ANTIMATTER - Łodź, Bielsko-Biała, Wrocław, Szczecin
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
ANTIMATTER - Łodź, Bielsko-Biała, Wrocław, Szczecin

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: ANTIMATTER - Łodź, Bielsko-Biała, Wrocław, Szczecin
byłem na dwóch koncertach Anitmatter w życiu. Najbardziej wkurwiające koncerty na jakich byłem . Muzyka tak cicho ,że była zagłuszania przesz szemranie widowni. Chuj może strzelić .to nie jest muzyka na koncerty.
Ostatnio zmieniony 26-02-2016, 14:16 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
W Krakowie wokalista zabłysnął takim oto dowcipem:
Co zrobić, żeby pies nie wyruchał jajka? Należy strzepać.
Co zrobić, żeby pies nie wyruchał jajka? Należy strzepać.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Na elektrycznych, czy akustycznych? Bo ja byłem na dwóch elektrycznych i raz było perfekcyjnie, a raz... za głośno. Ogólnie jednak grają bardzo fajne sztuki. Teraz nie pojadę, bo dopiero co jesienią widziałem u siebie, ale polecam wszystkim, co jeszcze nie mieli okazji. Do tego warto obejrzeć Tranquilizer - bardzo fajna frontwoman (?!?), zarówno wizualnie, jak i wokalnie.Only_True_Believers pisze:byłem na dwóch koncertach Anitmatter w życiu. Najbardziej wkurwiające koncerty na jakich byłem . Muzyka tak cicho ,że była zagłuszania przesz szemranie widowni. Chuj może strzelić .to nie jest muzyka na koncerty.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?