BLACK DANZIG IV: Death Worship (Can) / Voidhanger / SexMag / Gdańsk / Drizzly Grizzly / 11.11
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
BLACK DANZIG IV: Death Worship (Can) / Voidhanger / SexMag / Gdańsk / Drizzly Grizzly / 11.11
"ROSS BAY CULT ETERNAL na BLACK DANZIG IV
Death Worship Ryana Förstera (Blasphemy, Conqueror) w zaledwie pół roku po historycznym koncercie w ramach Black Silesia Open Air powraca do Polski, by podczas czwartej edycji najbardziej ekstremalnej imprezy w północnej części naszego kraju zagrać na żywo utwory z "Extermination Mass" i "End Times".
Skład czwartej edycji Black Danzig uzupełniają lokalny Funeral Mass, sensacja olsdchoolowego metalu ostatniego roku – SexMag, oraz niezłomni mizantropi klasy robotniczej, Voidhanger.
Przypominamy, że 11 listopada jest dniem ustawowo wolnym od pracy.
Bilety w sprzedaży wkrótce.
Limit 300 szt."
12345
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: BLACK DANZIG IV: Death Worship (Can) / Voidhanger / SexMag / Gdańsk / Drizzly Grizzly / 11.11
O kurczaki. Niedobrze, niedobrze. Planowałem być w tym dniu na innej imprezie i mam teraz poważną zagwozdkę. Bo tamta impreza też jest ważna, ale w zupełnie nie takim klimacie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLACK DANZIG IV: Death Worship (Can) / Voidhanger / SexMag / Gdańsk / Drizzly Grizzly / 11.11
^Spokojnie, Marsz Niepodległości będzie też za rok 

Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ahaahaaha wystarczy że pójdziesz na mszę do katedry rano i będziesz zbawiony, Anima gra dopiero wieczorem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
Anima nie gra w Gdańsku tylko w Katowicach.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-09-2022, 23:11Ahaahaaha wystarczy że pójdziesz na mszę do katedry rano i będziesz zbawiony, Anima gra dopiero wieczorem.
12345
- Lukass
Hi hi, no nie, jestem pojebany, ale nie aż tak. Po prostu planowałem inny koncert, w bardziej przystępnych rejonach.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Stoigniew
dochodzą Katowice 12 listopada

obecny

obecny
- Stoigniew
co taka cisza w temacie, nikogo nie było ?!?
czy jest odsypiane ??
talk pytam bo chciałem jakąś zajawkę tego jak było i czego mogę się spodziewać dzisiaj w Katowicach (tzn, to czego się mogę spodziewać to wiem, ale chciałem poczytać wrażenia innych osób
)
czy jest odsypiane ??
talk pytam bo chciałem jakąś zajawkę tego jak było i czego mogę się spodziewać dzisiaj w Katowicach (tzn, to czego się mogę spodziewać to wiem, ale chciałem poczytać wrażenia innych osób

-
- rasowy masterfulowicz
Sexmag rozdał. Voidhanger - nuda. Niby wszystko się zgadza, ale coś nie pykło jak dla mnie.Nie słuchałem ich płyt i już wiem, że nie będę nadrabiał zaległosci w tym temacie. Death Worship zgodnie z oczekiwaniami.
Celem życia nie jest przeżycie.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Funeral mass - przyzwoicie. Szwedzkie granie do piwka
Sex mag - zajebiście. Romek reinkarnacja
Voidhanger - zajebiście. Moc i agresja podane w trashowo punkowym sosie. Nawet trochę potańczyłem.
Death worship - nie znam. Obejrzałem i posłuchałem jako ciekawostkę. Jak dla mnie za duża ściana dźwięku
Sex mag - zajebiście. Romek reinkarnacja
Voidhanger - zajebiście. Moc i agresja podane w trashowo punkowym sosie. Nawet trochę potańczyłem.
Death worship - nie znam. Obejrzałem i posłuchałem jako ciekawostkę. Jak dla mnie za duża ściana dźwięku
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
FM - fajnie, nie znam z plyt ale koncertowo bdb otwieracz. Takie granie pod Dissection.
S - swietny show, frontman ma mistrza., super haryzma i pomysl na siebie. Rozjebalo mnie 2 czlonkow z wasem, wygladali jak niemieccy heavymetalowcy z lat '80.
V - Zajebali tradycyjnie, energia ze sceny kipiala. Oni nigdy nie graja slabych sztuk.
DW - krotko: pieklo na ziemi.
S - swietny show, frontman ma mistrza., super haryzma i pomysl na siebie. Rozjebalo mnie 2 czlonkow z wasem, wygladali jak niemieccy heavymetalowcy z lat '80.
V - Zajebali tradycyjnie, energia ze sceny kipiala. Oni nigdy nie graja slabych sztuk.
DW - krotko: pieklo na ziemi.