HENRIK NORDVARGR BJORKK + AB INTRA (11.VIII.2012, Gdańsk)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: HENRIK NORDVARGR BJORKK + AB INTRA (11.VIII.2012, Gdańsk
Nie no jasne, ja nic nie krytykuje, pojęcia o takiej muzyce nie mam praktycznie żadnego, więc wiadomo że mój odbiór na żywo był lekko upośledzony ;)
- Block69
- zahartowany metalizator
Oka, zapisane. Będą kajś kiedyś w okolicy to obadam.Wódka i Piwo pisze:Jasne rozumiem, i powiem Ci że jeżdżę prawie na każdy koncert co wikększych artystów ambientowych w Polsce i na niektórych nie idzie wyrobić...z nudów :). Jeśli będziesz kiedyś miał okazję to warto zobaczyć niemieckie Troum(często u nas koncertują), zdecydowanie polecam. Jedna z niewielu grup ambientowych któych koncerty są niesamowite. Dużo lepiej prezentują się live niż z płyt, co jest rzadkością w tym gatunku muzyki.Block69 pisze:Chodze na koncerty kapel które lubie. Bywa, że na niektórych supportach następuje próba wytrzymałości. Podobnie podczas niektórych zabaw pod sceną, a także przedkoncertowego spożywania %. Dark ambientu troche słucham, kilka płyt mam i poszedłbym z czystej ciekawości czy taka muza broni sie na żywo pośród ludu. Obojętnie czy byłby to Heniek, Lustmord czy inny Szumiący Edward.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- TORTURER
- w mackach Zła
Koncert MZ 412 na którym bylem-masa! Sam sie zastanawialem,jak ta stylistyka sie zaprezentuje na zywo,ale przyjebali takim terrorem i MROKIEM (wyswiechtane,acz adekwatne slowo),ze zostalem zmiazdzony!
Death Dwells in Love
- maciek z klanu
Wódka i Piwo pisze:Jasne rozumiem, i powiem Ci że jeżdżę prawie na każdy koncert co wikększych artystów ambientowych w Polsce i na niektórych nie idzie wyrobić...z nudów :). Jeśli będziesz kiedyś miał okazję to warto zobaczyć niemieckie Troum(często u nas koncertują), zdecydowanie polecam. Jedna z niewielu grup ambientowych któych koncerty są niesamowite. Dużo lepiej prezentują się live niż z płyt, co jest rzadkością w tym gatunku muzyki.Block69 pisze:Chodze na koncerty kapel które lubie. Bywa, że na niektórych supportach następuje próba wytrzymałości. Podobnie podczas niektórych zabaw pod sceną, a także przedkoncertowego spożywania %. Dark ambientu troche słucham, kilka płyt mam i poszedłbym z czystej ciekawości czy taka muza broni sie na żywo pośród ludu. Obojętnie czy byłby to Heniek, Lustmord czy inny Szumiący Edward.
na slasku dark ambient nie zyje. nie ma.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Block69
- zahartowany metalizator
U nas rządzi industrial dlatego nie słucham tego gatunku, bo mam to na co dzień.
PENIS METAL
- maciek z klanu
:DDD
- maciek z klanu
oj w to wierze juz sam Pan Henryk swoja posturą robi wrazenie :)TORTURER pisze:Koncert MZ 412 na którym bylem-masa! Sam sie zastanawialem,jak ta stylistyka sie zaprezentuje na zywo,ale przyjebali takim terrorem i MROKIEM (wyswiechtane,acz adekwatne slowo),ze zostalem zmiazdzony!
choc ja bym najchetniej zobaczyl folkstorm chyba :)
- Szyszynka
- rozkręca się
- grot
- weteran forumowych bitew
znaczy co, koncert odwołany czy Heniu umarł?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Koncert odwołany.
E: Nie rozumiem po cholerę ktoś powyżej dał świeczkę, zamiast po prostu napisać o co chodzi.Z przykrościa informujemy, że z powodów zdrowotnych H.B. NORDVARGRa
koncert został odwołany!!!
Jednoczesnie informujemy, że tego dnia wystąpii inna legenda skandynawskiej sceny Dark Ambient: DESIDERII MARGINIS
Szczegóły nowego wydarzenia:
Ostatnio zmieniony 21-07-2012, 12:23 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Szkoda, że jeszcze nie mam takiej możliwości, by być jednocześnie w dwóch miejscach. Prace nad tą słabością trwają. Natomiast jako fan i wielbiciel DM, stwierdzam, że Songs Over Ruins to jedna z lepszych plyt z wiadomego katalogu, bo o nim mogę mówić. Czy jedna lepszych w ogóle? Niech powiedzą inni.
- maciek z klanu
DM tez masa ok !!!!!