EYEHATEGOD w Pogłosie - 30 września
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
EYEHATEGOD w Pogłosie - 30 września
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trudno coś więcej napisać. Moje największe koncertowe ma szansę się spełnić jeśli ja dożyję oraz oni. Jak dla mnie ogłoszenie roku, dekady, a nawet wieku.
Trudno coś więcej napisać. Moje największe koncertowe ma szansę się spełnić jeśli ja dożyję oraz oni. Jak dla mnie ogłoszenie roku, dekady, a nawet wieku.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EYEHATEGOD w Pogłosie - 30 września
Wpisuję do kalendarza.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- smooker
- w mackach Zła
@Anzhelmoo a to w Fonobarze nie byłeś parę lat temu?
- Anzhelmoo
Niestety nie byłem na żadnym z dwóch, które grali. Łudziłem się, że szybko wrócą, ale te 6 lat strasznie się dłużyło - a nie pocieszał fakt, że ewidentnie Polska była omijana podczas planowania trasy, a koncert na BA 2016 odwołany. Dziś zespół już trochę inny - bez Joeya LaCaze, bez Briana Pattona, bez wątroby Mike'a Williamsa. Ale jestem pewny, że nadal będzie świetnie. Trudno zresztą przypuszczać, by zespół tego kalibru zawiódł. Na rozgrzewkę i niezdecydowanych podsyłam wideo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- TheDude
^ Wątroba podreperowana, ale jej właściciel już zapewne trzeźwy :)
- Anzhelmoo
Do sprzedaży trafiły bilety. W przedsprzedaży do nabycia w cenie 75 zł, w dniu koncertu - o ile się ostaną - 85 zł. Dobry wybór na Dzień Matki!
https://ticketos.pl/event/2096?fbclid=I ... k2RNTiN2oo" onclick="window.open(this.href);return false;
A tak było we wspomnianym przez Kolegę powyżej Fonobarze. Ktoś był z forumowiczów?
[youtube][/youtube]
https://ticketos.pl/event/2096?fbclid=I ... k2RNTiN2oo" onclick="window.open(this.href);return false;
A tak było we wspomnianym przez Kolegę powyżej Fonobarze. Ktoś był z forumowiczów?
[youtube][/youtube]
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Widziałem w 2015 roku w Berlinie i była zagłada, trzeba być
In a world of compromise...some don't
- Anzhelmoo
[youtube][/youtube]
Dzień święty święcić, tak tylko przypomnę o poniedziałku. Zamiast Jimmiego Bowera prawdopodobnie wystąpi Mike Patton.
Dzień święty święcić, tak tylko przypomnę o poniedziałku. Zamiast Jimmiego Bowera prawdopodobnie wystąpi Mike Patton.
- Drone
Dobrze by było. Obawiam się, że to będzie zwykły Brajan :)Anzhelmoo pisze:Mike Patton
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Anzhelmoo
Nie mam pojęcia czemu palce napisały co innego niż myslał mózg. Ja jednak jako tradycjnalista preferuję Brajana :D
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Bilet kupiłem, więc jade:)
- Drone
Co to był za cios, to głowa mała! Jutro napiszę, jak ochłonę. 11/10!
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
fakt, oba składy zajebały po mega mocnej sztuce.Drone pisze:Co to był za cios, to głowa mała! Jutro napiszę, jak ochłonę. 11/10!
rzułf
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ta Odra ok, ale do EHG najmniejszego startu nie było.
- biopago
- rozkręca się
Szacunek dla osób, które stały w kurtkach a specjalny szacunek dla tych w zimowych czapkach ;P. Ze mnie się lało a byłem koszulce :)
Pierwszy raz byłem w Pogłosie. Normalnie jak by ktoś zrobił koncert na chacie w dużym pokoju :)
Pierwszy raz byłem w Pogłosie. Normalnie jak by ktoś zrobił koncert na chacie w dużym pokoju :)
- TheDude
^ Osoby w strojach jesienno-zimowych to fani używek, które brał wokalista :)
- Drone
Otóż to. Przy całym szacunku do ODRY, bo grają dobrze i fajnie, to była różnica na każdym poziomie. EYEHATEGOD zagrał fenomenalnie, a już szczególnie kawałki z dwójki, jednej z najważniejszych dla mnie płyt w ogóle. Brzmienie świetne, szczególnie tępe brzmienie gitary - jak jak lubię taki przytępiony, mało ziarnisty przester, Patton na gitarze magia (nie wiem, czy można to by było zagrać lepiej), Williams w wybornej formie. Publiczność w amoku, pot się lał strumieniami, zespół zachwycony, support wprowadzający dobrze w zagadnienie (mimo tej różnicy), czego można chcieć więcej?gelO pisze:Ta Odra ok, ale do EHG najmniejszego startu nie było.
- Anzhelmoo
Można, jakby do kompletu był tam jeszcze Bower :)Drone pisze:Brzmienie świetne, szczególnie tępe brzmienie gitary - jak jak lubię taki przytępiony, mało ziarnisty przester, Patton na gitarze magia (nie wiem, czy można to by było zagrać lepiej)
Nieobecność wspomnianego trochę mnie zasmuciła, ale okazało się, że zastępstwo jest fenomenalne, nie ma powodów do narzekań. Co do koncertu, to chyba nie ma sensu się rozwodzić - wiadomo, że było wybitnie, a jako, że ja mam do tego zespołu bardzo emocjonalny stosunek podziwiałem ze wzruszeniem ;)
Nie spodziewałem się, że tak żywiołowa publika jeszcze gdzieś jest. Lampki pozrywane, sufit nadwyrężony - pierwszy raz w Pogłosie widziałem takie tornado! Ludzi masa, ale mimo wszystko kameralna atmosfera. Liczę, że szybko wrócą!
Co do ODRY - dużo lepiej niż na płytach. "Lament Starej Kurwy" zabrzmiał rasowo i to był chyba najlepszy element ich koncertu. Ale mimo wszystko pod koniec nerwowo spoglądałem na zegarek - fajny band, ale max. 30 minut sugeruję.