Marduk,czy to ma sens?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- starszy świeżak
Marduk,czy to ma sens?
Marduk,czy to ma sens?
Sorry za tytuł, wygląda jakby to byl ciekawy temat, a ja tu znowu o tym sprzedawaniu transportu, ale może i z tego wyniknąć ciekawsza dyskusja...
Co z tym metalem? Próbowaliśmy ruszyć ludzi z Krakowa na koncert Necros Christos, zapowiadal się zajebiście, byl zajebisty, kumpel mi o nim mówil od wakacji, ruszylem z reklamą i koniec końców uzbieralo się 5 osób ze stoleczno-krolewskiego, wiec mucialem odwolać, a wystarczyłaby 8 , zeby nie dokładać (a gdzie o zarabianiu mowa, zus trzeba płacić)...
wpadł mi w oko wczoraj koncert Marduka...no i się zastanawiam, jest sens robić takie rzeczy, ludzie tego słuchają jeszcze? Licząc że w Kraku jest 800 000 ludzi, zbiorę 8...?
Nie wiem, jaka jest Wasza, tu na forum opinia, o tej kapeli, widze, ze potraficie tu zjebać w dobrym stylu prawie wszystko, u mnie Marduk ma dużo szacunku...
z poznania? wroclaw, 19.12 czw, Firlej
z krakowa? katowice, 18.12 sr, Mega Club
jeśli macie pomysły na inne koncerty, dawajcie.
Sorry za tytuł, wygląda jakby to byl ciekawy temat, a ja tu znowu o tym sprzedawaniu transportu, ale może i z tego wyniknąć ciekawsza dyskusja...
Co z tym metalem? Próbowaliśmy ruszyć ludzi z Krakowa na koncert Necros Christos, zapowiadal się zajebiście, byl zajebisty, kumpel mi o nim mówil od wakacji, ruszylem z reklamą i koniec końców uzbieralo się 5 osób ze stoleczno-krolewskiego, wiec mucialem odwolać, a wystarczyłaby 8 , zeby nie dokładać (a gdzie o zarabianiu mowa, zus trzeba płacić)...
wpadł mi w oko wczoraj koncert Marduka...no i się zastanawiam, jest sens robić takie rzeczy, ludzie tego słuchają jeszcze? Licząc że w Kraku jest 800 000 ludzi, zbiorę 8...?
Nie wiem, jaka jest Wasza, tu na forum opinia, o tej kapeli, widze, ze potraficie tu zjebać w dobrym stylu prawie wszystko, u mnie Marduk ma dużo szacunku...
z poznania? wroclaw, 19.12 czw, Firlej
z krakowa? katowice, 18.12 sr, Mega Club
jeśli macie pomysły na inne koncerty, dawajcie.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: Marduk,czy to ma sens?
Fajnie że organizujesz wyjazdy na koncerty, ale myślę że gdyby naprawdę Ci zależało na Necros/Miasma to pojechałbyś na to osobówką z paroma znajomymi albo po prostu cugiem.
-
- starszy świeżak
jasne, ze tak, dwoch tak pojechalo, a co do mnie osobiscie, to tego samego dnia byl tankian w wawie i na niego mala grupka sie uzbierala, wiec wypadalo, zeby ktos sie z nimi rajdnąl, a ze firma jednoosobowa...w dyskusji mialo chodzic nie o mnie, ale ogolnie o publike koncertow metalowych...
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Tu akurat zgoda - lenie straszne.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
...może i lenie ale nie sądzę, że z Krakowa były tylko dwie osoby - jest Polski Bus, są pociągi, ludzie umawiają się na imprezy przed i po które mogą się przeciągnąć ;) , a z takim transportem nie ma raczej opcji zmiany godziny odjazdu itp.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Kingu
Zależy jaką robiłeś reklamę wyjazdu z Krakowa. Ten NC to jednak mocno niszowy koncert. Przykładowo z Lublina od lat jeździ ekipa, mają swojego kierowcę z busem. W porywach było nas tam po kilkanaście osób. Dziesięć lat temu jeździliśmy mniejszym busem i osobówkami m.in. do Czech i Austrii na Anti X-Mass, No Mercy itp.
Z taką firmą to stawiałbym tylko na większe imprezy. W kwietniu przyszłego roku jest np. Kings Of Black Metal Festival w Alsfeld. Spróbuj zrobić wyjazd z Wawy. Pierwszą pasażerkę mogę już polecić :)
Z taką firmą to stawiałbym tylko na większe imprezy. W kwietniu przyszłego roku jest np. Kings Of Black Metal Festival w Alsfeld. Spróbuj zrobić wyjazd z Wawy. Pierwszą pasażerkę mogę już polecić :)
-
- starszy świeżak
dzieki Kingu, o Lublinie tez myslimy, mam tam fajna kolezanke :), a alsfeld obczaimy..
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy warto jechać na Marduka jeszcze raz?
Może warto, lecz tą kartą źle gra czas
Nie spoczniemy, nim dojedziemy
Nim zajedziemy, w siódmy las
Więc po drodze, więc po drodze
Zaśpiewajmy jeszcze raz...
Może warto, lecz tą kartą źle gra czas
Nie spoczniemy, nim dojedziemy
Nim zajedziemy, w siódmy las
Więc po drodze, więc po drodze
Zaśpiewajmy jeszcze raz...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Zadawałem sobie to pytanie gdy wydawali "nightwing"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
pamiętam ten wyjazd do Wiednia :) czeski konduktor z maryska za pazucha i reksiem w tv :)Kingu pisze:Dziesięć lat temu jeździliśmy mniejszym busem i osobówkami m.in. do Czech i Austrii na Anti X-Mass, No Mercy itp.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
Ostatnio na festiwalu, wytrzymałem dwa kawałki. Wiem , cipa ze mnie. Poszedłem na piwo. Przepraszam wszystkich , których zawiodłem.
- Najprzewielebniejszy
buk z twoj stara
- Najprzewielebniejszy
alleluja
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Czy Marduk przypadkiem nie ma grać całej Pancernej Dywizji?
- Insane
- starszy świeżak
Zgadza się: Panzer Division Marduk + Those Of The Unlight.
-
Set 1:Panzer Division Marduk
Panzer Division Marduk
Baptism by Fire
Christraping Black Metal
Scorched Earth
Beast of Prey
Blooddawn
502
Fistfucking God's Planet
Set 2:Those of the Unlight
Darkness Breeds Immortality
Those of the Unlight
Wolves
On Darkened Wings
Burn My Coffin
A Sculpture of the Night
Echoes From the Past
Stone Stands Its Silent Vigil
Panzer Division Marduk
Baptism by Fire
Christraping Black Metal
Scorched Earth
Beast of Prey
Blooddawn
502
Fistfucking God's Planet
Set 2:Those of the Unlight
Darkness Breeds Immortality
Those of the Unlight
Wolves
On Darkened Wings
Burn My Coffin
A Sculpture of the Night
Echoes From the Past
Stone Stands Its Silent Vigil
-
- postuje jak opętany!
mozna gdzies w necie kupic bilety kolekcjonerskie na koncert w Katowicach, czy tylko w klubie, albo ticket pro w empiku/media markt?
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
Na plusie, dobre płyty. Raczej się zjawię w Stolnicy, aby ponakurwiać z jedną, rodzimą kapelą. Na razie czekam na odpowiedź mojego kierowcy, a jak nie, to pewnie polski.bus albo opciąg i jazda.Insane pisze:Zgadza się: Panzer Division Marduk + Those Of The Unlight.
Close to a world below