Tylko,że Morbid Angel bez Vincenta to nie Morbid AngelNasum pisze:Stoigniew pisze:Bliżej masz Pana Vincenta i jego I Am Morbid,Nasum pisze:Kurwa, czemu tak daleko????? Ale może będzie szansa na jeszcze jeden koncert.....? Gdzieś bliżej..?
;-) hehe
Vincenta akurat mam głęboko w dupie, Necrophagię już nie tak mocno ;-) Ale Morbidów też chętnie bym zobaczył po raz kolejny, tym bardziej ze Stevem na wokalu.
02.08.2017 Gdańsk - MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: 02.08.2017 Gdańsk - MORBID ANGEL
- mikey
- rozkręca się
Tucker > Vincent
Gateways to jest album, a nie jakieś Altars of Madness :)
chyba sie wybiore na konzert
Gateways to jest album, a nie jakieś Altars of Madness :)
chyba sie wybiore na konzert
Mgwah - With Hearts Towards Danone. 

- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
World Management and Morbid Angel would like to announce that due to unfortunate and last minute, unforeseen problems with a passport for one of the members of the band, as a result the Summer Festival dates slated for late July and August will have to be cancelled. In well over 30 years we have never had an incident like this, nor have we ever cancelled shows in our past. We have been advised by The US State Department / Passport Agency that a new passport will not be forthcoming in time for any of the upcoming festivals. Morbid Angel are extremely unhappy about this loss of shows and want to apologize to all the Fans, Promoters, and Vendors in Europe! We are working to have this issue remedied for the future and are looking forward to coming back to Europe and playing for all of our fans in November!!!
Guilty of being right
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
chuj, dupa i kamieni kupa...uglak pisze:World Management and Morbid Angel would like to announce that due to unfortunate and last minute, unforeseen problems with a passport for one of the members of the band, as a result the Summer Festival dates slated for late July and August will have to be cancelled. In well over 30 years we have never had an incident like this, nor have we ever cancelled shows in our past. We have been advised by The US State Department / Passport Agency that a new passport will not be forthcoming in time for any of the upcoming festivals. Morbid Angel are extremely unhappy about this loss of shows and want to apologize to all the Fans, Promoters, and Vendors in Europe! We are working to have this issue remedied for the future and are looking forward to coming back to Europe and playing for all of our fans in November!!!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Teraz to kurwa jestem zły. Problemy z paszportem? Znienacka zmienił datę ważności? Bez żartów, ja pierdolę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
To są niezłe jaja. ;)
- shagwest
- zaczyna szaleć
Któryś z muzyków właśnie się dowiedział, że Europa jednak nie leży za Nevadą.Lukass pisze:Teraz to kurwa jestem zły. Problemy z paszportem? Znienacka zmienił datę ważności? Bez żartów, ja pierdolę.
So say we all.
Najpierw nagrywają płytę tak gównianą, że trudno o większy upadek, następnie wychodzą ponowne jaja z Vinentem, potem z tą babą od paznokcia, a na koniec Trey dobiera sobie do składu debila, no chyba, że... Trudno w to uwierzyć, ale występ Morbid Angel na Party San potwierdzono 4 stycznia. Ponad pół kurwa roku temu. Jebał ich pies.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
zgaduje, ze tym kims jest Tucker - dla jednego z pozostalych muzykow pewnie poszukaliby zastepstwa w momencie w ktorym wiedzieli, ze sytuacja robi sie nieciekawashagwest pisze:Któryś z muzyków właśnie się dowiedział, że Europa jednak nie leży za Nevadą.Lukass pisze:Teraz to kurwa jestem zły. Problemy z paszportem? Znienacka zmienił datę ważności? Bez żartów, ja pierdolę.
Guilty of being right
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Kolejny mistyk w trampkach się właśnie dowiedział, że Jew-Ropa jednak za wielką kałużą jest a nie przed, jakież to zaskakujące. Może teraz sobie ze Stuck Mojo pośpiewać z wypiętą klatą przy goleniu:
Hate me
Blame me
You can't shame me
Come and stand with me
I'm American
Hate me
Blame me
You can't shame me
Come and stand with me
I'm American
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Nie chce mi się wierzyć, że jest to problem paszportów - przecież mając znajomości w biurze paszportowym można to baaaaaardzo przyśpieszyć (znam z autopsji). Może chodzi o komunikat amerykańskiego MSZ, czy czegoś takiego, które wydało komunikat o zwiększonym zagrożeniu terrorystycznym w Europie w te wakacje - Formacja Kansas odwołał z tego powodu całą trasę po Europie min i występ w Polsce który miał być 14 lipca w Poznaniu. Trasa po takim komunikacie wiąże się ze zwiększonymi kosztami ubezpieczeń takiej trasy w amerykańskich biurach ubezpieczeniowych- jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o szmal. Chociaż z tym Morbidem ostatnio takie dzieją się dziwne rzeczy, że wszystko jest możliwe ...niestety...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No chyba że któryś miał zabieg wszycia epserala przed trasą ale wydygał....