ruszyć d. masę kaemów ;) Zresztą nie ja jedna ;)
Co do festu to miałam wrażenie, że panowała tam niemalże 'rodzinna' atmosfera. Mam same pozytywne skojarzenia i wspomnienia z Czechami. Mega naród. A organizatorzy - Honza i Sin to naprawdę równi kolesie. Jeśli miałabyś jakieś problemy - z noclegiem chociażby, to znając ich chętnie Ci pomogą.
A w 2010 było naprawdę mega. W sumie to pojechałam tam dla Taake oraz Helheim i wtedy właśnie pierwszy raz ich widziałam. Nie zawiedli. Ale ja trochę jestem zwariowana (?) na tym punkcie. Jak lubię jakąś kapelę to jestem w stanie ruszyć d. masę kaemów ;) Zresztą nie ja jedna ;)
Co do festu to miałam wrażenie, że panowała tam niemalże 'rodzinna' atmosfera. Mam same pozytywne skojarzenia i wspomnienia z Czechami. Mega naród. A organizatorzy - Honza i Sin to naprawdę równi kolesie. Jeśli miałabyś jakieś problemy - z noclegiem chociażby, to znając ich chętnie Ci pomogą.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no ale i tak jesteś tylko metalówką, więc twoje zdanie jest bezwartościowe
-
Miała tam zagrać też GEHENNA!!!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt: