LEFT HAND SOUNDS zaprasza na jedyny w Polsce koncert piekielnej, norweskiej machiny thrash metal!
AURA NOIR
OCCVLTA
VOIDHANGER
KURHAN
25.05. Poznań, Klub U Bazyla
start: 19:00 (wejście od 18:30)
bilety: 50/55/70pln dostępne od 20.02.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Aura Noir,Occvlta,Voidhanger,Kurhan 25.05.2017 Poznań
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Re: Aura Noir,Occvlta,Voidhanger,Kurhan 25.05.2017 Poznań
Pięknie, ale czarno widzę swój udział w tym wydarzeniu.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
za parę dni zabawa....
co dzis...wtorek??? no to ponad tydzień.....
co dzis...wtorek??? no to ponad tydzień.....
-
- mistrz forumowej ceremonii
O której będziesz w Pzn?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
18-19est pisze:O której będziesz w Pzn?
-
I jak tam misiaczki? Żyjecie? Czy może słuchacie Ragnarok? ;)
- SODOMOUSE
o drugiej w chacie, ledwo żyję, kolekcja sińców spora - czyli udany wypad. Dużo rozmów kuluarowych z forumowiczami. O występach się nie wypowiem, może ktoś coś napisze. Ja dogorywam...I z tego co Mintu mówił, to Horna w Poznaniu, oł jeah. !est pisze:I jak tam misiaczki? Żyjecie? Czy może słuchacie Ragnarok? ;)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Kurhan wypadli moim zdaniem bardzo dobrze, o wiele lepiej niż parę lat temu w "starym" Bazylu. Słychać, że się wyrobili, a gitarzysta gra niesamowicie równo w tych szybszych partiach, jakby miał metronom w łapie wszczepiony. Ich kawałki sporo zyskują na żywo - oby tak dalej.
Voidhanger krótko i intensywnie. Tak zajebali, że aż mnie do młyna wciągnęło i mam teraz guza. Przekrojowy set i hit za hitem. Ładna zabawa pod sceną, nawet niejedna białogłowa tam fruwała. Uwielbiam ten zespół i wszystkie ich materiały tak więc nie mogło być inaczej, szczególnie kiedy zabrzmieli tak dobrze i dawali z siebie wszystko.
Occulta miałem okazję posłuchać po raz pierwszy (więcej posłuchać niż zobaczyć bo stałem większość ich gigu przy wejściu na ćmikarnię) i zrobili dobre wrażenie. Mocno celtixowy wyziew.
Aura Noir bdb! Ku mojej uciesze poleciały hity z Black Thrash Attack i Deep Tracks of Hell bo pozostałe ich materiały znam przelotnie. Publika dokazywała, zespół nie pozostawał dłużny i nie ma tu za wiele co pisać bo chyba każdy wiedział czego się spodziewać i to dostał.
Ten rok jest niesamowity w tym miejscu. Kolejny koncert na wysokim poziomie. Cieszy, że zjeżdżają się ludzie z różnych zakamarków na piwko i metal.
Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i piwko pod tujami ;)
Voidhanger krótko i intensywnie. Tak zajebali, że aż mnie do młyna wciągnęło i mam teraz guza. Przekrojowy set i hit za hitem. Ładna zabawa pod sceną, nawet niejedna białogłowa tam fruwała. Uwielbiam ten zespół i wszystkie ich materiały tak więc nie mogło być inaczej, szczególnie kiedy zabrzmieli tak dobrze i dawali z siebie wszystko.
Occulta miałem okazję posłuchać po raz pierwszy (więcej posłuchać niż zobaczyć bo stałem większość ich gigu przy wejściu na ćmikarnię) i zrobili dobre wrażenie. Mocno celtixowy wyziew.
Aura Noir bdb! Ku mojej uciesze poleciały hity z Black Thrash Attack i Deep Tracks of Hell bo pozostałe ich materiały znam przelotnie. Publika dokazywała, zespół nie pozostawał dłużny i nie ma tu za wiele co pisać bo chyba każdy wiedział czego się spodziewać i to dostał.
Ten rok jest niesamowity w tym miejscu. Kolejny koncert na wysokim poziomie. Cieszy, że zjeżdżają się ludzie z różnych zakamarków na piwko i metal.
Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i piwko pod tujami ;)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
było zajebiście,pamiętam tylko VOIDHANGER i połowę AURA NOIR....towarzysko jak zawsze kapitalnie :)SODOMOUSE pisze:o drugiej w chacie, ledwo żyję, kolekcja sińców spora - czyli udany wypad. Dużo rozmów kuluarowych z forumowiczami. O występach się nie wypowiem, może ktoś coś napisze. Ja dogorywam...I z tego co Mintu mówił, to Horna w Poznaniu, oł jeah. !est pisze:I jak tam misiaczki? Żyjecie? Czy może słuchacie Ragnarok? ;)
- jaro216
- rozkręca się
Mają być 2 koncerty Horny we wrześniu. Czy wspominał może gdzie jeszcze?SODOMOUSE pisze:est pisze:...I z tego co Mintu mówił, to Horna w Poznaniu, oł jeah. !
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
jest plan, że w Warszawie, ale studźcie zapał Panowie, gdyż wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie!jaro216 pisze:Mają być 2 koncerty Horny we wrześniu. Czy wspominał może gdzie jeszcze?SODOMOUSE pisze:est pisze:...I z tego co Mintu mówił, to Horna w Poznaniu, oł jeah. !
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Voidhanger - najbardziej intensywny występ tego dnia, krótko i na temat
Occvlta - zderzenie Celtic Frost z Voivod, całkiem fajne
Aura Noir - bdb, przekrojowy set, chociaż dla wybrednych zabrakło kilku hiciorów
Occvlta - zderzenie Celtic Frost z Voivod, całkiem fajne
Aura Noir - bdb, przekrojowy set, chociaż dla wybrednych zabrakło kilku hiciorów
In a world of compromise...some don't