Merry Christless Behemoth Imperator
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- maciek z klanu
Re: Merry Christless Behemoth Imperator
Chęć sławy? Niedopatrzenie? Mokra maska? Jakieś typy? Czy już początek walki o ten wielki zespół?uglak pisze:i jest nawet jeden Batushek bez maski
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Świetnie Maćku. Właśnie to jest ten problem, że metal kojarzy się ludziom z czymś "fajnym". "Fajnie" być "fajnym" metalowcem i słuchać "fajnej" i "fajnie" mocnej "mjuzy".maciek z klanu pisze:fajne foto, tylko nie pasuje ten lider w srodku z ogolonymi pachami
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Mało tego, nawet dwóch Batiuszków jest bez maski!
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- w mackach Zła
Nie znam się na tej Batiuszce ale matematyka mi podpowiada, że jak na 8 członków zespołu 4 jest w maskach to pozostali 4 muszą być bez ;)
- maciek z klanu
Taka trasa że wszystko fajne, co nie? Adam już o to zadbał zapewne. Fajny gość.535 pisze:Świetnie Maćku. Właśnie to jest ten problem, że metal kojarzy się ludziom z czymś "fajnym". "Fajnie" być "fajnym" metalowcem i słuchać "fajnej" i "fajnie" mocnej "mjuzy".maciek z klanu pisze:fajne foto, tylko nie pasuje ten lider w srodku z ogolonymi pachami
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo