Otwarta sprzedaż we wszystkich bileteriach rozpocznie się 11 listopada o godz. 10:00. Ruszyła już ekskluzywna przedsprzedaż Empik Premium/Empik Bilety/Going.
GC 369zł, płyta 219zł, trybuty mniej wiecej w cenie płyty, zależy gdzie

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
jeszcze mała uwaga odnośnie dostępności biletów dzień przed, to nie było ich w żadnym znanym mi sklepie,Stoigniew pisze: ↑30-01-2023, 11:29dla mnie był to chyba szósty raz, ale nie chciałoby mi się dymać ponad 300 kilometrów gdyby znajomy nie był napalony, a fakt że on był kierowcą, a i małżonka stwierdziła "a co tam, jedziemy" więc pojechaliśmy.
co do meritum to w większości podpisuje pod tym co napisał Medard (no może poza tym że już ich więcej nie zobaczę, bo ja ich akurat bardzo lubię i chętnie jeszcze nie raz wpadnę na ich koncert)
instrumentalnie klasa, wszystko na swoim miejscu, ale Pan Wokalista to żenada kompletna. starsze numery, w tym np dwa z Awake jakie zagrali, ten pan koncertowo (nomen-omen) spierdolił, w Pull me under nie było lepiej... jedynie w numerach z ostatniej płyty było jako tako, ale i tak potrafił dać dupy. z małżonką nawet ukuliśmy sobie taki szybki żart, ona mi kiwała z uznaniem głową że jej się podoba jak grają, a ja jej szybko odpowiadałem "spokojnie, zaraz wejdzie pan wokalista i wszystko spierdoli"i niestety z reguły tak było
bardzo fajnym momentem było odświeżenie fragmentu suity Six deegrees...
no i na koniec kapitalnie wykonany (poza wokalistą oczywiście) The Count of Tuscany
mnie się koncert podobał, aczkolwiek widziałem już w ich wykonaniu lepsze
i jeszcze szybka petycja - Panie Petrucci, potrafiłeś wyjebać Potnoya bo ci się postawił, to jakie są powody że trzymasz jeszcze w zespole tego wyjca ?? głuchy pan raczej nie jesteś....