Zapewne, ale wątpię, żeby organizatorzy mieli ochotę dzień przed festiwalem martwić się dodatkowo obsługą Drizzly i w ogóle kogoś wpuszczać na teren. Ja raczej nie zamierzam robić konkurencji. Niech zobaczą ci, co naprawdę chcą zobaczyć.RippingHeadache pisze: ↑25-03-2025, 19:58Przy 80 sprzedanych biletach w tym klubie było już gęsto i to przed przestawieniem tam konsolety z tej wnęki z tyłu. Potencjał komercyjny może i nie jest wielki, ale opaski odbiera tam znacznie więcej osób niż jest miejsca w klubie, a wieść o koncercie za friko pewnie przyciągnie jeszcze więcej ludzi. Imprezka, moim zdaniem, na Drizzly.
Mystic Festival 2025
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Mystic Festival 2025
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Rezerwuję to zwolnione miejsce. 
Obsługa Drizzly to dodatkowy dzień obrotu na barze, nie widzę specjalnego problemu. Fakt, że na terenie imprezy pewnie będą trwały prace, ale przynajmniej podczas pierwszej gdańskiej edycji dzień przed warmupem spokojnie można było sobie tam chodzić. Dla mnie dziwny pomysł, który może się skończyć w najlepszym przypadku wkurwem części publiki. Zobaczymy.

Obsługa Drizzly to dodatkowy dzień obrotu na barze, nie widzę specjalnego problemu. Fakt, że na terenie imprezy pewnie będą trwały prace, ale przynajmniej podczas pierwszej gdańskiej edycji dzień przed warmupem spokojnie można było sobie tam chodzić. Dla mnie dziwny pomysł, który może się skończyć w najlepszym przypadku wkurwem części publiki. Zobaczymy.
- Lukass
- zahartowany metalizator
A bierz na zdrowie i baw się dobrze! Ja nie muszę i nie za bardzo mogę. Ale coś mi mówi, że chętni spokojnie się zmieszcząRippingHeadache pisze: ↑25-03-2025, 21:35Rezerwuję to zwolnione miejsce.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Estonia. Tallin. Focio zrobione, wypatrzone przez córe, bo moje szybkie oko nie wyłapało.
Kurde zaskoczony, promocja Mystica na maluchnym feście w Tallinie. BDB. Ktoś umi w marketing.

Kurde zaskoczony, promocja Mystica na maluchnym feście w Tallinie. BDB. Ktoś umi w marketing.

Poro
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Podali rozpiskę godzinową na Mystic.
Jako, że wybieram się tylko na sobotę, widzę jedynie 1 kolizję: Tiamat/Morbid.
Pewnie zobaczę pół/pół... szczerze, jak patrze na setliste Vincenta to robi mi się mokro gdzie niegdzie... Taki set chciałbym usłyszeć w wykonaniu Treya i spółki...
https://www.mysticfestival.pl/program/
Jako, że wybieram się tylko na sobotę, widzę jedynie 1 kolizję: Tiamat/Morbid.
Pewnie zobaczę pół/pół... szczerze, jak patrze na setliste Vincenta to robi mi się mokro gdzie niegdzie... Taki set chciałbym usłyszeć w wykonaniu Treya i spółki...
https://www.mysticfestival.pl/program/