Poznań 10.09.17
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kraków 11.09.17
Warszawa 12.09.17
Nervosa Agony Tour 2017 Poznań,Kraków,Warszawa.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gotyk
- zaczyna szaleć
- ozzy
- postuje jak opętany!
Re: Nervosa Agony Tour 2017 Poznań,Kraków,Warszawa.
nie rozumiem fenomenu tego zespołu, totalne przeciętniactwo i kalka starego destruction tylko że w żeńskim wydaniu :) Nie wiem po co to komu
SODOM i chuj
- kalessin
- świeżak
jak to nie rozumiesz? cycki + metalozzy pisze:nie rozumiem fenomenu tego zespołu, totalne przeciętniactwo i kalka starego destruction tylko że w żeńskim wydaniu :) Nie wiem po co to komu
- Lukass
- zahartowany metalizator
Proste :D Poza tym, na żywo prezentują się całkiem dobrze (i mam tu na myśli muzykę, nie cycki). Ale nie aż tak dobrze, żeby płacić za koncert tyle, ile organizator woła.kalessin pisze:jak to nie rozumiesz? cycki + metalozzy pisze:nie rozumiem fenomenu tego zespołu, totalne przeciętniactwo i kalka starego destruction tylko że w żeńskim wydaniu :) Nie wiem po co to komu
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- kalessin
- świeżak
Jeśli na żywo prezentują taką jakość, jak na płytach to szkoda płacić cokolwiek. W thrashu już właściwie wszystko zostało powiedziane i o oryginalność w tej muzyce raczej nie chodzi. W muzyce Nervosa to już nawet nie rozbija się o oryginalność czy jej brak. W tym nie ma nic, co mogłoby przyciągać - ani dobrej technicznie gry, ani tym bardziej emocji, które co jak co, ja zawsze stawiam na pierwszym miejscu. Cycki zresztą też słabe. :DLukass pisze:Proste :D Poza tym, na żywo prezentują się całkiem dobrze (i mam tu na myśli muzykę, nie cycki). Ale nie aż tak dobrze, żeby płacić za koncert tyle, ile organizator woła.kalessin pisze:jak to nie rozumiesz? cycki + metalozzy pisze:nie rozumiem fenomenu tego zespołu, totalne przeciętniactwo i kalka starego destruction tylko że w żeńskim wydaniu :) Nie wiem po co to komu
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
wyglada na to ze organizator (Raven Music Promotion) zjebal sprawe. w Poznaniu organizacje przejal klub, gdynski koncert przeniesiony do Slupska (Motor Rock Pub), a oficjalnego info co do Krakowa i Warszawy jeszcze nie ma
Guilty of being right
- Lukass
- zahartowany metalizator
cóż, nie pierwszy i nie ostatni raz organizator zjebał sprawę. Ten zjebał już przy ustalaniu cen biletów... W Gdyni może chodzić o to, że klub Atlantic zakończył działalność, a budynek chyba został sprzedany. Żadna strata, słabo tam z brzmieniem było, z piwem też, a dobór wykonawców był dziwaczny i raczej średnio trafiony.uglak pisze:wyglada na to ze organizator (Raven Music Promotion) zjebal sprawe. w Poznaniu organizacje przejal klub, gdynski koncert przeniesiony do Slupska (Motor Rock Pub), a oficjalnego info co do Krakowa i Warszawy jeszcze nie ma
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ozzy
- postuje jak opętany!
dziwie się temu organizatorowi że w ogóle podjął się zrobienia tak skrajnie chujowej trasy ;) nie dziwi mnie natomiast to że nie wypaliło :)
SODOM i chuj
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jest oswiadczenie:
*** IMPORTANT NEWS ABOUT THE SHOWS IN POLAND***
-> Krakow and Warsaw CANCELLED, Gdynia MOVED to Slupsk and Poznan still CONFIRMED. More info soon!
Unfortunately we had a huge problem with the promoter DORIAN KRIS from RAVEN MUSIC. When we started trying to get info regarding the shows, he simply DISAPPEARED. When we finally were able to contact him, very close to the shows dates, he said he had CANCELLED THE SHOWS for some reason, and that's it: no backup plans, solutions for the problem and most importantly, no money from the agreed guarantees were given to us.
We did our best to contact venue managers directly and keep the shows or reach for nearby cities and promoters who'd like to book shows to replace those cancelled for us, but because it was a very short notice, we weren't able to do much :(
So far what we were able to get is moving the gig from Gdynia to Slupsk, so we're playing on September 9th on Motor Rock Club there and on the 10th, we were able to keep the show in Poznan at the same venue, U Bazyla.
We are very sorry for this, we love our Polish fans and it's always a pleasure to be back there, but unfortunately not everything depends on us, all bands are subject to work with unprofessional and irresponsible people sometimes.
We hope you all understand the situation and trust that we really did our best to replace the cancelled shows and meet you guys on the road!
I'm sorry fans from Krakow, Gdynia and Warsaw, on a next tour we'll do our best to bring some thrash metal to you guys!
NERVOSA
Guilty of being right
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak myślałem :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist