On juz na probach stal pod sceną z bananem na gębie. Swoją drogą przemily gosc, az nie przystoi z taką aparycja ;-) zajebisty wypad, czasem taki maly koncert potrafi zdewastowac bardziej niz jakis wiekszy sped. Tak wlasnie bylo w tym przypadku. Mam wszystkie plyty TB, ale teraz chyba zostane ich oddanym fanem.trup pisze:"Cut Your Flesh and Worship Satan!"
Ale Marco jest rzeczywiście okrutnikiem. Prawdziwy Sodomizer! Myślę, że jego osoba wzbogaciłaby imidź sceniczny Infernal War :-) Ciekawe też, że nie siedział na backstageu tylko przychodził pod scenę, aplauzował, znaczy się podobało mu się. Szkoda, że nie było pogowania pod sceną z jego udziałem. Mogaby być miazga :D
Tyrants Blood
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Tyrants Blood
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie najlepiej chyba się trzymał z całego towarzystwa po koncercie dzień wcześniej w Bielsku Białej :-)
Brian też zupełnie nieprzyzwoicie w porządku człowiek. W tym wieku, takie podejście... powinni być stawiani jako przykład.
No ich muza rozpiedala gęstością i wyważonym wymieszaniem rodzajów metalu. Nowa płyta zapowiada się znakomicie po tych 3 nowych utworach z nadchodzącego LP, które zagrali. Ty widziałem, że też się pojawiłeś pod "ich" sceną :-) Taki barter? ;-)) Pite było?
Brian też zupełnie nieprzyzwoicie w porządku człowiek. W tym wieku, takie podejście... powinni być stawiani jako przykład.
No ich muza rozpiedala gęstością i wyważonym wymieszaniem rodzajów metalu. Nowa płyta zapowiada się znakomicie po tych 3 nowych utworach z nadchodzącego LP, które zagrali. Ty widziałem, że też się pojawiłeś pod "ich" sceną :-) Taki barter? ;-)) Pite było?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
Zgadzam się z powyższym w całej rozciągłości!!!:-)))