Ultra Chaos Piknik 2017

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Ultra Chaos Piknik 2017

23-06-2017, 08:41

Obrazek
idzie kto?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Ultra Chaos Piknik 2017

23-06-2017, 08:44

Tak.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Sobiepan
świeżak

24-06-2017, 01:10

Fajowa miejscówka ale karny dyżur w robocie i drugi rok z rzędu opuszczam....f...k!
Awatar użytkownika
Triceratops

24-06-2017, 10:51

Dziadki z Dezertera koncertowo zgasily mlodziezowa konnkurencje.
woodpecker from space
RippingHeadache
weteran forumowych bitew

24-06-2017, 14:51

Triceratops pisze:Dziadki z Dezertera koncertowo zgasily mlodziezowa konnkurencje.
Jeśli Misantropic wypadł gorzej od Dezertera, to chyba tylko przez realizatora dźwięku.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-06-2017, 18:02

Bardzo dobrze się bawiłem, wyskakałem i napiłem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
mj.
postuje jak opętany!

24-06-2017, 21:34

Triceratops pisze:Dziadki z Dezertera koncertowo zgasily mlodziezowa konnkurencje.
Naprawdę aż tak dobrze wypadł Dezerter?

Hmm, widziałem ich w połowie marca br. w Białymstoku na koncercie ze Schizmą i Bydgoszczanie zmietli ich z powierzchni ziemi. I brzmieniem i prezencją sceniczną. A piszę to z perspektywy "fana", a przynajmniej kogoś, kto od dawna darzy ten zespół ogromną sympatią, widziałem ich na żywo na pewno jakieś -naście razy.

Więc jeśli na UCP Dezerter przyćmił pozostałe kapele utrzymując formę marcową, to boję się pomyśleć, jak cienko zagrali pozostali...
Awatar użytkownika
Triceratops

25-06-2017, 13:19

Plastek pisze:Bardzo dobrze się bawiłem, wyskakałem i napiłem.
Potwierdzam, jedynie z jedzeniem byla kompletna lipa, wszedzie to roslinne wegescierwo. Na szczescie byli tez dywersanci i mozna bylo opierdolic jakis w miare meski posilek z miesem. Przysmaku prawidzwych mezczyzn czyli kielby z grilla z musztarda prozno bylo szukac. Moze dlatego te punki dzisiaj takie pacyfistyczne i niezdarne.

Co do spotkania z Plastjuszem to bardzo sie balem, ze zobacze wielkiego, nienawistnego skurwysyna o fizjonomii i posturze Lobo, ktory zaraz zechce zaszlachtowac mnie, religijnego oszoloma. Wiec przed wejsciem udalem sie w krzaki, pierdolnolem 80 pompek i 30 razy sie podciagnolem podchwytem jednoracz na galezi zeby spompowac bica i klate, i wzbudzic w nim choc troche respektu.
Na szczescie moje obawy okazaly sie plonne, Plastek okazal sie niezwykle sympatycznym, zyczliwym i uprzejmym kompanem, nie tylko jak na nihiliste i mizantropa ale w ogole jak na czlowieka. A przy piwie i krakresach powiedzial, ze to na potrzeby forum buduje wizerunek takiego skurwysyna i nienawistnika. Oczywiscie powiedzial mi to w tajemnicy, wiec nie moge wam tego zdradzic. Gadalismy o przeczytanych ksiazkach i obejrzanych filmach sluchajac muzyki z estrady. Na koniec jak sie zegnalismy, niechcacy wylalem browara na Plastka spodnie a on krzyknal "o matko boska, o boze, moje spodnie!" Spojrzalem na niego wstrzasniety tymi slowami, a on tylko usmiechnal sie do mnie szelmowsko i znaczaco mrugnal okiem, po czym wsiadl do autobusu i odjechal. To byla zdecydowanhie udana impreza.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

26-06-2017, 21:07

gratuluję zatem kolegi :):)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

26-06-2017, 21:10

Obrazek
Wolę kakaową dziurę!!
est
mistrz forumowej ceremonii

27-06-2017, 18:24

"Tegoroczny Ultra Chaos Punk Piknik pod każdym względem był świetny. Muzycznie, organizacyjnie, towarzysko etc. Dla wszystkich zaangażowanych w to wydarzenie duża piątka.
Niestety zdarzyła się akcja, o której mówię niechętnie, ale być może ktoś będzie mógł pomoc. W nocy z soboty na niedzielę okradziono mnie ze wszystkich koszulek z distra. Była to sprawnie przeprowadzona akcja, bo pudła nie są lekkie i ukradli tylko koszulki oraz trochę płyt i singli, które były w skrzynkach z nimi. I teraz prośba: gdyby ktoś zobaczył, zwłaszcza w okolicy Biłgoraja, czy w ogóle Lubelszczyzny, że ktoś, kogo byście o to nie podejrzewali znienacka oferuje punkowe koszulki w promocyjnych cenach (głównie Dezertera, które są dostępne właściwie tylko u mnie), to dawajcie mi znać, trzeba gonić złodzieja! Bezkoc / Pasażer zine and records"

Nieładnie chłopaki, nieładnie!
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

15-07-2017, 23:27

Sobiepan pisze:Fajowa miejscówka ale karny dyżur w robocie i drugi rok z rzędu opuszczam....f...k!
Ja także zaliczyłem kolejną absencję, rok temu w wyjeździe na UltraChaos przeszkodziło mi wykańczanie mieszkania a w 2017 r. nie pojechałem bo w pierwszy dzień trwania festiwalu... urodziła mi się córka ;) i jak nietrudno się domyślić pankrok musiał zejść na dalszy plan;)
Za rok muszę być, nie wiem co by się musiało stać abym odpuścił.

Ej, Tric coś o Dezerterze tylko napisał, a jak reszta? Subhumans, Instinct of Survival, Agnosy? Plastek - pamiętasz coś, czy znowu się nawąchałeś kleju bezwstydny chujku i straciłeś kontakt z UltraChaosem?:]
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Triceratops

17-07-2017, 10:35

Powiem tak: reszta nie zrobila na mnie takiego wrazenia, moze troche inzynier Mamon ze mnie wyszedl, ale te rozne wizje punka, ktore przedstawily te ekipy niespecjalnie do mnie przemawialy. Takie odgrywanie lat 70 jak np Subhumans to mnie wrecz nudzilo. Instinct Of Survival czekalem az skoncza, bo zdechne z nudow. Pare ekip wypadlo sympatycznie ale brakowalo mi w tym wszystkim autorskiej fantazji. Rozumiem, ze w punku juz sie nie da wymyslic niczego ale dziadki z Dezertera maja tutaj dosc szeroki zakres roznych gatunkowych wtretow.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-07-2017, 10:51

Ja tam się dobrze bawiłem. Jechałem głównie na Varukers i Subhumans, nie zawiodłem się. Agnosy, Instinct of Survial ładnie także się zaprezentowali. Dezerter jak Dezerter - rutyna. Widziałem zresztą ich tyle razy, że nic mnie już nie zaskoczy, no może poza mega słabym poziomem jaki zaprezentowali na ostatniej płycie. Bardzo udane wydarzenie generalnie, sporo butaprenu poszło.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
trup

17-07-2017, 11:19

Powstał już nawet dokument na temat tegorocznej edycji. Widzę, że punkom się powodzi - tyle samochodów....
Tyle "śmiecia" w jednym miejscu!

[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

17-07-2017, 14:18

Triceratops pisze:... Pare ekip wypadlo sympatycznie ale brakowalo mi w tym wszystkim autorskiej fantazji. Rozumiem, ze w punku juz sie nie da wymyslic niczego ale dziadki z Dezertera maja tutaj dosc szeroki zakres roznych gatunkowych wtretow.
Nie da się ukryć, że sprawni koncertowo to oni są nadal, ale tak jak napisał Plastek:
widziałem zresztą ich tyle razy, że nic mnie już nie zaskoczy, no może poza mega słabym poziomem jaki zaprezentowali na ostatniej płycie.
Plastek pisze: Ja tam się dobrze bawiłem. Jechałem głównie na Varukers i Subhumans, nie zawiodłem się. Agnosy, Instinct of Survial ładnie także się zaprezentowali. [...] Bardzo udane wydarzenie generalnie, sporo butaprenu poszło.
No i elegancko, też lubię przykirać przy dobrej nucie. Zważywszy, że okoliczności przyrody w Żelebsku są ku temu znakomite :]
trup pisze:Powstał już nawet dokument na temat tegorocznej edycji.
[youtube][/youtube]
O, nie wiedziałem, dzięki trupie. Dobre i to na otarcie łez ;)

trup pisze: Widzę, że punkom się powodzi - tyle samochodów...
To ta "40letnia młodzież" na stanowiskach pewnie przyjechała (farbowane, niedzielne buntowniki psia ich mać!), prawdziwe załoganty jeżdżom tylko stopem :]
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
ODPOWIEDZ