The Gathering_30th Anniversary Tour W-wa Progresja 21.09.19
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
The Gathering_30th Anniversary Tour W-wa Progresja 21.09.19

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- soulsick
- zaczyna szaleć
Re: The Gathering_30th Anniversary Tour W-wa Progresja 21.09
Pięknie! Ciekawe w jakim wystąpią składzie? Kto to organizuje w Polszy?
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Czyżby z Anneke?soulsick pisze:Pięknie! Ciekawe w jakim wystąpią składzie? Kto to organizuje w Polszy?
- Lukass
Nie wiem, kto organizuje, ale gdzieś w komentarzach na oficjalnym profilu zespół potwierdził, że będzie grał w obecnym składzie + supporty, a Anneke z całą pewnością NIE dołączy. Co oznacza, że po chwili ekscytacji tym newsem, wszystko mi opadło ;) Nie wybieram się.soulsick pisze:Pięknie! Ciekawe w jakim wystąpią składzie? Kto to organizuje w Polszy?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
A ja się wybieram, bo obecna wokalistka daje radę. :)
- Lukass
Pomyślę jeszcze, tak z sentymentu. Jeśli bilety się nie sprzedadzą szybko i będę miał nadmiar gotówki... Eh, czyli chyba jednak nie ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Warto było się tłuc te kilka godzin z/i do Gdańska, bo koncert był bardzo dobry. 2 godziny kapitalnej muzyki, z nie do końca oczywistą setlistą. Przyjęcie przez publiczność dość psychofańskie. ;) Jedyne do czego bym się przyczepił, to nagłośnienie. Nigdy w tym klubie nie było topowe, ale mam wrażenie, że teraz jest gorzej niż 2 lata temu, kiedy byłem w Progresji po raz ostatni.
- Lukass
Powiedziałbym, że zawsze było słabe. Patrzę na setlistę, no no, takie "Great Ocean Road" by mi zrobiło, chociaż nie mam pojęcia, jak to bez Anneke wychodzi. A już zaczynać od "How to measure a planet"? Szaleństwo. Fajny zestaw w ogóle, nie poszli w oczywistość typu "gramy pół Mandylion i pół Nighttime Birds". Szkoda trochę, słuchałem sobie wczoraj wieczorem staroci i żałowałem leciutko, mimo wszystko. Trudno, są ważniejsze powody tej jesieni, by odwiedzić stolycę.RippingHeadache pisze:Warto było się tłuc te kilka godzin z/i do Gdańska, bo koncert był bardzo dobry. 2 godziny kapitalnej muzyki, z nie do końca oczywistą setlistą. Przyjęcie przez publiczność dość psychofańskie. ;) Jedyne do czego bym się przyczepił, to nagłośnienie. Nigdy w tym klubie nie było topowe, ale mam wrażenie, że teraz jest gorzej niż 2 lata temu, kiedy byłem w Progresji po raz ostatni.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?