Mnie również nie przekonali na żywo, przy innej okazji.gelO pisze:Z płyt miazga, a na żywo jakoś nie porwali mnie. Nie wim dlaczego.black_lava pisze:Triubulation zmiażdżyło kółko różancowe!
Behemoth:Polish Satanist Tour 2014: 02.10-12.10.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth:Polish Satanist Tour 2014: 02.10-12.10.
-
- w mackach Zła
Tribulation ekstra, super energia i charyzma na scenie i kapitalne brzmienie (najlepsze tego wieczoru). Morda i Merkabah też bdb, o czym świadczą np. takie opinie:
Behemoth standardowo na swoim, wysokim, poziomie.Aha i nie chcę żadnych saksofonów w metalu. Chyba, że ten zespół na M (celowo nie piszę nazwy bo gówno niesamowite) nie jest zespołem metalowym. To na chuja gra przed Behemoth? I tyle w temacie...
- Headcrab
- Kontakt:
Frekwencja niestety nie dopisała. Tylko kilkunastu ludzi przyszło się modlić przed klubem.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Tribulation było zajebiste, szczególnie w dłuższych instrumentalnych partiach, kiedy grali to co chcieli nie koniecznie sztywno trzymając się odwzorowania tego co było na albumie. Ba, nawet perkusista miał więcej charyzmy niż niejeden wodzirej. Death metal lat 70. No coś zajebistego.
Behemoth gwiazdorka, reżyserka i musical. No sorry jak ktoś się na to nabiera to jest debilem. W Toruniu nabrało się 90% publiki.
Behemoth gwiazdorka, reżyserka i musical. No sorry jak ktoś się na to nabiera to jest debilem. W Toruniu nabrało się 90% publiki.
- H-K44
No i byłem.H-K44 pisze:Jak Bóg da, a Szatan pozwoli to się wybiorę do stolicy na Tribulation.
Mordy nie widziałem. Merkabah przez chwilę, potem poszedłem uzupełniać witaminy złocistym płynem.
Tribulation weszło, zajebało i zeszło. Zajebiście mi się podobali! Zwłaszcza gitarzyści robili show, chociaż nie wiem czy obaj razem wzięci ważą ze sto kilo... ;-) Mieli bardzo dobre brzmienie, a koncert zleciał błyskawicznie.
Behemotha z płyt nie lubię. Ale koncert zagrali po profesorsku. Wiadomo, że teatr itd., ale jak mnie się mocno podobało, to fanom tym bardziej.
Generalnie świetny wypad.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- H-K44
Tak jest! Zbylu rozdał!gelO pisze:A i Ludzie Wschodu było najlepsze!!!!!!!!!!!
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- ultravox
- zahartowany metalizator
Koncert w Gdańsku bdb. Wszystkie kapele zagrały elegancko, ale Mord'A'Stigmata podobała mi się najbardziej. Szacun dla Behemoth za dobór supportów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No ba, to ciekawe jak metalowa kapela lepiej wypada grając swoje krauty i odloty niż metal ;)Czesław pisze:Tribulation było zajebiste, szczególnie w dłuższych instrumentalnych partiach, kiedy grali to co chcieli nie koniecznie sztywno trzymając się odwzorowania tego co było na albumie. Ba, nawet perkusista miał więcej charyzmy niż niejeden wodzirej. Death metal lat 70. No coś zajebistego.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.