http://www.myspace.com/brutaleast/blog
Będę na tym feście w Białymstoku!!!:-)))
Brutal East Fest
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
- the_bad
- rozkręca się
Re: Brutal East Fest
ciekawe...moze sie uda pobyt w Polsce przedluzyc
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
-
To będzie świetna impreza towarzysko-koncertowa, jak zresztą zawsze w Białymstoku, jak było w przypadku koncertu
Extreme Noise Terror i spółki w grudniu 2008 roku i Christ Agony i spółki w maju też tegoż pamiętnego roku!!!:-)))
Extreme Noise Terror i spółki w grudniu 2008 roku i Christ Agony i spółki w maju też tegoż pamiętnego roku!!!:-)))
- Self
- rasowy masterfulowicz
O Generałach Chirurgii nie wspominając. Chujowy z deka termin, tak z tydzień wcześniej (w pierwszy dzień świąt prawosławnych zdaje się, hehe) to bym wpadł, ale połowa stycznia mi nie pasi.
- the_bad
- rozkręca się
Bialystok z dobrych imprez znany jest - szczegolnie akademiki na wiejskiej milo wspominam :)
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- Self
- rasowy masterfulowicz
W akademikach nigdy nie gościłem wprawdzie, ale ludzie stąd mają serca gorące, a wątroby i gardła żelazne. Czego sam jestem w sumie przykładem, choć może niezbyt dobitnym. ;)
-
Na Urodzinach Incarneted i koncercie General Surgery niestety nie byłem, ale to było znakomite towarzysko-koncertowe
imprezy; zresztą zawsze będąc w Białymstoku zostawałem tam dzień dłużej niż planowałem-tak było znakomicie
pod każdym względem i żal było wyjeżdżać!!!:-)))
imprezy; zresztą zawsze będąc w Białymstoku zostawałem tam dzień dłużej niż planowałem-tak było znakomicie
pod każdym względem i żal było wyjeżdżać!!!:-)))
-
BYŁO ZNAKOMICIE I ODJAZDOWO JAK ZRESZTĄ ZA KAŻDYM RAZEM W BIAŁYMSTOKU!!!:-)))
PS. ALKOHOLOWY TERRORYZM TUTAJ RZĄDZI!!!:-)))
PS. ALKOHOLOWY TERRORYZM TUTAJ RZĄDZI!!!:-)))