ACHERONTAS - 03 kwiecień 2015, Wrocław
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
ACHERONTAS - 03 kwiecień 2015, Wrocław
jak podaje pejsata strona zespołu, zawitają do nas na jedyny koncert 3 kwietnia 2015 roku do Wrocławia. Klub Liverpool.
wybiera się ktoś z Krakowa na ten koncert ?? Chętnie bym się zabrał.
wybiera się ktoś z Krakowa na ten koncert ?? Chętnie bym się zabrał.
-
- weteran forumowych bitew
Re: ACHERONTAS - 03 kwiecień 2015, Wrocław
Na ten koncert ACHERONTAS powinno się iść z domu na kolanach, a nie szukać łatwego trnsportu z miejsca zamieszkania i praktycznie spod domu pod klub i spowrotem!!!:-)))
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mario na pewno jest w stałym kontakcie z Acherontas. W zasadzie razem zaplanowali tę trasę.... :-) Recenzja jest już dawno napisana.uglak pisze:koniecznie z akredytacja!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Stoigniew
ja jestem leniwy, zadowolę się łatwym transportem :)Death in another way pisze:Na ten koncert ACHERONTAS powinno się iść z domu na kolanach, a nie szukać łatwego trnsportu z miejsca zamieszkania i praktycznie spod domu pod klub i spowrotem!!!:-)))
cały czas aktualne, oczywiście dorzutka na paliwo :)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
dokładnie i nie kupować biletu tylko ładować się na krzywy ryj pod pretekstem akredytacji z Masterfula chociażbyDeath in another way pisze:Na ten koncert ACHERONTAS powinno się iść z domu na kolanach, a nie szukać łatwego trnsportu z miejsca zamieszkania i praktycznie spod domu pod klub i spowrotem!!!:-)))
In a world of compromise...some don't
-
az tak dobrze nie jest Szacowny Kolego i Wielki Fanie ANCIENT RITES!!!:-)))trup pisze:Mario na pewno jest w stałym kontakcie z Acherontas. W zasadzie razem zaplanowali tę trasę.... :-) Recenzja jest już dawno napisana.uglak pisze:koniecznie z akredytacja!
- trup
Ty tu Mario nie czaruj tylko popierdalaj w worku pokutnym z pochwą na szyji do częstochowy.
-
Nie mam do tego żadnego powodu trupie!!!:-)))trup pisze:Ty tu Mario nie czaruj tylko popierdalaj w worku pokutnym z pochwą na szyji do częstochowy.
-
Jeśli już to Częstochowa piszę się z dużej litery-jak ty zdałeś maturę i skończyłeś studia czlowieku!!!??? Powinienieś rozpocząć spowrotem edukację zaczynając od żłobka i przedszkola!!! A w Częstochowie tam gdzie myślisz byłem ostatnio i tylko raz bodajże w 1986-tym rokutrup pisze:Ty tu Mario nie czaruj tylko popierdalaj w worku pokutnym z pochwą na szyji do częstochowy.
i się tam nie wybieram!!! ps. Jurand ze Spychowa się przewraca w grobie jak to widzi i słyszy, a do tego szkalujesz jego Pamięć wypisując tutaj takie bzdury...jak masz coś do mnie to podejdź do mnie na koncercie i powiedz co ci leży na sercu, a nie się tu ukrywasz za trupią i żałosną zasłoną...
- zawlekacz
- w mackach Zła
z powrotemDeath in another way pisze:spowrotem
nie ma to tamto
- trup
Mario, ale ja nie chcę do Ciebie podchodzić na koncercie. Mnie już ręce bolą od Twoich piątek. Ogarnij się chłopie. Tyle lat na karku a rozumu nie przybywa. Nawywijałeś. Trochę osób Cię nie lubi. Metal spierdolił Ci życie. Czas odstawić używki.Death in another way pisze:Jeśli już to Częstochowa piszę się z dużej litery-jak ty zdałeś maturę i skończyłeś studia czlowieku!!!??? Powinienieś rozpocząć spowrotem edukację zaczynając od żłobka i przedszkola!!! A w Częstochowie tam gdzie myślisz byłem ostatnio i tylko raz bodajże w 1986-tym rokutrup pisze:Ty tu Mario nie czaruj tylko popierdalaj w worku pokutnym z pochwą na szyji do częstochowy.
i się tam nie wybieram!!! ps. Jurand ze Spychowa się przewraca w grobie jak to widzi i słyszy, a do tego szkalujesz jego Pamięć wypisując tutaj takie bzdury...jak masz coś do mnie to podejdź do mnie na koncercie i powiedz co ci leży na sercu, a nie się tu ukrywasz za trupią i żałosną zasłoną...
- Stoigniew
oficjalna zajawka:

- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
W.S.S.M.M. Metalheads.pl oraz Werewolf Promotion mają zaszczyt zaprosić na koncert w ramach mini trasy „Black Magic Rites”. Acherontas - twórcy takich dzieł jak „Theosis” czy „Vamachara” zaprezentują się tuż przed świętem wielkiej nocy na deskach klubu Liverpool.
Grecy słyną z niecodziennej oprawy koncertowej, a wspomagać ich będzie włoski Deathrow ,austriacki Stormnatt oraz lokalny support.
Wrocławski koncert będzie jedynym w Polsce.
Acherontas - Black Metal (Grecja)
https://www.facebook.com/pages/Acheront ... 76?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Deathrow - Black Metal (Włochy)
https://www.facebook.com/deathrowblackmetal?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Stormnatt - Black Metal (Austria)
https://www.facebook.com/stormnatt?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Deus Mortem - Black Metal (PL)
https://www.facebook.com/deusmortemofficial?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilety 45/55zł
Start 19.00
Guilty of being right
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Zachęcam do przyjścia. Na koncercie będzie można nabyć przedpremierowo 3 nowe winyle z Malignant Voices:
INFERNAL WAR - Chronicles of Genocide 12''LP + insert (500 black, 150 clear)
INFERNAL WAR / KRIEGSMASCHINE - Transfigurations gatefold 12''LP (500 black, 150 clear)
MEDICO PESTE - א : Tremendum et Fascinatio gatefold 12''LP (400 black, 100 clear)

INFERNAL WAR - Chronicles of Genocide 12''LP + insert (500 black, 150 clear)
INFERNAL WAR / KRIEGSMASCHINE - Transfigurations gatefold 12''LP (500 black, 150 clear)
MEDICO PESTE - א : Tremendum et Fascinatio gatefold 12''LP (400 black, 100 clear)