EUROPE
+ support
3.11.2015 – Warszawa, Progresja, godz. 20.00
Otwarcie bram: godz. 19.00
Start sprzedaży 11.05.2015 godz. 12
Ceny biletów:
110 zł - w przedsprzedaży
130 zł - w dniu koncertu
EUROPE 03.11.2015 Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
EUROPE 03.11.2015 Warszawa
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EUROPE 03.11.2015 Warszawa
Wybrałbym się, jeszcze ich nie widziałem.
- Sgt. Barnes
Proponuję się streszczać z zakupem biletu - idą jak świeże bułeczki :-)Harlequin pisze:Wybrałbym się, jeszcze ich nie widziałem.
- Sgt. Barnes
Kurwa, panowie wczoraj doszczętnie POZAMIATALI. Szwedzi na żywo to jednak prawdziwa maszyna do zabijania, zapomnijcie o cekinach i brokacie, obecnie ciężko mi wskazać inny zespół z ich pokolenia, któremu zwyczajnie nie chce się zestarzeć ;-)
Niesamowity żywioł połączony z muzyczną precyzją i polotem, a do autentyczna radośc grania.
No i Tempest - facet ma chyba przepis na długowieczność - pomimo statecznego wieku latał po scenie jak pojebany, ale i śpiewał bez specjalnej zadyszki. I wygląda nadal młodzieńczo, no i prawie bezbłędnie wymawia słowo "żubrówka" :-)
Progresja nabita po brzegi wiarą, brzmienie żyleta, cała sala śpiewa itd (juz panowie ochrzcili polską publike najgłośniejszą na trasie, bo i był to chyba ostatni ich koncert w tym roku).
Aha, chłopaki z Vintage Caravan - zajebiście napierdalaja na żywo, a przyjęcie mieli prawie jak gwiazda wieczoru - po rozmowie z nimi wyszło, że takiego przyjecia jak w Polsce to na tej trasie nie mieli.
Zajebisty wieczór!
Niesamowity żywioł połączony z muzyczną precyzją i polotem, a do autentyczna radośc grania.
No i Tempest - facet ma chyba przepis na długowieczność - pomimo statecznego wieku latał po scenie jak pojebany, ale i śpiewał bez specjalnej zadyszki. I wygląda nadal młodzieńczo, no i prawie bezbłędnie wymawia słowo "żubrówka" :-)
Progresja nabita po brzegi wiarą, brzmienie żyleta, cała sala śpiewa itd (juz panowie ochrzcili polską publike najgłośniejszą na trasie, bo i był to chyba ostatni ich koncert w tym roku).
Aha, chłopaki z Vintage Caravan - zajebiście napierdalaja na żywo, a przyjęcie mieli prawie jak gwiazda wieczoru - po rozmowie z nimi wyszło, że takiego przyjecia jak w Polsce to na tej trasie nie mieli.
Zajebisty wieczór!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Prawda to, że nie było merchu Europe?
- Sgt. Barnes
Prawda, ja przynajmniej nie widziałem. Ale być może ze względu na to, ze to był ostatni koncert na trasie, to im wszystko wczesniej zeszło...Nasum pisze:Prawda to, że nie było merchu Europe?
Już wiem, dlaczego nie było merchu - 10% marża Progresji na sprzedaż nie spodobała sie zespołowi...