ULVER 18.12.2010

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: ULVER 18.12.2010

20-12-2010, 22:58

Castor pisze: ale obok teorii tego typu że: techno jest lepsze na koncerty niż metal, nie mogę przejść obojętnie :P
a dlaczego? na wielu byłeś niemetalowych koncertach? skąd w ogóle to przekonanie, że jedno musi być lepsze od drugiego na koncerty? co to, urąga ci jakoś?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
est
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2010, 23:18

Scaarph pisze:
Castor pisze: ale obok teorii tego typu że: techno jest lepsze na koncerty niż metal, nie mogę przejść obojętnie :P
a dlaczego? na wielu byłeś niemetalowych koncertach? skąd w ogóle to przekonanie, że jedno musi być lepsze od drugiego na koncerty? co to, urąga ci jakoś?
Scaarph! Ty to jednak masz dobre serce!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

20-12-2010, 23:23

no zajebiste, zawsze to powtarzam :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Karkasonne

Re: Re:

20-12-2010, 23:46

white_pony pisze:
chyba jest roznica miedzy koncertem kraftwerk a dyskoteką w manieczkach no nie? na metalowych koncertach ludzie nie robia fontanny piwnej? widziałem jak typy w loch nessie szczają pod sceną.
Nie dyskoteka w Manieczkach, Carbon Based Lifeforms/Pantha du Prince + inne, Kraków, Fabryka, ok. 750 osób. Na metalowym koncercie jeszcze nie uświadczyłem takiej fontanny, ale pewnie wszystko przede mną. Kubki co prawda latały, ale przy metalu mimo że to buractwo to jakoś to rozumiem, bo to muzyka pełna gniewu i furii, zrywów, a tam gdzie byłem był po prostu beat. Wniosek? Pijcie piwo Ciechan.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

21-12-2010, 00:08

ale ten koncert o ktorym piszesz był zwyczajnie słaby...
do not make equal what is unequal
Karkasonne

21-12-2010, 10:11

Chyba wszyscy prócz mnie wyglądali na zadowolonych.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

21-12-2010, 14:30

white_pony pisze:kurwa dla ciebie pewnie wszystko w czym nie ma gitary to techno. nie wazne czy to denzel czy faithless. koncerty elektroniczne roznią sie od metalowych tym głownie ze przychodza na nie ładniejsze dziewczyny. napewno nie tym ze jest mniejsza energia.

rzeczywiscie...

zamuła jak skurwysyn:

chyba umarłbym z nudów.

(ja pierdole epicka zajebistosc tego wystepu jest nie do ogarniecia dla mnie)
no nieźle, nieźle przyznaje, w szczególnie jeśli chodzi o pierwszy przykład, ale to tak jest nic, w porównaniu z tym:

albo tym:

Scaarph pisze:
wcale mi to nie urąga, ale to nie powód bym nie mógł zaprotestować i wyrazić swojego poglądu na ten temat.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Pelson
rasowy masterfulowicz

21-12-2010, 18:21

Castor pisze:
no nieźle, nieźle przyznaje, w szczególnie jeśli chodzi o pierwszy przykład, ale to tak jest nic, w porównaniu z tym:

Nile lepsze, co nie?
Castor pisze:
Scaarph pisze:
wcale mi to nie urąga, ale to nie powód bym nie mógł zaprotestować i wyrazić swojego poglądu na ten temat.
ROTFL, "nigdy nie jadłem ceviche, ale i tak mielony jest lepszy. A to, że nie próbowałem ceviche to nie powód bym nie mógł zaprotestować i wyrazić swojego poglądu na ten temat."
ODPOWIEDZ