Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie przepadam za bm, a przecież widziałem kilka bdb koncertów bm, nawet kapele Mgła oraz In Twilight's Embrace, których nie lubię, miałem okazję zobaczyć, gdy zapodają udane wykony.
Zakładam, że przy potężnym straszaku w umowie mało kto odważy się wycofać z zobowiązania.RippingHeadache pisze: ↑11-06-2023, 11:45Z czego wnosisz, że nie było podpisanej umowy, albo że organizator nie będzie dochodził odszkodowania?empir pisze: ↑11-06-2023, 08:43Jeśli faktycznie tak było to źle świadczy o organizatorze. Wystarczyło odpowiednio wcześniej podpisać umowę, wjebać tam jakieś kary za rezygnację, opóźnienia itp.RippingHeadache pisze: ↑09-06-2023, 08:44tydzień przed imprezą wycofał się ten, który miał obstawiać Desert Stage (jako katolik dopiero wtedy zajarzył, że impreza obejmuje kościelne święto), potem ta wczorajsza jazda z park stage... Uszczerbek na wizerunku imprezy potężny, a szkoda, bo dla mnie póki co jest świetnie jak rok temu.![]()
W życiu tak bywa, że możesz mieć podpisane wszystkie papiery, a i tak druga strona zawali sprawę.
No tak, ale Primordial z black metalem to ma obecnie tyle wspólnego, co Katatonia. Satyricon zresztą też. A później wychodzi taki Dismember, Grave czy Unleashed i zamiata Mgłami i innymi Mardukami jak szmatą do podłogi. A uwzględniłem tylko starą Szwecję
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
A zdążą scenę postawić? No i pytanie która gwiazda tym razem sie wypnie tuż przed festwialem lub w jego trakcie.