Widzę, że we Wro dużo wolnych miejsc na amfiteatrze jeszcze. Nie lękajcie się amfiteatru w NFM. To lepsze miejsca, niż płyta wyżej kilku pierwszych rzędów.
A obiekt jest bardzo fajny; nie wiem, jak na rockowych eventach, ale na koncertach symfonicznych brzmienie tam jest przepiękne.
KING CRIMSON European Tour 2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: KING CRIMSON European Tour 2016
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
- zaczyna szaleć
Wrocław-po jednym na każdy dzień :)
I nie wierzcie ludziom, którzy mówią- "to przecież dopiero za rok"- nieprawda- 9 miesięcy i 23 dni ;)
I nie wierzcie ludziom, którzy mówią- "to przecież dopiero za rok"- nieprawda- 9 miesięcy i 23 dni ;)
-
- zaczyna szaleć
Bilety na Zabrze (2 dzień) i Wrocław (1 dzień) zakupione. Raz pierwszy rząd, raz dalsze miejsca. Raz się bardziej popatrzy, raz bardziej posłucha
-
- mistrz forumowej ceremonii
informuję, że zostało dosłownie parę biletów na zabrze, nie wiem natomiast jak sprawa wygląda jeśli chodzi o wrocek
-
- weteran forumowych bitew
Gdyby ktoś był zainteresowany, to pierwszego stycznia rzucono dodatkowe pule biletów na wszystkie dni i one ciągle są dostępne. Fakt, że niezbyt korzystnie ulokowane, ale zawsze - zresztą nie wiem po co dopłacać sto złotych żeby siedzieć dziesięć metrów bliżej, słychać będzie właściwie tak samo, a patrzeć nie ma na co . Dzisiaj nabyłem Zabrze, pierwszy dzień.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME