15.03-Wroc-TOXIC HOLOCAUST, EXHUMED, Ass To Mouth, Witchrite

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

Re: 15.03-Wroc-TOXIC HOLOCAUST, EXHUMED, Ass To Mouth, Witch

18-03-2014, 19:57

sveneld pisze:Prawda najprawdziwsza. Szczególnie Exhumed (nie)zdrowo przyjebał, krew płynęła ze ścian. Oprawa sceniczna prawie jak u Iron Maiden - szalony chirurg z piłą mechaniczną grasujący po scenie i skaczący w publiczność ( a po gigu sprzedający koszulki w przystępnej cenie 50zł ).

Nie jestem wielkim fanem Toxic Holocaust, ale muszę powiedzieć, ze takie nieskomplikowane, energetyczne, lekko podpunkowane thrashowanie świetnie się sprawdza na koncertach.

Jak się sprawdziły supporty, trudno mi powiedzieć, bo się trochę spóźniłem

Z ciekawostek socjologicznych masa dzieciaków płci obojga ustrojowych w poobrywane katany z setkami naszywek, często w połączeniu z białymi adidasami. Ciekaw jestem tylko, czy faktycznie słuchają tej kultowej starzyzny, która mają na telewizorach na plecach, czy to tylko taki reenectment, jedni odtwarzają wikingów, a inni starych thrashowców.
znowu inni, jak taki jeden łysy kmiot w koszulce Revenge dają pokaz "siły" bijąc 16-letnie dziewczyny ważące góra 40 kilo, nie wiedziałem że tak wyglądają teraźniejsi black metalowi wojownicy :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

23-03-2014, 11:07

Nie chce mi się rozpisywać. Było grubo: " onclick="window.open(this.href);return false;

Wkurwił jeno brak numerków w szatni. Kurtka do plecaka, plecak na plecy i przez kilkadziesiąt minut skakałem jak garbaty kangur w ciąży.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
sveneld
zaczyna szaleć

24-03-2014, 22:16

YNKE pisze:
znowu inni, jak taki jeden łysy kmiot w koszulce Revenge dają pokaz "siły" bijąc 16-letnie dziewczyny ważące góra 40 kilo, nie wiedziałem że tak wyglądają teraźniejsi black metalowi wojownicy :D
To był najprawdziwszy black metalowy wojownik - robił wojnę, nie miłość :)
Nie da się być bardziej TRV.
Only dead fish flows with the stream...
ODPOWIEDZ