Promocja nowej płyty...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dobre info, chociaż na nową płytę to nie liczę.Pacjent pisze:
Promocja nowej płyty...
A do Wwy to nie?Triceratops pisze:Ja licze, a na kontzert sie wybieram, to daleko od slynnej wielickiej?
Drone pisze:Uwaga: Mam do sprzedania na jutro za 60 zł bilet na SACRED REICH do Krakowa. Info na PRIV, wysyłam bilet w formie elektronicznej.
Przez pomyłkę kupiłem zamiast Warszawy. Napisałem do KNOCK OUT, ale nie ma możliwości podmiany. Gratuluję tej firmie podejścia do klienta - widać chęć zarobienia dodatkowych 80 zł przeważa nad zwyczajną życzliwością. To co u innych jest standardem (bo i mi, i znajomym już się tak zdarzyło), u nich jest niemożliwe. Tak trzymać, KNOCK OUT!
Edit. Bilet już poszedł, także nieaktualne.
To już przecież Live Nation, a nie żaden Knock Out.Drone pisze:Uwaga: Mam do sprzedania na jutro za 60 zł bilet na SACRED REICH do Krakowa. Info na PRIV, wysyłam bilet w formie elektronicznej.
Przez pomyłkę kupiłem zamiast Warszawy. Napisałem do KNOCK OUT, ale nie ma możliwości podmiany. Gratuluję tej firmie podejścia do klienta - widać chęć zarobienia dodatkowych 80 zł przeważa nad zwyczajną życzliwością. To co u innych jest standardem (bo i mi, i znajomym już się tak zdarzyło), u nich jest niemożliwe. Tak trzymać, KNOCK OUT!
Edit. Bilet już poszedł, także nieaktualne.
Drone pisze:Brzmienie było dobre, tylko niestety było trochę za głośno. NIGHT DEMON był nagłośniony idealnie.