20.07.2018 – Warszawa, Hydrozagadka (wydarzenie)
21.07.2018 – Chorzów, Red & Black (wydarzenie)

no to chyba się przejde bo mam pod nosem ;) tylko szkoda że piątek ale lipiec to meczy chociaż nie będzie ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Skoro są zachwyty, to krytyka też może być. Było przerabianie tysiące razy na tym forum.aniola pisze:Ludzie! Weźcie się kurwa odczepcie !Nie słucham,nie lubię, to po co wchodzę ?Pierdolenie o szopenie
Rozumiem, że zapraszasz na swoje. Dobry wybór.Lucek pisze:wow, potworek przyjeżdża do polski, wiara pewnie bedzie myśleć ze to tak jakby byli na koncercie Death :)
myśle ze odpowiednim miejscem do prezentacji tego rodzaju muzyki było by np wielkie cygańskie wesele homoseksualistów
HehehgelO pisze:Rozumiem, że zapraszasz na swoje. Dobry wybór.Lucek pisze:wow, potworek przyjeżdża do polski, wiara pewnie bedzie myśleć ze to tak jakby byli na koncercie Death :)
myśle ze odpowiednim miejscem do prezentacji tego rodzaju muzyki było by np wielkie cygańskie wesele homoseksualistów
Z Czakiem. Coś w tym jest.Lucek pisze:wow, potworek przyjeżdża do polski, wiara pewnie bedzie myśleć ze to tak jakby byli na koncercie Death :)
chyba jedną którą od razu kupił :PgelO pisze:Abhorrent Funeral mieli kasety, kumpel kupił.
gelO pisze:Koncert bdb, ludzi trochę było, tak na oko 137.
Kupiłem jak jeszcze nie zaczęli grać podobno jedna była, a chwilkę przede mną gościu kupił jedyną cd.Żułek pisze:chyba jedną którą od razu kupił :PgelO pisze:Abhorrent Funeral mieli kasety, kumpel kupił.
jak wszedłem do klubu to wlaśnie zaczeli grać i nie było ich kaset na stoisku
:/
W sumie każda kapela zagrała zajebiście ale każda nieco inaczej. Bardzo udany cmentarno-piwniczny wieczór.Ascetic pisze:a Incinerator jak się zaprezentował>?
to dla mnie ważne