DEMILICH we wrzesniu, a PURTENANCE w listopadzie !!! FANTAKURWASTYCZNIE !!!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
niekoniecznie na to ma wpływ jednak kilka innych czynników dla przykładu z porównywalnych nazw dobra frekwencję miał Urn, Aura Noir, Demilich/Spectral Voice, Dead Congregation we Wro, Angelcorpse w Krk, natomiast kiepską Sadistic Intent, Ares Kingdom/Pentacle, Blaspherian/Incarceration, Malthusian i Khthoniik Cerviiks (chociaż w przypadku dwóch ostatnich nazw wcale mnie to nie dziwi).Nasum pisze:Taka frekwencja na bardziej podziemnych kapelach to norma już niestety. Nawet legendarny status nie ratuje organizatora przed wtopą.
Wystarczy pójść na koncerty polskich mlodych/ lokalnych zespołów grających odtwórczy metal, to prawie zawsze jest taka frekwencja. Za bilety nie starcza na opłacenie sali lub ledwo starcza.Nasum pisze:No cóż.... ja ostatnio byłem na koncercie, gdzie razem ze mną było 9 osób. To był chyba pierwszy koncert na którym byłem, gdzie liczba muzyków przewyższyła liczbę uczestników imprezy.
+ Hour Of Penance oraz Lacerated And Carbonized z tych bardzo dobrych koncertów ze śladową frekwencjąKAKAESIAK pisze:Nasum pisze:natomiast kiepską Sadistic Intent, Ares Kingdom/Pentacle, Blaspherian/Incarceration, Malthusian i Khthoniik Cerviiks (chociaż w przypadku dwóch ostatnich nazw wcale mnie to nie dziwi).