Cattle Decapitation/Internal Bleeding, WAW/GDA, 29-30.03
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Cattle Decapitation/Internal Bleeding, WAW/GDA, 29-30.03
Zgadzam się, ale ten headliner to chyba jedyna nadzieja, że ta trasa się w ogóle zepnie finansowo.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Na to liczę. Nawet wcześniej wydrukowane ciuchy by się nadały, nie miałbym problemu z kupnem tych szmatek.Lukass pisze:Zasadniczo to dobrze, bo jakby trasa była, ale okrojona, to w PL by nie zagrali na pewno. A tak, jest szansa na powtórkę w przyszłości, jeśli sytuacja się unormuje.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Oj, już nie przesadzaj, bdb band to jest.Nasum pisze:Nawet mogłoby być bez obecnego headlinera ;-)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trudno powiedzieć. Kiedy widziałem IB w Warszawie razem z Broken Hope było maksymalnie 50 osób, chociaż kilka miesięcy wcześniej Broken Hope grało z Immolation i ten sam klub był w zasadzie pełen. Myślałem wtedy, że BH jako zespół dość znany zapewni pełną salę.... Cóż, każdy może się przeliczyć. Cattle Decapitation ma podejrzewam mniej fanów niż Broken Hope, przynajmniej u nas. Ale to takie wróżenie z fusów.
- Żułek
W związku z zagrożeniem spowodowanym rozprzestrzenianiem się choroby COVID-19 oraz na mocy decyzji służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo i zdrowie publiczne w Polsce i Europie, cała trasa Cattle Decapitation została przeniesiona na późniejszy, nieznany jeszcze termin.
‼ Nowe terminy koncertów w Polsce nie zostały jeszcze ustalone. Zachęcamy do zachowania posiadanych biletów, ale w związku ze zmianami, umożliwiliśmy już dokonywanie zwrotów wejściówek w miejscu ich zakupu.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
No to mamy już oficjalne info. Szkoda że się nie odbędzie, ale w zaistniałej sytuacji chyba mało kto by się odważył jechać. Bilet zachowam, mam nadzieję, że zestaw będzie ten sam, podobnie jak miejscówka. Do zobaczenia na koncercie.
- Lukass
- zahartowany metalizator
No i tak by nie mieli jak się przemieszczać. Dobrze, może chociaż część z tych fantastycznych zapowiedzi wróci w spokojniejszym terminie. Może nawet mnie będzie na to stać...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Green carnation upadło po wtopie na źle przygotowanej trasie po usa, więc lepiej przełożyć niż potem mieć część koncertów odwołanych.Lukass pisze:No i tak by nie mieli jak się przemieszczać. Dobrze, może chociaż część z tych fantastycznych zapowiedzi wróci w spokojniejszym terminie. Może nawet mnie będzie na to stać...
Die Welt ist meine Vorstellung.