idzie kto?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jeśli Misantropic wypadł gorzej od Dezertera, to chyba tylko przez realizatora dźwięku.Triceratops pisze:Dziadki z Dezertera koncertowo zgasily mlodziezowa konnkurencje.
Naprawdę aż tak dobrze wypadł Dezerter?Triceratops pisze:Dziadki z Dezertera koncertowo zgasily mlodziezowa konnkurencje.
Potwierdzam, jedynie z jedzeniem byla kompletna lipa, wszedzie to roslinne wegescierwo. Na szczescie byli tez dywersanci i mozna bylo opierdolic jakis w miare meski posilek z miesem. Przysmaku prawidzwych mezczyzn czyli kielby z grilla z musztarda prozno bylo szukac. Moze dlatego te punki dzisiaj takie pacyfistyczne i niezdarne.Plastek pisze:Bardzo dobrze się bawiłem, wyskakałem i napiłem.
Ja także zaliczyłem kolejną absencję, rok temu w wyjeździe na UltraChaos przeszkodziło mi wykańczanie mieszkania a w 2017 r. nie pojechałem bo w pierwszy dzień trwania festiwalu... urodziła mi się córka ;) i jak nietrudno się domyślić pankrok musiał zejść na dalszy plan;)Sobiepan pisze:Fajowa miejscówka ale karny dyżur w robocie i drugi rok z rzędu opuszczam....f...k!
Nie da się ukryć, że sprawni koncertowo to oni są nadal, ale tak jak napisał Plastek:Triceratops pisze:... Pare ekip wypadlo sympatycznie ale brakowalo mi w tym wszystkim autorskiej fantazji. Rozumiem, ze w punku juz sie nie da wymyslic niczego ale dziadki z Dezertera maja tutaj dosc szeroki zakres roznych gatunkowych wtretow.
widziałem zresztą ich tyle razy, że nic mnie już nie zaskoczy, no może poza mega słabym poziomem jaki zaprezentowali na ostatniej płycie.
No i elegancko, też lubię przykirać przy dobrej nucie. Zważywszy, że okoliczności przyrody w Żelebsku są ku temu znakomite :]Plastek pisze: Ja tam się dobrze bawiłem. Jechałem głównie na Varukers i Subhumans, nie zawiodłem się. Agnosy, Instinct of Survial ładnie także się zaprezentowali. [...] Bardzo udane wydarzenie generalnie, sporo butaprenu poszło.
O, nie wiedziałem, dzięki trupie. Dobre i to na otarcie łez ;)trup pisze:Powstał już nawet dokument na temat tegorocznej edycji.
[youtube][/youtube]
To ta "40letnia młodzież" na stanowiskach pewnie przyjechała (farbowane, niedzielne buntowniki psia ich mać!), prawdziwe załoganty jeżdżom tylko stopem :]trup pisze: Widzę, że punkom się powodzi - tyle samochodów...