nie ma takiej opcjiRaf pisze:Właśnie wróciłem ze stolicy z koncertu Anthrax i co by nie powiedzieć, biorąc pod uwagę ostatnie występy klubowe, to Anthrax >>>> Overkill, zdecydowanie.
Anthrax 10 marca 2017 Warszawa, Stodoła
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Anthrax 10 marca 2017 Warszawa, Stodoła
-
- w mackach Zła
Nie chodzi mi, że Overkill tak odstaje od Anthrax czy coś, porównałem ogólny klimat ostatnich koncertów tych zespołów, kontakt zespół/publika, zabawa, młyn, śpiewy, skandowanie, taki ogólny odbiór całości, to w sumie subiektywne wrażenia, nie każdy musi się z tym zgodzić.Heretyk pisze:nie ma takiej opcjiRaf pisze:Właśnie wróciłem ze stolicy z koncertu Anthrax i co by nie powiedzieć, biorąc pod uwagę ostatnie występy klubowe, to Anthrax >>>> Overkill, zdecydowanie.
-
rozumiem
na trzech ostatnich Overkilach w Polsce był tak rozpierdol, że bardziej się nie da. stąd moja reakcja
na trzech ostatnich Overkilach w Polsce był tak rozpierdol, że bardziej się nie da. stąd moja reakcja
- Drone
To tylko wynika z tego, że młodzież nie chodzi tak tłumnie na OVERKILL jak na ANTHRAX czy w szczególności EXODUS. Tak na oko, to młodych ostatnio na OVERKILL było z 10% tyle, co na EXODUS. Jakaś moda pewnie.Raf pisze:Nie chodzi mi, że Overkill tak odstaje od Anthrax czy coś, porównałem ogólny klimat ostatnich koncertów tych zespołów, kontakt zespół/publika, zabawa, młyn, śpiewy, skandowanie, taki ogólny odbiór całości, to w sumie subiektywne wrażenia, nie każdy musi się z tym zgodzić.Heretyk pisze:nie ma takiej opcjiRaf pisze:Właśnie wróciłem ze stolicy z koncertu Anthrax i co by nie powiedzieć, biorąc pod uwagę ostatnie występy klubowe, to Anthrax >>>> Overkill, zdecydowanie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.