Bilety: 99/120 zł
Supporty: Carnation z Belgii oraz Bodyfarm z Holandii
https://muzyka.interia.pl/koncerty/news ... Id,7146253

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Doskonała to byłaby +/- 30 lat temu
Stoigniew pisze: ↑14-11-2023, 21:25pamiętam że mieli grać chyba w Katowicach trasę okolicznościową "Testimony ..." Niestety Covid to skutecznie storpedował. Nie obraziłbym się jakby zagrali co najmniej z połowę tej zacnej płyty na koncercie w Krakowie, na którym bardzo poważnie rozważam swoją obecność, tym bardziej że to sobota chyba wypadnie
Ja widziałem ich w Krakowie z min. Deicide i z czymś tam jeszcze. Jakiś mini feścik był.Nasum pisze: ↑14-11-2023, 20:43
Widziałem ich na żywo kilka lat temu w Bielsku i powiem szczerze, że wciągnęli nosem wszystkie kapele co grały przed nimi ( co prawda supporty zbyt szczęśliwe nie były i jakościowo mimo wszystko odbiegały od gwiazdy wieczoru, ale i tak poziom wykonania, brzmienie czy profesjonalizm bijący ze sceny pomiędzy supportami a Pestilence, to była przepaść ). Na żywo zbyt wielu nowych numerów nie wykonywali, natomiast starocie brzmiały potężnie i chocby dla tych kilku szlagierów warto ich zobaczyć na żywo w akcji.
Ostatni album naprawdę mi się podoba i nie miałbym nic przeciwko temu by zagrali numer albo dwa z tej płyty. Koncert do rozważenia, wiadomo, wiele rzeczy po drodze może się wydarzyć. Ale bardzo chciałbym.
no w sumie to mają bo chyba koncertu nie odwołali tylko przełożyli na czas nieokreślonywhen_in_sodom pisze: ↑14-11-2023, 19:52Wydarzenie godne uwagi! Choć z tej stylistyki i okresu wolałbym... Atheist! Ciekawe czy oni się w końcu u nas pojawią?
Tak byłowhen_in_sodom pisze: ↑15-11-2023, 11:21zabawa musiała być przednia, bez jakichś wypelniaczy, sam konkret...