Brujeria 11-12.06.2024 Wrocek, Krak

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Brujeria 11-12.06.2024 Wrocek, Krak

21-12-2023, 23:48

W ramach promocji piątej płyty "Esto Es Brujeria" na dwa koncerty powróci do Polski grupa Brujeria.

"Brujeria na żywo to sceniczna jatka, a więc brutalny death/grind, szokujące choreografie wokalistów oraz szeroko rozumiana destrukcja. Formacja promuje album 'Esto es Brujeria', który ukazał się zaledwie chwilę po ich ostatnim, wyprzedanym koncercie w stolicy!" - czytamy w ogłoszeniu.

"Muzycznie są intensywni i szaleni, a więc ekstrema absolutnie ich nie odpuszcza, ale cała otoczka tylko dodaje im uroku. Zamaskowana ekipa prosto z Meksyku nie drepcze w miejscu, tylko generuje sceniczny chaos i dużo szumu. Zapomnijcie o statecznym widowisku. Brujeria jest jak bomba - nigdy nie wiecie, kiedy wybuchnie, ale gdy już wchodzi na najwyższe obroty, mało kto odczuwa inne stany od zachwytu. Przygotujcie się na niezłą rzeźnię podpartą takim show, którego z pewnością nie zapamiętacie jako zwyczajnego metalowego gigu" - dodają organizatorzy.

W ramach promocji piątej płyty "Esto es Brujeria" grupa wystąpi we Wrocławiu (Transformator, 11 czerwca 2024 r.) i Krakowie (Kamienna12, 12 czerwca 2024 r.).
Bilety w cenie 89/99 zł (przedsprzedaż), 110 zł (w dniu koncertu) są już dostępne.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Brujeria 11-12.06.2024 Wrocek, Krak

22-12-2023, 15:39

Muszę pochwalić Knock Out. Jak stary człowiek, co nie umie w internety przy zamówieniu wpisałem gamil zamiast gmail. Po napisaniu maila czemu nie przychodzi potwierdzenie i bilety w ciągu pół godziny otrzymałem odpowiedź.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ