Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Wczoraj jak byliśmy przez chwilę przy merchu to się dziwiłem, że druga co do wielkości scena w zasadzie jeszcze nie istnieje. Nie wiem, źle to wygląda.
Tak.nagrobek pisze:czekaj co? rok przygotowań i ze scena nie zdążyli?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie wiem, może później to wytłumaczą. Wygląda na to, że opóźnione były wszystkie prace. Dziś - jak widziałem - Testament przygotowywał się do koncertu, a obok w najlepsze trwało budowanie strefy VIP, której też na razie nie ma.shagwest pisze: ↑08-06-2023, 20:37To, że dzień wcześniej nie ma jeszcze sceny, to nic niezwykłego. Na większości festiwali tak jest. Tak samo po fescie - ledwo ostatni zespół zejdzie, a scena jest rozbierana i do rana nie ma po niej śladu.
Bardziej ciekawe jest, dlaczego nie zdążyli. W sabotaż firmy stawiającej takie konstrukcje raczej wątpię. Przecież byliby spaleni w branży na zawsze. A takie ploty latają na Facebooku.
Jeśli faktycznie tak było to źle świadczy o organizatorze. Wystarczyło odpowiednio wcześniej podpisać umowę, wjebać tam jakieś kary za rezygnację, opóźnienia itp.RippingHeadache pisze: ↑09-06-2023, 08:44tydzień przed imprezą wycofał się ten, który miał obstawiać Desert Stage (jako katolik dopiero wtedy zajarzył, że impreza obejmuje kościelne święto), potem ta wczorajsza jazda z park stage... Uszczerbek na wizerunku imprezy potężny, a szkoda, bo dla mnie póki co jest świetnie jak rok temu.![]()
Z czego wnosisz, że nie było podpisanej umowy, albo że organizator nie będzie dochodził odszkodowania?empir pisze: ↑11-06-2023, 08:43Jeśli faktycznie tak było to źle świadczy o organizatorze. Wystarczyło odpowiednio wcześniej podpisać umowę, wjebać tam jakieś kary za rezygnację, opóźnienia itp.RippingHeadache pisze: ↑09-06-2023, 08:44tydzień przed imprezą wycofał się ten, który miał obstawiać Desert Stage (jako katolik dopiero wtedy zajarzył, że impreza obejmuje kościelne święto), potem ta wczorajsza jazda z park stage... Uszczerbek na wizerunku imprezy potężny, a szkoda, bo dla mnie póki co jest świetnie jak rok temu.![]()
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz